Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@İrving-Fisher yoktu hocam
-
@bitmeyenyds hocam peki ing nelere ağırlık vermeliyiz?
-
Arkadaşlar giriş belgeleri yayımlandı mı?
-
@ANK12345, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar giriş belgeleri yayımlandı mı?
Hayır hocam, giriş belgeleri 9-13 Mart 2020 tarihleri arasında erişime açılacak.
-
@İrving-Fisher, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@bitmeyenyds hocam peki ing nelere ağırlık vermeliyiz?
Bağlaçlara kesin bakın hocam. Ayrıca Yds'de en çok çıkan kelimelere ve tenselere de göz gezdirebilirsiniz.
-
@vamos çok teşekkür ederim.
-
@80üstamadnnmsz mümkünse banada not gönderebilir misiniz
-
@sblue, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
geçen sene ön elemeyi geçen ortalama kişi sayısı kaçtı? yani 70 puan almak yetti sanırım değil mi?
200 kişi bir sonraki aşamaya geçecekti fakat 108 kişi başarılı olmuş. https://www.iletisim.gov.tr/images/uploads/icerik/Uzman_Yardımcılığı_Mülakat_Tarihleri_Planlaması.pdf
-
Arkadaslar belki cevap belli belki de degil ama merak ediyorum sizce bu sinavda referans muhabbeti var midir, anladiniz az cok ne demek istedigimi
-
@ismetyy torpil mi hocam
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@rassal
Kusura bakma kanka senin kadar ileri zekali degilim sinavda 100/100 yapmani bekliyoruz -
@rassal gerizekalı değil iyiniyetli biri sorabilir terbiyesizliğe gerek varmıydı
-
@kyloren bosverin hocam bu arkadas böyle herkese satasır genelde
-
@ismetyy, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaslar belki cevap belli belki de degil ama merak ediyorum sizce bu sinavda referans muhabbeti var midir, anladiniz az cok ne demek istedigimi
Hocam mülakat için teslim edilecek Aday Bilgi Formu'nda ''Referanslar'' bölümü diye bir bölüm vardı zaten.
-
@antropolog 1-2 sayfa önce paylaşmıştım kardeşim
-
Arkadaslar basvuru belgeleri erisime acildi tarih olarak fakat sinav hizmetleri dedikleri yer neresi tam olarak ?
-
@ismetyy ben göremedim hocam aciklanmadibki daha
-
@ismetyy Nerde hocam ben göremedim
-
@ismetyy https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ogrenci Adres bu ama henüz bir duyuru yapılmadı.