Banka/kpss
-
Merhaba arkadaşlar. Aklımı kurcalayan bir soru var uzun zamandır. Geçen yıl kpss puanım oldukça düşük geldi ve bu sene tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Yine olmazsa bankalara başvuracağım, ama iki sene kaybetmiş oluyorum. Banka mülakatlarında bu bir dezavantaj olur mu? Hani 2 yıl ne yaptın boş boş takılmışsın şeklinde bir ithamda bulunurlar mı? Ozellikle uzmanlık için. Yaşım da 26 olacak yani tam sınırdayım. Ancak sağlık problemlerim sebebiyle hem çalışıp hem kpss bakamayacağım. Fikri olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim, teşekkürler.
-
@ank3435 ben de sizin gibiyim. Bence hangi ilan açılıyorsa başvurun şansınızı deneyin. Banka sınavlarına da kpssye de girin. Zaten kpssye çalışırken banka sınavlarına da çalışmış olacaksınız. Belli olmaz hangisinin nasibiniz olduğu. Nasipte ne varsa o olur. Ben de ikisine de çalışıyorum. İyi forumlar dilerim...
-
@ank3435 özel sektör, adayları fiyatlarken, işe alıp almayacağına ilişkin karar verirken bekleyeni değil ara vereni sorun ede(iyo)r.
Eğer uygun bir dille kpss A + YDS (çalışmamış olsanız da) çalıştığınızı anlatır, biraz da olsa sunumunu iyi yaparsanız hoşlarına bile gider bu durum. -
Teşekkürler arkadaşlar