İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@economicus ya ne özel durumu Allah aşkına
-
@onuktekin belki ilini beğenmemiştir il göçte harika iller var çünkü, beğenmezse sgk da devamke :Dd
-
Bu arkadaş Facebook'da hep ben bir ben en iyi ben diyen bir arkadaşa benziyor baş harfi B umarım o değildir facebook da suskun bu ara buraya ki sardı şayet tüm komplikasyon ve gözlemler kendisini andırıyor.(Neyse bir kez daha ifsalayalim aklıma geldi kpss cevap anahtari açıklanınca 130 neti olduğunu iddia edip tebrik bekledi daha sonra aynı sınavlarda listede adını gördüm 90 puanı var yani dümen yapmış )
-
@onuktekin yav işte ne bileyim. Mantıklı bi açıklaması olmalı gibi
-
@economicus mantıklı bir yanı yok. Girmeyeceği işe başvuru yapmış. Amaç derece yapmak. Allah nasip etmemiş. Bu şekilde başkasının hakkına girmiş. Yaptığı yasal ama helal değil. Bunu yapıp vicdanı rahat olanın vicdanı çöptür.
-
Dostlar bu tarz insanları bu şekilde konuşmaya gerek yok. Suan belki su yazilanlari okuyup ego kasiyor. Mantiklı bir aciklaması yoksa, ki sgk yı kazanmisken il göc icin bu kadar laf salatası yapan bir insanin aciklamasi olacagini sanmam, karaktersizliktir. Birakin karaktersizliğinde boğulsun.. Biz yolumuza bakalim
-
bu arkadaşın amacı iki yere birden atandım ben çok akıllıyım havası yaratmak heralde yazıklar olsun be her sayfaya destan yazan biri dedim heralde ilk defa mülakata kalma durumu olacak ama bak şu işe. Hava atacağım diye burada rezil oldun helal olsun sana inşallah sgk için çok yararlı olursun eminim olursun.
-
@varol o zaman asıl derdimize dönelim. Kaçla kapatır bu lanet sınav kur kur kur, kafa kalmadı. Geçmez bu 2 hafta. Bi de şöyleleri listeye girer ben giremem. Kader utansın
-
@economicus dostum gecmis dönemlere bakarsak birde sinav kolaydi/kolay diyolar bunu da düsünursek 76-79 araligi icimden gecen sayi.
-
@varol ahhh, inşaallah sanki her gördüğüm 84 85 yapmış. 82 83e anca düşecekmiş gibi geliyo bana da, pardon düşecekmiş dedim 80in altında yazan hiç görmedim neredeyse
-
@economicus dostum insallah dedigim aralikta gekirde milletin yuzu güler. Ama olmazsa diye gardı birakmya gerek yok. Guy icin soylentiler var. Kimse net bir tarih veremiyor ama gelecek illaki. Sayida yuksek olacak muhtemelen. Kendimize biraz mola verip. Ders calismaya devam etmemiz lazim. Bu sinav aciklanacak illaki. Biz sonraki sinavlara hazir olmamiz lazim.
-
@varol haklısınız da işte bu kafayla ne ne kadar çalışılır şu sıra, bilmiyorum. İnşaallah bakalım. Allah zayi etmez deyip asılcaz tek çare
-
@economicus bence haftaya çarsamba baslamalisin tekrardan:)
-
@varol başlayalım bakalım tekrardan. Tam başlarız bu açıklanır, yine darmadağın oluruz ya, hayırlısı
-
@economicus “Yalnızca ateşli bir sabır ulaştırır bizi muhteşem bir mutluluğun kapısına.” ne güzel demis gâvur:)
-
@varol muhteşem mutluluk guy olmamalıydı sayıştay filan olsa tavız :d neyse, teşekkür ederim hocam. Güzel demiş valla
-
@economicus mutlu olamk icin bulunduğun konumu değil, senden daha düşük bir konumdaki kisiyi dusunmek lazim. Yoksa sikinti eksik olmaz basindan.
-
Mevlana derki:"Nasipse eğer,el getirir,yel getirir,sel getirir.Nasip değilse eğer el götürür,yel götürür,sel götürür"
120 dakikada bu anlaşılır aslında..Nasip değilse bildiğini yanlış yaparsın...Nasipse gözünün önünde zaten beliriverir.Nasip olursa olur,olmazsa olmaz...Sabaha kadar anket yapmanın pek bir anlamı yok..
Sınavı geçersin,mülakatta elenirsin.Ne oldu şimdi? Nasipmiydi bu.... -
@Minimalist kusucam
-
@IS-LM eğer oyle bişey yaptiysa karaktersizdir. girmeyeceği kurumun sinavina girmiş, bu kadar adilik olmaz. Sgk ile ilgoc kiyaslanamaz bile. Yaziklar olsun bi de tutmus burda munazara çıkartiyor