Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@80üstamadnnmsz ben de istiyorum:)
-
Bi çok kişi mesaj atmış ben bugün buraya yüklerim arkadaşlar
-
@80üstamadnnmsz ben de :))
-
@paraşütçü-walras ingilizce ve matematik/türkçe dışında aöf soruları ve benzerleriydi diyebilir miyiz yani hocam
-
@littlefinger iletişim kuramları aynısıydı. 10 soruyu toplam 30 saniyede yaptım. Bu sene öyle olmazsa kızmayın ama bana Ben basvuruyu yaptıktan sonra başka bir yer olumlu sonuçlandığından buranın sınavına girmeyeceğim. Size başarılar.
-
@paraşütçü-walras yok hocam kızmayız teşekkür ederiz her şey için
-
-
-
Arkadaşlar sosyoloji Türk siyasal hayatı kısa coğrafya notu uluslararası kuruluşlar notlarını attım .iletişim başkanlığı cbk. Ve 657 kanun onları mevzuattan indirebilirsiniz.geriye İngilizce kalıyor o da sizin İngilizce seviyenize kalmış .bir de iletişim kuramları bulabilirsem atarım
-
-
@80üstamadnnmsz bu link Burda açılmıyor başka nasıl atabilirim
-
@80üstamadnnmsz teşekkürler hocam
-
@80üstamadnnmsz https://www.dosyaupload.com/bh2d
hocam o linkteki dosyayı buradan alabilirler. Teşekkür ederiz. -
@miyopkeynes rica ederim ben teşekkür ederim hallettiğiniz için
-
@ank3435 rica ederim
-
Arkadaşlar iletişim kuramlarına nerden çalışıyorsunuz
-
@ankara0648 aöf iletişim kuramları kitabından
-
Bu 657 çok uzun arkadaşlar, var mı bir taktiği?
-
Hocam ben tamamini calismiyorum calisilmaz zaten tamami, cezalar savunmalar izinler genel seylere bakiyorum iste ne varsa, yani gidipte Atiyorum 101. Maddenin ilk cumlesindeki 2.kelimeyi sormazlar heralde o yuzden daha cok her memurun bilmesi gereken kisimlara bakiyorum
-
Arkadaşlar içinizde geçen sene ön elemeyi geçip başarılı olanlar varsa nasıl çalıştığını hangi dersten hangi konulara ağırlık verdiğini paylaşabilir mi?