TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    merkez göç uzman yardımcılığı alım
    198
    969
    109172
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • O
      ozge91 @whshw Son düzenleyen:

@whshw inşallah olur hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • K
        kaimoğlan @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz Göç idaresi hata da yapsa gerek süreç yönetimi gerekse hızlı kararları ile açık ara a grubunda bu işin en iyisi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • E
          errayn Son düzenleyen:

dguy olup 40 kişiye baktım eğer isim soyisim aynı değilse 1 kişi var kesin dahasıda vardır min 10-15 vardır

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • N
            nairu Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @g.uzmanı Son düzenleyen:

@g-uzmanı hayırlısı olsun hocam yapacak bsey yok o halde

• G
              guymağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı @errayn Son düzenleyen:

@errayn, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

dguy olup 40 kişiye baktım eğer isim soyisim aynı değilse 1 kişi var kesin dahasıda vardır min 10-15 vardır

Yuh ya Allah'ın cezaları dguy olmuş ama insanlıktan nasibini alamamış yaratıklar bizde burda virgülle kaciralim..

Willsmithh E L 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • A
                asimetri @felix felicis Son düzenleyen:

@felix-felicis açıklandığı

• A
                  asimetri @felix felicis Son düzenleyen:

@felix-felicis açıklandı mı ben göremiyorum. Sonuncu kişinin adı neydi

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Willsmithh
                    Willsmithh @guymağduru Son düzenleyen:

@guymağduru hocam bu kadar abartmayın bu beddualar Felan ben dguy Felan değilim de özel sebebi olabilir iş yerinde şu bu bilemezsiniz bukadar ağır laflar foruma yakışmıyor heleki aynı yolda olduğumuz nsanlara karşı

Baelish 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • F
                      felix felicis @asimetri Son düzenleyen:

@asimetri Hocam listede hatalar varmış. Revize edilecek o yüzden kaldırıldı. Son kişi mustafa furkan çal.

• Baelish
                        Baelish @Willsmithh Son düzenleyen:

@Willsmithh Hocam 1 değil 2 değil..40 kişi belki daha fazla @errayn 'ın analinize göre. İnsanı düşündürüyor. E insan dguy olup başvuranların sebeplerini merak ediyor haliyle. Ben şahsen taş çatlasa 5-6 kişi olur diye düşünüyordum. Garip geldi bana baya.

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

Baelish A E 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • Baelish
                          Baelish @Baelish Son düzenleyen:

@Willsmithh Ben yanlış anlamışım pardon. 😄 okuduğumu da anlayamıyorum artık

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

Willsmithh 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • E
                            errayn @guymağduru Son düzenleyen:

@guymağduru aman hocam adamların belki sıkıntısı olmuştur bilemeyiz kimse keyfinden başvurmaz sonuçta

• A
                              artıkolsun @Baelish Son düzenleyen:

@Baelish valla hocam o kadar moralim bozuldu ki en azından 90 a düşer diyordum. 90.81 ile kaldım zannetmiyorum çok bir şey değişeceğini sizin fikirleriniz nedir

Baelish 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • E
                                errayn @Baelish Son düzenleyen:

@Baelish yok hocam 40 da 1 kişi gördüm onunda ismini yazmadım sebebi isim soy isim birebir insan çok ve adamın belki işi var onuda bilemeyiz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • Willsmithh
                                  Willsmithh @Baelish Son düzenleyen:

@Baelish hocam evet can sikici bir durum ama biz o durumla sinanmadik bilmiyoruz burda forumdan da elbet süreçleri bilip yinede başvuran vardır galiba o tarafa geçince iş değişiyor olabilir ben o yüzden dedim çünkü daha önce çok iyi bir mesleği olup daha aşağıda mesleğe geçen gördüm ve sebebi isyerinde kendisine mobing uygulanması idi o yüzden dedim 50 60 kişi ise değişir ama 1 kişi buldum dedi arkadaş 400 dguy varsa 3 5 mesleğini beğenmeyen olması normal gibi

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • E
                                    errayn @Willsmithh Son düzenleyen:

@Willsmithh hocam hatta bakayım hepsine zannetmiyorum öyle 20-30 olacağını

• Willsmithh
                                      Willsmithh Son düzenleyen:

Ben burda işsizim tabiki işsiz olanın halinden anlarım fakat mesele herkesin halinden anlamak elestıtek doğal yakınmak doğal bunlara lafım yok sadece hakaret boyutuna varacak bir öfke gerek yok anlamında söyledim arkadaşlar yakışmaz bizlere

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • Baelish
                                        Baelish @artıkolsun Son düzenleyen: Baelish

@artıkolsun Dostum şu aşamada fikir yürütmek çok zor. 90,1 üzeri kapayacağına kesin gözüyle bakıyorduk ancak şu durumda listede kaç kişinin puanlarında hata yapıldı bilemeyiz. Ben listenin çok değişeceğini sanmıyorum ama sizin gibi sınırdaki arkadaşlara bu hata belki de umut oldu. Canınızı sıkmayın, umarım yarın güzel haberler alırsınız.

@errayn @Willsmithh Ben yanlış anlamışım hocam. Kusura bakmayın.

A Willsmithh E 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • A
                                          artıkolsun @Baelish Son düzenleyen:

@Baelish inşallah hocam çok teşekkür ederim umarım herkes gönlündekine hakkıyla kavuşur insan bu hatayı iyiye yormak istiyor tabi göreceğiz bakalım

• Willsmithh
                                            Willsmithh @Baelish Son düzenleyen:

@Baelish estağfurullah kıymetli hocam ben size değil genel.olarak başlıklarda çok öfke var ama bazı şeyler nasip eleştirmek her zaman olur ama bazı arkadaşlar " allah evlerine ateş salsın " moduna giriyorlar gerek 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 48
                                            • 49
                                            • 22 / 49
                                            • İlk ileti