Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@sblue çünkü her şey derya deniz
-
@sblue gecen sene on elemeden sonra alan sınavı olmamış direk mülakat yapmıslar on elemeyı gecenlere
-
@vasıflıişsiz aynen öyle olmuş sayı az olunca. işte ben de ön eleme için nasıl çalışıldı sorumlu olduğumuz başlıklarda özellikle hangi noktalar önemli onu merak etmiştim.
-
aa ben ön eleme başarılı olup yazdığınız ıcın sonrasını soruyorsunuz sandım ben de merak edıyorum 10 gun kaldı sınava o kadar genel ki konular sadece ıngızlıce calısıyorum zor dedikleri için
-
@vasıflıişsiz evet..mesela sosyolojiye giriş.. 1-2 soru gelecek ama sayfalarca not var tabi diğerleri de öyle maalesef..
-
1 ayda nasıl olsa İngilizce öğrenilmez mottosuyla genel kültür ve mevzuat kısmına ağırlık verdim ben, özellikle iletişim kuramlarına baktım en çok ama kolay çıktığını yazmışlar bu sene nasıl olur göreceğiz. Şimdi 10 gün kaldı İngilizceyi hepten şansa bırakmak 70 almaktan vazgeçmek oluyor... Şeytan diyor son 10 gün sadece kelime ezberle biraz da mevzuat oku ama çok kararsızım...
-
Sınav giriş yerleri ne zaman açıklanır acaba?
-
@leviathan22 paragraf sorusu çözün. Ben geçen yıl girdim çok zordu paragraflar ki yds notumda c seviyesinde olmasına rağmen
-
geçen sene ön elemeyi geçen ortalama kişi sayısı kaçtı? yani 70 puan almak yetti sanırım değil mi?
-
@rivrivriv ingilizcede sadecr paragraf sorulari mi cikiyo hocam. yoksa diyalog tamamlama, benzer anlam , fiil cekimden falan da geliyo mu soru
-
@Carpe-Vita 9-13 arası sınav giriş belgeleri alınabilecek
-
Yayınlandı mı hocam göremedim nerden baktınız
-
@ankara0648 ilan metninde kimlik belgesi ve sınava giriş belgesi başlığı altında yer alıyor
-
Arkadaşlar anadolusinavda tamamlanan ve devam eden başvurularda sinav başvurum görünmüyor sizlerde de aynı mi
-
@can bende tamamlanan başvurularda gözüküyor iletişim sınavı. Bir arayıp sorun isterseniz sistemde hata olabilir
-
@beirutde bunu bende merak ediyorum bilgisi olanlar paylaşabilirler mi acaba
-
Arkadaşlar Türkçe soruları nasıldı acaba dil bilgisinden soruyorlar mı? Sadece paragraf anlatım bozukluğu vs gibi mi sorular ?
-
@mia_nur karışık herşeyden var gibiydi, ama kolaydı türkçe matematik tarih coğrafya kpss kıvamında
-
@beirutde herşey var, ama farklı bir ingilizcesi var sınavın. Close test bizim bildiğimiz yds deki gibi değil. Farklı prepositionlar vardı. Farklı kelime tamamlamaları..Kısacası çok zor bi sınavdı
-
@rivrivriv hocam sınavda translate var mıydı?