Türkiye'nin Otomobili
-
Yalnız güzel iş çikartmışlar. Hadi hayırlı uğurlu olsun:)
-
@LioN Kesinlikle ! Çok beğendim.
-
Tasarım ilgi çekici, Allah utandırmasın.
-
Allah hayırlı uğurlu eylesin.
-
Şarj ünitesi altyapı çalışmaları hızlandırılmalı, ayrıca kanal gibi projeler yerine istihdam sağlayacak bu tarzda projeler ülkeye çok daha katkı sağlar. İstihdam ve üretim birinci önceliğimiz olmalı. Artık taşa toprağa para yatırilmaması gerekir. Hayırlı olsun ülkemize.
-
Ülkemize hayırlı olsun güzel tasarımlar olmuş. Atanırsak bu araçları almak nasip olur inşallah
-
tek kelime ile muhteşem. Rabbim utandırmasın.
-
Fiyatı 150-200 bin TL aralığında olur diye düşünüyorum. Suv biraz daha pahalı olabilir. Fakat piyasaya surulmesiyle birlikte diğer araç fiyatlarının bir nebze düşeceğini rekabetin artacağını ve Şarj istasyonlarınin falanda yayginlastirilmasiyla ciddi talep göreceğini tahmin ediyorum.
-
@LioN 150-200 az hocam eş değeri tesla modeller var tamam hadi vergi vs ama yakın fiyatta çıkar ben 250-300 den aşağı olmaz diyorum suv ise 350-400 görür ama tabiki yinede iyi bir araç ve fiyat alım için uygun olacak umarım tutulur ve ihracatı olur yüksek oranda
-
@errayn kardeşim taksiciler niye o zaman artistlik yapıp araç almayacağız bekleyeceğiz 2022 ye kadar demişler. Reis öyle dedi:) o parayı nasıl verecek bunlar. Gerçi onlara bir kıyak yaparlar. Mercedes AMG yi taksi yapan var:)
-
@LioN yok dediğim gibi kardeşim kıyasladım sadece ama umarım dediğinden bile düşük fiyat gelir ki taksiciler bir gaz daha tanıtılmadan 18 bin mi istemişti ne :))
-
tesla model s ilk çıktığında 70 bin dolar idi. bizim otomobilde her hakkı bizim olduğuna göre, sedan modeli 100-150 bin lira arasında olmalı bnce.
-
@LioN accentten bu araca geçmekte ne biliyim sürüngenken uçak almak gibi olacak taksicilere :))
-
@abdulbakitr inşaallah olur en kötü dandik megane 100-150 vermek yerine buna veririz ki bence 200 dahi olsa satılır araç
-
@errayn jet fadilin imza işine dönmesinde kardeşim. Biz yine dördüncü el Linea kovalariz artık atansak bile ancak ona yeter memur mayişi:)
-
@LioN valla bu gidişle bisiklet alırım anca
-
Şöyle bir merkez uzmanlik gelse Ankara'da. Çekerim takımın altına patenleri Cinnah yokusundan saldımmi kendimi meclisin ordayım:))
-
Yerli otomobilimizin tasarımı çok hoş olmuş. Kaliteli ve gösterişli. Vatana millete hayırlı olsun bol ihracatı olur inşaAllah
-
@SonMaliyeci yalnız o suv modelin onunde bir BMW böbreği aradım niyeyse:)
-
Memur maaşı ile alamayız bunu benimle ortak giren varsa işe girince alalım