Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@errayn hocam ben bakamicam gözlerim o kadar sağlıklı değil malesef artık. Ama bakan olacaktır mutlaka
-
İl/Merkez Göç 1169 Kamu ve 1018 Uluslararası soru
https://dosya.co/0dscsdfwi2k9/İl_göç_1169_Kamu_ve_1018_Uluslararası_soru.pdf.html
-
Liste yarın kaçta belli olur?
-
@RootofAllEvil 10:49:38
-
90.8 hayırlı olsun. Olmadı..
-
@felix-felicis olmadı... hayırlı olsun
-
Sayfaya giremiyorum link atar mısınız?
-
-
Öncelikle hayırlı olsun girenlere. 90 la giremedik. Çok erken geldi bu sınav çok...
-
Umarım listeye girenler hali hazırda işi olmayanlarla taşra kadrosunda veya banka, ptt/özel sektör gibi yerlerde çalışmakta olanlardır. Merkezde veya teftişte çalışıp da başvuranı ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın!
-
90,8 nedir yaaa kılpayı kaçmasına mı yanayım elbet bu şansızlık kırılacak. Dediğim gibi halihazırda işi olanlar başvurmuş hep. Ne diyelim elbet anlarlar bir gün .....
-
Hayırlı olsun arkadaşlar, listede olmayanlar için Allah tez vakitte yeni bir sınav imkanı versin diyorum, listedeki arkadaşlarım sizler için de çalışmaları hızlandırma vakti geldi. Hepinize kolaylıklar dilerim.
-
90.1 alti tahminler gerçekçi degildi. 90 ile giremedik ama beklentim yoktu cok uzulmedim. Girecek arkadaslara basarilar dilerim. Hayirli olsun
-
Listede dikkatimi çeken birşey var: virgülden sonra sıfırla başlayan hiç bir puan yok. Ve aynı durum il göçte de geçerli. İl göç listesinde benim puanım 90,02341 olması gerekirken 90,23410 yazılmış. Yani olması gerekenden yüksek yazılmış. Başvuru formuma da tekrar baktım doğru yazmışım. Sınırda kaçıran arkadaşlar itiraz etmeli
-
@Osabto hocam benim 90,814 ve kaçırdım bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağımı tahmin edemezdim yıkıldım ya. dediğiniz gibi bi durum olabilir mi
-
Kalanlara başarılae şimdiden
-
@artıkolsun il göç konusunun sayfasına bakarsanız görürsünüz hocam birkaç kişinin puanı bu şekilde yanlış girilmiş listelerde virgülden sonra sıfırla başlayan puan yok
-
@Osabto evet sizin başınıza gelmiş olması bile elle tutulur bi sebep zaten. keşke böyle bi şans gülse yüzüme
-
Atandığınız kurumların mürekkepleri kurusaydı bazıları... Ben boşta da olsam tercih etmediğim için başvurmadım, işi olmayanlara başarılar. Umarım hep siz geçersiniz
-
@Osabto Evet ben de kontrol ettim virgül sonrası 0 ile başlayan puan yok
Ne yapabiliriz bunla ilgili