Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@paşabey evet kuruma ulasilmiyo. fakat bi an önce bi duyuru yapılsa da ona göre hareket etsek
-
@beirutde haklısınız. inşallah zarar ziyan olmadan hızlı karar alınır.
-
ben de almadim daha bilet nolur nolmaz diye de, universiteler tatil oldu diye yer kalmayacak yarini beklersem, kararsiz kaldim
-
Arkadaşlar koordine olup yarın herkes iptal konusunda talepte bulunursa belki bir şeyler olabilir. O kadar insanın 2 saat boyunca bir arada olması çok mantıklı değil bana kalırsa
-
@bitmeyenyds çok haklısın ama çok az da bir zaman kaldı. Bilet alanlar Ankara'ya gidenler oldu arayıp aramakta kararsız kaldim. O kadar insanla saatlerce nasıl yol gidilip gelinecek ya da salonlarda zaman gecirecek bilemedim
-
@peteriscaribus evet ankarada olan biri olarak biraz bencilce düşünmüş olabilirim ama otobüsle buraya gelecek olanlar içinde risk teşkil ediyor. Umarım doğru olan kararı verir yetkililer
-
@peteriscaribus mesela ben Ankara'ya bugün gelenlerdenim ama yine de sınavın iptal edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
-
@beirutde keşke yarına alsaydınız bileti. kurumu arayıp yola çıkardınız. erteleme şansınız varsa sabahı bekleyin.
-
@asimetri yok hocam.yarina bilet bulamam.bu yogunlukta
-
Yht bileti aldım standart değiştiremiyorum eğer iptal olursa iki gün güzel bir gezi yaparım :)))
-
Arkadaşlar rica ediyorum kuruma baskı falan yapmayın. Sırf bu sınav için zar zor askerliğinden izin alıp uzatanlar var. Aylardır verilmiş emekler var. 10 saatlik yol çekip ankaraya gidenler var. Gidiş dönüş yolu için harcanan paraları saymıyorum bile. Bu sınav iki gün sonra yapılmazsa 1 ay sonra yapılabileceğinin garantisi de yok üstelik. Bencilce hareket etmeyelim, kurumun bir karar vermesini bekleyelim.
-
@Simurgx yok kardeşim sınavın iptal edilmesi söz konusu bile olamaz. Çünkü 2 gün kaldı ve bir çok kişi çoktan Ankara'ya gittiler. 1 hafta önce ülkemizde korona görünseydi ertelenebilirdi ama şuan ertelenemez.
-
Ankaralı olmayanlar otobüsle gelecekler. Her otobüse bindiğimizde diğer insanlarla saatlerce yolculuk yapacağız. Virüsün bulaşma ihtimali git gel bu defa 2 katına çıkacak. Herkes ağız birliği yapıp kurumu arayıp sınavı erteleyin demek yerine o gün herkesin kişisel temizliğini daha fazla yapıp gelmesi daha kolay ve güvenili olur.
-
Sabırla beklemede olalım arkadaşlar her şeyin hayırlısı olsun. Herhangi bir duyuru olursa paylaşalım boşu boşuna telaşa kapılmayalım lütfen.
-
@cbedirhanc inşallah hocam katılıyorum size
-
İptal olma ihtimali yüzde kaç sizce sabah yola çıkacağız çünkü ?gerçi giden arkadaşlar da olmuş zaten , bence gerekli önlemler alınır ama ertelenmesi zor olur bu saatten sonra gibi.
-
Geçen sene giren arkadaşlar varsa ing kısmı paragraf miydi
-
@mulkiyelii %0 iptal olmaz bu sınav. Şimdi bilet almayanlar biletlerini alsınlar çünkü malum üniversiteler 3 hafta tatil edildi sıkıntı yaşayabilirler sonra.
-
Arkadaşlar biletleri almayanlar alsınlar büyük ihtimalle sınav iptal olmaz. Okulların tatili pazartesi başlıyor. O nedenle cumartesi pazar yapılacak olan sınavlar yapılır diye düşünüyorum.
-
sınav iptali için kurumla görüşmek lazım şehir dışından gelmek zor şuan.