Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Netlerini yazmak isteyen olursa listeyi güncellemeye devam edebilirim.
-
Cok yazan yok netlerini
-
bu sinava giren kitle bu sitede pek takilmiyo anlasilan
-
Niye liste yapılıyor ki?Çok saçma
-
@İrving-Fisher Tamam özür dileriz yapmayız düşünemedik.
-
@keynesinvarisi üstünüze niye alındınız anlamadim hedef siz değildiniz anlamadim
-
@İrving-Fisher ne demek istediniz peki hocam ,pek anlasilmadi
-
Hedef ben miyim tayfun
-
Hedef kimse degil burası bir forum bende özgür irademi ilettim.Hedef aramayın boşuna ben kimseyle gereksiz muhabbet yapmam.
-
@İrving-Fisher saçma buluyosanız siz netinizi yazmazsınız olur biter hocam
-
Polemiğe gerek yok arkadaşlar. Eğer korona yüzünden bir sıkıntı çıkmazsa en geç haftaya cuma herşey belli olacak. Sakin olalım
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Bugün itibariyle 15 günü doldurmuş bulunuyoruz. Geçen yılın takvimine göre bu hafta sonuçları beklemeye başlayabiliriz.
-
@keynesinvarisi inşallah hocam umarım ikinci aşama olmaz
-
İnşallah hocam. İnşallah önce bu sınavı kazanırız sonra ikinci aşama olmaz bu işsiz zamanlarımızda süreçler kısalır. Olursa da Allah kolaylık versin. Hiçbir zaman sınavdan kaçmadık.
-
@keynesinvarisi bi arkadaş 17.günde aciklandi demisti. salgın sebebiyle aksama olmazsa bu hafta ben de bekliyorum. ikinci sınav olursa muhtemelen uzak bir tarihte olucaktir ,fakat en azindan neye çalişcagimizi bilip.hazirligimizi yapalim bu sürecte..ikinci aşamaya geçebilirsek tabi:)
-
ARKADAŞLAR ben kendimi komik sanıyorum
düzenlenmiştir
-
@janpi ?
-
-
Karantina günlerinde böyle şeylere daha fazla tölerans gösterilmemesi lazım aslında direk uçurmaları gerekirdi
düzenlenmiştir