11.Promosyon SGK Hk.
-
SGK Başkanının bakan yardımcısı olarak atanmış olması ilanları nasıl etkiler acaba?
-
Buralarin hareketlendigi zamani görecek miyiz acaba
-
SGK alımları genelde ne zamanlar oluyor ve hep 85 üstü mü kapatti bu zamana kadar arkadaşlar daha öncesini bilenler için soruyorum. 2020 kpss sonrası için bir yol cizmem gerek.
-
@Su28A Bilinmez öyle kesin tarihleri yok SGK nın bol sürprizli bir kurum. Ama denetmen açığının bütçe görüşmeleri sırasında dile getirilmiş olması beni bir miktar umutlandırıyor. Yeni bir ilan gelirse sınavdan önce 83 84 bandında kapatır tahminimce tabi bu bereketli aralık ayı mülakatlari açıklanırsa daha da düşer
-
@Müşrif teşekkür ederim hocam
-
@Bahriye-Nazırı gercekten herkes torpille mi giriyor?burada 'şükürler olsun sonunda oldu.inanırsanız başarırsınız.pes etmeyin.' diyenler torpil buldukları için mi bunları yazıyorlar.kafam karıştı.
-
@nwone Sınav birincisi 98 puanla elendi. İlk 10’da olup elenenler var. Son sıralardan girip, asil olanlar çok fazla. Benim biraz umudum vardı, az olsa da kontenjan ayırırlar diye düşünüyordum ama artık kimse beni inandıramaz. Çok safmışım diyorum..
-
Gelse mesela 82 ile şansım varmıdır p47
-
@felix-felicis bunlari bilmiyordum.ben de her defasinda inanip giriyorum.dua ediyorum.ama benimki de olmadi:(aciklandigindan beri kendimi toparlayamadim.yedek sirasi 1 ve 2 olanlar da mi torpille belirleniyor?onlar degildir herhalde.
-
@nwone ben torpilsiz giren görmedim hocam vardır ama heralde öyle inanıyorum yani
-
@errayn dogrudur.herkesin bir tanidigi varmis demek ki.yedekte olmak bile nimet sayiliyor anlasilan.
-
@nwone evet aynen öyle oluyor guy ve sgk liyakatin olmadığı torpilin şaha kalktığı yerler
-
@jellinek oyleymis gercekten.
-
Bir noktadan sonra hayat, insanın o işte nasibi olur ise her halükarda olacağını öğretiyor... Bu kadercilik değil. Ama olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. Çok takılmayın. Ilan gelsin inşallah. Sonrası Allah Kerim.
-
Bu sayfayı aktif görünce heyecanlanıyorum arkadaşlar yapmayın Bir sürpriz de Sgk yapsa il göç gibi
-
Arkadaslar butce gorusmelerinde denetmen acigindan bahsetmeleri bizim icin umut
-
SGK geçen ay yayımlanan stratejik planda en az 10yerde denetmen sayısının azlığına dikkat çekilmiş. Alınacak önlemler için personel daire başkanlığına denetmen sayısını artırma hedefi verilmiş. Stratejik planı okuduğumda ümitlendim açıkçası.
-
Denetmen sayisinda 5000 hedef vardi o yuzden normal sartlarda alim devam edecektir diye dusunuyorum. Kurum gelir saglayan bir meslek sonucta.
-
2020 kpss öncesi gelir mi acaba ?
-
Arkadaşlar sgk başkanı bakan yardımcısı oldu şuan için ilanın geleceğini sanmıyorum yeni başkanın atmasından sonra bazı şeyler yerine oturur. Yeni başkan atanır atanmaz twitterdan talepte bulunmalıyız inşallah 2020 kpss den önce gelir diyelim.