Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@sıdk orada calısan iki arkadasım da sınavın sozlu olacagını tahmin ediyorlar bunu zaten ben daha once yazmıstım bunun dısında bğr bilgim yok. Ama bu surec bitince kurum yeni bğnasına tasınacakmıs. Tasınma işlerinin bğr ay kadar surecegını tahmğn ediyorlar. Haziran sonu gibi yapılır sozlu sınav da dediler. Ama bu sadece tahmğn. Dediğiniz gşbş 600 700 kişiyse bence yazılı olur kesinlikle. Ama ben bu duyumun dogrulugunu sorguladım. Bence bu neredeyse imkansız. Ama tabi neden olmasın. Ayrıca bğr duyumla burada bğr seyler yazıyorsanız herkes kaynağını ogrenmek istemekte haklıdır diye dusunuyorum. Sonucta burası bir forum.
-
@millionreasons kendisi cok akıllıca bir yorum yapmıs gibi
-
Benim de kurumda çalışan arkadaşlarım var ve ben onlardan sınavın yazılı yapılacağını, geçti yazan herkesin bu sınava çağırılacağını duydum. Kesin olan bir şey yok, her duyduğumuzu yazıp burada insanları yanlış yönlendirmeyelim. Görüyoruz ki kurumda çalışanlar bile birbirlerinden farklı şeyler söylüyor.
-
atarlı arkadaşlar öncelikle okuduğunu anlama kısmına odaklanın benim yazdığım bildirimde esasen duyuma dayalı siz değerli arkadaşlara iletilen soru mevcut boyle bir bilgi sizde mevcut mudur diye ? isterseniz birlikte yeniden okuyalım ve ikinci bölüm olan anlama kısmını da böylece gerçekleştirelim.
Yorum yapan her bir arkadaşa teşekkür ederim ve soruma istaneden cevap niteliği taşıyan bilgi veren arkadaşlara da en azından anlamış olduklarını düşündüğüm için ayrıca teşekkür ederim. -
@çalıkuşu biz de kesin demiyoruz ki arkadasım duyum işte duyduklarımızı paylasmayacaksak forumda ne işimiz var
-
@sbf13 Haklısınız
-
Herkese selamlar, bu konuyu takip edenler herhangi bir gelişme var mıdır ?
-
@Joseph merhaba. maalesef bir gelişme yok
-
Sınavda ne çıkcak merak ediyorum.
-
@aslan-reyiz hocam silinmiş tekrar atar mısın