Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hakimehanımm
Mucize olur da 77 ile kapatır inşallah. -
2018 in listesinde 1 tane 86, 1 tane 84, 5 tane 83, 3 tane 82, 8 tane 81, 14 tane de 80 varmış hepsini tek tek saydım boşluğa düştüm galiba ders çalışmayınca Benim yaptığım sıralama da max yani 76 falan da olabilir belli olmaz
-
@hakimehanımm agzinizdam bal damlıyor
-
İçim içimi yiyor kaçırdıkları gördükce ben 87 duydum bir tane zaten kafadan
-
@hakimehanımm hocam birde sınav kalitesi farklı art arta göç okadar sınav yaptı herkez uzman oldu :))
-
@Willsmithh bende de 3-4 soru kafadan gitmiş sınav anı herkesin bi şekilde kaçabiliyor hocam umarım düşer çok da kolay bi sınav değildi erken açıklanıyor zaten inşallah kalırız mülakata
-
@Willsmithh valla bilmiyorum artık orasını uzman olsalarda sınavın saçmalığı ortada ne dediği belli değil çoğu soruda anladığımız gibi yaptık
-
@hakimehanımm sizin kaç hocam
-
@Willsmithh 78 listeyi de kendime göre ayarladım zaten
-
-
@onuktekin 2018 merkez ile bu sınava giren varmı acaba zorluk olarak ne kadar farklı idi birde 2 il.göç sınavı herkesi az çok aşina etti muhtelif ve mevzuata birazda alim.azlığı daha yukseltebilir
-
@Willsmithh Merkez göç sınavına girmedim ama sorulara baktım. Bence merkez göç 76'yı da görebilir. Muhtelif alan soruları ve mevzuat soruları seçici olmuş. Beraber yapılan 2018 sınavında il göç soruları göç sınavından daha kolaydı diyenler vardı.
-
Merhaba arkadaşlar. İtiraz için parayı bankamatikten yatırabilir miyiz. İlla içerden mi yatırmak lazım. Bilen biri bilgi verebilir mi?
-
@Ertuğrul-Bey içeriden yatıracaksınız.açıklama kısmını unutmayın.
-
@onuktekin teşekkür ederim.
-
@Ertuğrul-Bey Rica ederim.
-
merhaba arkadaşlar
cevap anahtarını az önce inceledim
kısaca 84 doğru 16 yanlışım var (1 göç bölümü,4 iktisat, 6 maliye, 2 hukuk,3 yanlışta son 25 sorudan)
bana göre ortanın bir tık üstü zordu arkadaşlar .sınav çok zordu diyemiyorum çünkü hukukla göç bölümü nispeten kolaydı.
tabi maliye yine efsane
bir de mesajları okumadım belki tartışılmıştır ama bir kaç soruda sıkıntı var gibi duruyor.onun haricinde ben bu sınava 100 puanla başvurdum ama pek çalışamadan girdim .sınavdan çıktığımda 85 net yaparım 80 lede kapar demiştim.
bence 80 nin altına bile inebilir.
çünkü ekonomi kısmının telafisi son 25 soru
son 25 sorununda telafisi ekonomi kısımı
ikisi de zor gelmiş ve ikisine her insan yatkın olmayabiliyor.inşallah düşük kapar da kötü bir sürprizle karşılaşmayız.
herkese iyi forumlar -
Sınava katılan sayısı:400(bizim sınıfta 4 kişi yoktu Toplamda 50 kişi civarı girmemiştir sınava)
murat güzellinin ankete katılan:443
Sonuç 86+ çıkıyor elendik yine desenize -
@onuktekin sizin kaç hocam
-
@Willsmithh merkeze girmedim ama taşra için riskli değil. tam puanı iptaller belirleyecek.