İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Bende 82 doğru ile sınırda kaldım. Ve yine yıkıldım. Belki yeri değil ama soramadan yapamayacağım neredeyse hiçbir ilan yok, girilen sınavlar geç açıklanıyor, açıklananlarda ise mülakat sonucunu bir türlü açıklamıyor, önümüzde acayip bir yığılma var, etrafımda olan işsiz muhabbetleri ailemin beklentisi bunları gördükçe yaşadıkça düşündükçe bunalıyorum. Benim gibi olan arkadaşlar bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz cidden çok merak ediyorum belki banada bir yol göstermiş olursunuz çünkü acayip bir çıkmazdayım gibi hissediyorum..
-
İtiraz sürecine dair bilgisi olan var mı ben net birşey bulamadım
-
ben mülakata kalamıyordum zaten ama 4 doğrum eksik gelmiş.Bunun için de yemin edebilirim.Kanımca bu iptal soruları ve şıkkı değişen soruyu yanlış gruplara uygulamış olabilirler
-
@crowdingout arkadaslar öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun calısmaya devam etmek gerek bence. Çünkü ilan gelince arada fazla zaman olmadan sınav yapıyorlar. Guy'da calısan bir arkadasım ilan geleceğini söylüyor bana belli olmaz her an alım yapabilirler malum sınavlar yüksek kapatıyor artık yıgılma oldugu İcin devam yani hazırlanmaya
-
Şükür mülakata kaldık. Ama bir türlü tartışmanın olmadığı bir sınav geçiremiyoruz. İki doğrumu hiç ettiler yaaa. Herkes olur olmaz sorulara itiraz etmiş. Kurum saçmalamış biraz. Neyse ne diyelim. Kalan tüm arkadaşları tebrik ederim. Allah yardımcımız olsun. Mülakatta da aynı başarıyı sağlarız inş
-
Yanlış hesaplamadıysam 83 doğru bekliyordum iptaller hariç, sonuç olarak 80 doğru geldi. İtiraz hakkimiz varsa bende itiraz edicem.
-
80 üstü kapatacak dediğimizde 75lerden bahsediliyordu. 83 net 85.57 puanla kapattı. Mülakata kalanları tebrik ederim.
-
Arkadaşlar hepimize geçmiş ve hayırlı olsun. Artık inanılmaz bir rekabet söz konusu. Mülakata kalan arkadaşlara tebrikler. Kalamayan arkadaşlar ise moralinizi bozmamaya çalışarak çalışmaya devam yapacak bir şey yok dostlar
-
Belki sorular çalındı, bilgi sızabilen bir yerde sorularda çalınır
-
tekrar tekrar baktım gerçekten 4 doğru eksik.Kalamıyorum ama gerçekten bi yanlışlık var
-
Mülakat başlığı açıldı mı
-
@BrettonWoods gecen sınavın mülakatları kaç gün sonra oldu ?
-
Bilen arkadaslar cevaplarsa guzel olur mulakat icin istenen belgelerde e devlet mezun belgesi kabul ediliyor degil mi ? Bir de t c kimlik beyani tam olarak ne oluyor nufus cuzdani fotokopisi yollasak yeterli mi?
-
@70kuralliii bence öyle de yapabilirsin cv ne de yazabilirsin ama kimlik fotokopisi daha mantıklı
-
@70kuralliii e devlet mezun belgesi kabul ediliyor hocam TC beyanı kimlik fotokopisinin üzerine bana aittir yazıp imzaliyorsun özgeçmiş ister el yazısı ister bilgisayar çıktısı olabilir farketmiyor herkese basarilar
-
@crowdingout 82 doğrum var benimde. 5.yılım bu süreçte. Çok kez kaybettim hep de 1puan ve 1 soru ile bu hiç şaşmadı. Ben yola devam etmem gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar gelmişken geri dönmek olmaz değil mi?
-
Yaw çok yüksek kapatmış, ilansızlıktan millet affetmemiş valla ilginç, tek kurtuluş biraz daha fazla kadro nasip , yıldan yıla değişiyor bu kpss-a grubu 2013-2014 de 70 le vergi müfettişi yapıyorlardı geldiğimiz noktaya bak
-
bu kadar yüksek kapattığına hala inanamıyorum zamanında manipülasyon yaptıklarını düşünüyordum o arkadaşlardan özür diliyorum
-
Bence tüm ilanlar sgk gibi olacak varsa puanın girersin mülakata varsa nasibin olur, diğer sınavlar adam süründürmekten başka bir işe yaramıyor
-
@Heyula-06 üniversite işsizliğinin özellikle iibf işsizliğinin sonucu bu arkadaşlar