Kamu kurumu misafirhaneleri
-
Arkadaşlar merhaba. Atandığımız ilde misafirhanelerde kalma şartı var mı acaba bilen var mı
-
@İşzizgüçsüz kardeşim bildiğim kadarı ile kamu misafirhaneleri de daimi kalamiyorsun. Yani otel gibi kullanamiyorsun belirli bir süresi var. Giriş çıkış vs yapma gibi durumlar oluyor. Yinede araştırmakta fayda var.
-
@LioN ne kadar süreli oluyo hocam peki. Aylık yaklaşık olarak masrafını biliyor musunuz
-
@İşzizgüçsüz Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarla yukarıda sayılanlar dışında kalan kimselerin misafirhane ve lokallerden faydalanmaları yetkili amirin iznine bağlıdır. Madde 5- Geçici görev, hastalık, kurs, eğitim, sportif faaliyet, tabii afet v.b. gibi nedenler dışında misafirhanede kalma süresi en çok 15 gündür.
-
@LioN anladım hocam sağolunn. Peki memurlar özel yurtta kalabiliyor mu
-
@İşzizgüçsüz parasını verdikten sonra niye kalmasın kardeşim. Fakat yeni atandiysan ve bekarsan en güzeli 1+1 bir daire tutmak olur. Elektriği suyu yakıtı interneti esyasi içinde olan apartlar var. Özel yurttan daha mantıklı bence.
-
@LioN aynen yeni atandım hocam onlara da çok güvenemiyorm bilmiyorum daha önce tek başıma şehir dışına çıkmadım bunun eksikliği var galiba
-
@İşzizgüçsüz öncelikle hayırlı olsun kardesim. Bence sıkıntı yapma şimdiden. Eğer atandigin yer belliyse sahibindene gir kiralık apartlar bak. Residans şeklinde olanlar var. Kuzenim birkaç yıl önce guy olarak atanmisti oradan bulmuştu sonra gitti gördü anlasti. Bence öyle eşya alma veya büyük ev tutma işine girme derim. Ev arkadaşı felanda çok mantıklı gelmiyor bana üniversite öğrencisi gibi olmaz bence.
-
@LioN anladım hocam haklısınız. Şehirler belli değil hocam daha malesef. Ben şimdiden onun derdine düştüm. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
-
Arkadaşlar peki sınav için gittiğimizde işsizsek yani memuru değilsek kalabiliyor muyuz
-
@mülakatzedee Yer varsa elbette kalabilirsin. Fakat öncesinde ilgili misafirhaneyi arayıp bilgi almak ve rezervasyon yapmak gerekebilir.
-
@LioN teşekkür ederim