Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@whshw inşallah olur hocam
-
@Aslan-Reyiz Göç idaresi hata da yapsa gerek süreç yönetimi gerekse hızlı kararları ile açık ara a grubunda bu işin en iyisi.
-
dguy olup 40 kişiye baktım eğer isim soyisim aynı değilse 1 kişi var kesin dahasıda vardır min 10-15 vardır
-
@g-uzmanı hayırlısı olsun hocam yapacak bsey yok o halde
-
@errayn, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
dguy olup 40 kişiye baktım eğer isim soyisim aynı değilse 1 kişi var kesin dahasıda vardır min 10-15 vardır
Yuh ya Allah'ın cezaları dguy olmuş ama insanlıktan nasibini alamamış yaratıklar bizde burda virgülle kaciralim..
-
@felix-felicis açıklandığı
-
@felix-felicis açıklandı mı ben göremiyorum. Sonuncu kişinin adı neydi
-
@guymağduru hocam bu kadar abartmayın bu beddualar Felan ben dguy Felan değilim de özel sebebi olabilir iş yerinde şu bu bilemezsiniz bukadar ağır laflar foruma yakışmıyor heleki aynı yolda olduğumuz nsanlara karşı
-
@asimetri Hocam listede hatalar varmış. Revize edilecek o yüzden kaldırıldı. Son kişi mustafa furkan çal.
-
@Willsmithh Hocam 1 değil 2 değil..40 kişi belki daha fazla @errayn 'ın analinize göre. İnsanı düşündürüyor. E insan dguy olup başvuranların sebeplerini merak ediyor haliyle. Ben şahsen taş çatlasa 5-6 kişi olur diye düşünüyordum. Garip geldi bana baya.
-
@Willsmithh Ben yanlış anlamışım pardon. okuduğumu da anlayamıyorum artık
-
@guymağduru aman hocam adamların belki sıkıntısı olmuştur bilemeyiz kimse keyfinden başvurmaz sonuçta
-
@Baelish valla hocam o kadar moralim bozuldu ki en azından 90 a düşer diyordum. 90.81 ile kaldım zannetmiyorum çok bir şey değişeceğini sizin fikirleriniz nedir
-
@Baelish yok hocam 40 da 1 kişi gördüm onunda ismini yazmadım sebebi isim soy isim birebir insan çok ve adamın belki işi var onuda bilemeyiz
-
@Baelish hocam evet can sikici bir durum ama biz o durumla sinanmadik bilmiyoruz burda forumdan da elbet süreçleri bilip yinede başvuran vardır galiba o tarafa geçince iş değişiyor olabilir ben o yüzden dedim çünkü daha önce çok iyi bir mesleği olup daha aşağıda mesleğe geçen gördüm ve sebebi isyerinde kendisine mobing uygulanması idi o yüzden dedim 50 60 kişi ise değişir ama 1 kişi buldum dedi arkadaş 400 dguy varsa 3 5 mesleğini beğenmeyen olması normal gibi
-
@Willsmithh hocam hatta bakayım hepsine zannetmiyorum öyle 20-30 olacağını
-
Ben burda işsizim tabiki işsiz olanın halinden anlarım fakat mesele herkesin halinden anlamak elestıtek doğal yakınmak doğal bunlara lafım yok sadece hakaret boyutuna varacak bir öfke gerek yok anlamında söyledim arkadaşlar yakışmaz bizlere
-
@artıkolsun Dostum şu aşamada fikir yürütmek çok zor. 90,1 üzeri kapayacağına kesin gözüyle bakıyorduk ancak şu durumda listede kaç kişinin puanlarında hata yapıldı bilemeyiz. Ben listenin çok değişeceğini sanmıyorum ama sizin gibi sınırdaki arkadaşlara bu hata belki de umut oldu. Canınızı sıkmayın, umarım yarın güzel haberler alırsınız.
@errayn @Willsmithh Ben yanlış anlamışım hocam. Kusura bakmayın.
-
@Baelish inşallah hocam çok teşekkür ederim umarım herkes gönlündekine hakkıyla kavuşur insan bu hatayı iyiye yormak istiyor tabi göreceğiz bakalım
-
@Baelish estağfurullah kıymetli hocam ben size değil genel.olarak başlıklarda çok öfke var ama bazı şeyler nasip eleştirmek her zaman olur ama bazı arkadaşlar " allah evlerine ateş salsın " moduna giriyorlar gerek