11.Promosyon SGK Hk.
-
Arkadaşlar 11. Promosyon olarak mail etkinliği düzenleyelim diyorum ne dersiniz. Kaç kişiyiz katılacak.
-
@Müşrif ben varım hocam. Her daim
-
@Müşrif bende varım hocam
-
Ortak bir metin hazırlayıp ayni metni ilgili kişilere gonderelim. Öncelikle herkes bulabildiği mail adreslerini bulup yazsın. Metinde burada paylaşıriz. Ne kadar çok gonderen olursa o kadar etkili olur.
-
Ben de varım
-
@Müşrif öncelikle mail olayı nedir tam olarak bilmiyorum açıkçası. Konuyu daha bi açıp geçmişte neler yapıldı, yolumuz nedir bilmek isterim. Mesela bu maili kimlere göndereceğiz. Sınır nedir? Bakan, bakan yardımcısı, özel kalemler ya da sgk içinde kimler olabilir?
-
@yesillenenfındık Hocam geçmişte böyle birşey yapıldımi bilmiyorum.Benim fikrim bakan bakan yard msbagli sgk başkanı başkan yard gibi yetkililere atmak.
-
Bende varım hocam
-
Bu mail işini yapalım bence ortak metin yazma için de isteyen arkadaşa numaramı vereyim ortaklaşa bir şey yapabiliriz. Ayrıca twitter etkinlikleri için twitter dm de yanlışlıkla bi grup kurdum etkinlikte çabuk ve aktif olalım diye. Hesap adım @yesillenenf isteyen dmden yazsın gruba alalım. Ayrıca Saat 11de BAKAN HANIM ANADOLU AJASI YAYININA KATILACAK LÜTFEN TWEET ATALIM
-
Guy icin yapilan etkinlikler sonuc verdi bakan bey bugun tarihleri acikladi arkadaslar sgk icin birseyler yapalim llutfen ortalama 400 kisi aliyo
-
Bu dönem görebileceğimiz muhtemel tek alım bu olur gibi. Etkinliklere yoğunlaşmak lazım.
-
sgk da bir sürpriz yapar inşallah
-
Arkadaslar etkinlik demek sonuc veriyor sira bizde lutfen kpss oncesi gelmesi icin ugrasalim
-
Ne yapilacaksa ortak karar verilip hemen icraata gecilmeli bence
-
Watsup gurubu actik arkadaslar ordan organize olacagiz katilim saglayalim lutfen
-
Bu saatten sonra Guy gibi SGK için bastırmak gerekiyor. Twitter’dan Murat hocayla irtibat halinde olalım. Malum GUY istediğimiz gibi olmadı. Yeni Tur Yeni Şans
-
#İibfİkiBiniKabulEtmiyor
SGK DY için bastıralım
GUY için Sayı arttırılsın
Sınavlar ayrı günlere dağıtılsın
İlana 2020 KPSS puanları dahil edilmesin...arkadaşlar burada aynı şeyleri konuşup duruyoruz. Herkes twitter'a ilan gündemi soğumadan, halen sıcakken tepkimizi koyalım.
-
bende varım
-
Sistemli şekilde organize olalım kadro istemeye bir yerden başlayalım.
-
Arkadaşlar ben murat hocayla da konuştum yarın Sgk denetmenliği için tag açıyoruz.