Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gpale demeyin öyle şeyler demeyin sınavdan önce köprüyü daha geçmedik
-
@razdvatri 120 dk değil mi hocam?
-
@80üstamadnnmsz teşekkürler
-
@leviathan22 süre ile ilgili kesin bilgi göremedim internette.
Korona nedeniyle bu kadar az zaman kala sınavın iptali gibi bir durum söz konusu olur mu sizce?
-
@razdvatri 120 dk geçen seneydi bu sene de olur muhtemelen
-
Hocam bence milli egitim bakanligi egitimin durdurulmasi gibi bir karar almadigi surece sinav ertelenmez, her ne kadar cumhurbaskanligi yapiyor olsa da sinavi, milli egitim bakanligi bunyesinde yapiyorlar yonetmelik olarak o yuzden meb in verecegi karara bagli olur diye dusunuyorum ki bende kararsiz kaldim bilet alip almama konusunda istanbul dan gelicem cunku
-
sınavın salgın nedeniyle iptal olması söz konusu olur mu?
-
@paşabey üstteki editi dikkatli bir şekilde okumadığım için aynı içeriği tekrar sormuşum, afeersiniz..
-
Şu an bu konu hakkında herhangi bir duyuru yapılmadı arkadaşlar ama yeni bir bilgilendirme duyarsak lütfen paylaşalım.
-
-
@asimetri olabilir aslında çok mantıklı.
-
Arkadaslar, iletisim baskanligini aradim, sehir disindan gelenlerin mutlaka olacagini soyledim ve sinavin virusden dolayi ertelenme gibi bir durumu olup olmayacagini sordum, oyle bir sey soz konusu degil sinav cumartesi gunu yapilacaktir dendi.
-
@ismetyy bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
-
Sınavın iptal edilmesi gerekiyor aslında.Daha ileriki bir tarihe ertelenebilir.Üstte bir arkadaş yazmış polis arıyor diye ve binlerce kişi girecek bu sınava.meb hatta kurumlar İçin bile tatilden bahsediliyor.Bilmiyorum abartıyor muyum felaket tellallığı da yapmak istemem ama rahat değilim nasıl girecem sınava?
-
Bu acidan dusunursek hayatin durmasi lazim toplu tasimalar marketler hersey. Evet kotu bir durum ama polisler eminim ki eldiven kullanacaklardir cunku bugun istanbuldaki tum polislerin ellerinde eldiven gordum metroda olsun disarda olsun, o yuzden biz yine onlemimizi alalim ama dedigim gibi eger hicbir sekilde bulasmasini istemiyorsak hayalet bir ulke olmamiz lazim her acidan.
-
Okullar ve üniversiteler tatilmiş haberlerde duyuruldu. Yarın sizce bir değişiklik olur mu, sınavla ilgili yeni bir duyuru gelir mi?
-
Bugün kurumla görüşen var mı? Üniversiteler dahil bütün okullar tatil edildi, sınavın ertelenmesi söz konusu olur mu acaba uzaktan geliyoruz bir dünya masraf yapacağız
-
Varsa kaderde ölmek neye yarar uzülmek
-
kuruma ulasabilen var mi otobuse binicez bi kac saate
-
kuruma şuan ulaşmak mümkün değil. belki sosyal medya hesapları üzerinden olabilir. yarın netleşir inşallah. yalnız iptal olması herkesin faydasına olacaktır. inşallah iyi bir karar alınır.