Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gkcpr bence katılacak eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı kontenjan nedeniyle başarısız vs yazardi
-
@vasıflıişsiz katılıyorum
-
@vasıflıişsiz "Ülkemizi de etkisi altına alan KOVİD-19 salgını sebebiyle İletişim Uzmanlığı Yönetmeliğinin 11 inci maddesi çerçevesinde bir sonraki aşama olan yazılı sınavın yeri, tarihi ve saatine ilişkin bilgilerin de yer aldığı duyuru metni bilahare kurumsal internet sitemiz ve ayrıca hak kazanan adayların sistemde kayıtlı olan e-mail adreslerine gönderilecek olan ileti aracılığıyla duyurulacaktır." boyle bir ibare var o yuzden oyle soylemistim. Kolayliklar diliyorum.
-
İtiraz hakkı olacak mı? Cevap kağıdını görüntülenmesi mümkün müdür?
-
benim olmamış ya 67 dedim 68 gelmiş, umutluydum. ikinci seviyeye gecen arkadaşlara başarılar
-
Ben buradaki Geçti ibaresinin yazılı sınava katılmak için kesin bir ibare olduğunu düşünmüyorum. MTA müfettişlikte de sonucumda başarılı yazıyordu ama kontenjan sebebiyle hak kazanamadınız diyordu. Orda direkt mülakata gidileceği için hak kazanıp kazanmadığım yazıyordu ama burada Anadolu üniversitesinin tek kıstası 70’i geçmiş mi geçmemiş mi şeklinde bence. Yazılı sınava kesin katılabilecek kişileri iletişim başkanlığı açıklayacaktır. Yazılı sınava katılmaya hak kazandınız yazmıyor sonuç olarak
-
76 ile geçti yazıyor
-
@enjoythesilence "Ülkemizi de etkisi altına alan KOVİD-19 salgını sebebiyle İletişim Uzmanlığı Yönetmeliğinin 11 inci maddesi çerçevesinde bir sonraki aşama olan yazılı sınavın yeri, tarihi ve saatine ilişkin bilgilerin de yer aldığı duyuru metni bilahare kurumsal internet sitemiz ve ayrıca hak kazanan adayların sistemde kayıtlı olan e-mail adreslerine gönderilecek olan ileti aracılığıyla duyurulacaktır." Baskanligin sitesinde bu yaziyor zaten.
-
Yani geçti yazana kadar sıralama yapamıyor muydu bu kurum başarı sırası verseydi çok mu zordu onlar için
-
@yilmazeda16 hiç bir fikrim yok ama duyuruda mevcut salgından da bahsedilmiş dolayısıyla ben haziran ayını bulur en azından diye düşünüyorum.
-
@vasıflıişsiz Hocam bilemeyiz işte bence şuanda. Belki 70 i geçen sayısı 600 bile değildir o zaman herkes diğer aşamaya geçer ancak 600 den fazlaysa eğer en yüksekten itibaren ilk 600 ü sıralayacaklar.
-
Bu ön eleme sınavını kpss puanı gibi düşünmek lazım. Ön eleme olmasaydı ve kpss puanıyla başvursaydık puanlarımız sıralanacaktı ve kadro sayısının 20 katı kadar aday yani ilk 600 kişi yazılı sınava katılabilecekti. Kurum kpss gibi ön eleme sınavı yapmış oldu.
-
@gkcpr evet bunu ben de gördüm
-
itiraz sonuçları açıklanmış. Ama ben maalesef saydam olmayan bir süreç yaşadım, öncelikle bunu belirteyim. Alttaki gibi bir kıytırık mesaj yazmışlar. Ben eminim itiraz eden adayların hepsinin itiraz sonucu, böyle kopyala-yapıştır metinden ibarettir. Ben cevap kağıdımı görmek istediğimi belirtmeye rağmen dikkate almayarak sadece hiçbir değişiklik olmadığını belirtmişler. Ben sadece şunu söylüyorum ciddi emek verdim sınava, eğer barajı geçtiysem ve yanlış hesaplandıysa hakkım haram olsun diyorum. Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde cevap kağıdımı Anadolu Üniversitesinden isteyeceğim. Sınav kağıdının gösterilmemesi inanılmaz derecede şeffaflığa bence gölge düşürmüştür. Bu kadar emeğe bu umursamazlık cidden ayıptır.
İtiraz Sonucu
Yapılan itirazin değerlendirilmesi sonucunda,adayın puanında değişiklik yoktur. -
temmuz ağustos aralığında direk sözlü yapılacağı söyleniyor kulağına bu şekilde bilgi gelen veya bilen arkadaş var mıdır ?
-
@sıdk nerden duydunuz
-
@sıdk nerde söyleniyor acaba. Birde kaç kişinin geçmiş olduğu bilgisi aşagı yukarı belli mi acaba?
-
evet arkadaşlar herbirimizin heyecanı bir anlıyorum lakin bulunduğum bildirimde bir duyumdan bahsettim esasen içeriği soru temeliydi tekraren okunursa ancak bazı arkadaşlar yine mesaj yoluyla da durduramadın duyulan kuruma, kimden duyulduğuna şahıs ismine kadar heyecanını yenemiyor. Lütfen bu tarz forumlar akıllı soru ve basit cevaplar üzere olsun ve niteliğini kaybetmesin.
Teşekkür eder, iyi günler dilerim. Umarım sözlü sınavı seklinde olur ve tek aşamada bitirilir. Bu arada yaklaşık 600-700 aralığı insan olduğunu biliyorum ve bu sayı, istenildiği zaman 2 haftada eritilebilir sözlü ile. -
@sıdk 600, 700 ? yani bu yaziliyi gecen sayisi bu kadarsa işimiz çok zorlaşicak
-
@sıdk bi duyum aldım diye yorum yapıp duyumun nerden olduğunu söylemeyip bir de üstüne duyum nerden hocam diye soranlara akıllı sorular soralım, kaliteli forum olsun diyorsunuz bırakın şu ağızları arkadaşlar. kaliteli Forum dediğiniz eğer sağlam bir duyumunuz varsa ve temellendirebiliyorsanız dersiniz ki şurdan şurdan duydum vs vs. İnsanlar burayı bilgi paylaşımı amaçlı kullanmak istiyor. Önüne gelen bir duyum aldım, bir bilmecem var çocuklar tadında ortaya çıkıyor. Kusura bakma da söyleyemeyeceksen duyumunun kaynak ve güvenilirliğini, hiç öyle geniş geniş duyum aldım demeyeceksin. Bir de gelmişsin forumun nasıl kullanılacağı konusunda insanlara akıl veriyorsun. Akıllı sorular soralımmış bilmem neymiş. Hadsizlik bence