Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@requ1em işte bilemiyorum, kimine göre bir şans , kimine göre de külfet haline gelebilir. 70 i sınırda geçecekler için sans tabiki. Ama 80 civarında puan bekleyenler varda klasik sınava girmek durumunda kalacak tekrar çaba sarfı demek. Genel anlamda konuşuyorum.
-
@margaret bence geçelim ve en azından bir rekabet şansı daha elde edelim zaten. Hak eden kazansın
-
@margaret sizin dediginiz gibi cok fazla kisi gecse belki de baraj yukselicek hocam , bilemeyiz yani durumun ne gostercegini
-
@beirutde barajın yükseleceğini sanmam da , yazılı sınav kesin gözüküyor , tabiki bunlar birer tahminden ibaret.Dediğin ihtimal de olabilir. Baraj yükselebilir.
-
@margaret yazili sinava da bir engel degil bir sans diye bakilabilir. neticede daha az kisiyle mülakata kalmak şansimizi arttıran bir durum olacaktir.
-
Neler olacağını bekleyip göreceğiz. Bir şeyleri hiç bu kadar akışına bıraktığım olmamıştı...
-
Sonuçlar açıklandı
-
67 tuh be
-
Hocam puanım 71 yanında geçti yazıyor diğer sınava hak kazanmış oluyorum sanırım değil mi liste falan yok çünkü
-
@ankara0648 evet hocam
-
@delikupeli eyvallah
-
Ben kaçar seneye görüşürüz arkadaşlar :))
-
70 puan geçti yazıyor
-
barajı geçen arkadaşlar, sıcağı sıcağına, nasıl çalıştıklarını, özellikle genel kültür kısmına nasıl çalıştıklarını, tecrübelerini bizimle paylaşabilirler mi? çünkü benim genel kültürün kapsadığı dmk, iletişim teorileri, sosyoloji gibi alanların her birinden üçer beşer çok yanlışım çıktı, damlaya damlaya göl oldu
-
Cevap Kağıdını görme şansımız var mı acaba? Ben 70 küsür cevap bekliyordum. İngilizceden sırf 25 doğrum var. İtiraz hakkımız var mıdır? 62 doğru görünüyor ama ben gerçekten umutlandım. GK den 30 doğru en az, ingilizceyi hesapladım 25 soru zaten. GY de kötü değildi. 15 doğrudan fazla en az. Nasıl itiraz edebiliriz?
-
Arkadaşlar bu ön eleme sınavını 70 alan her halükarda geçiyor ancak bu yazılı sınava girebileceğimiz anlamına gelmiyor. İlanda yazılana göre yazılı alan sınavına atama yapılacak kadro sayısının 20 katı kadar aday alınacakmış. Yani 70 ve üstü almanın yanında ilk 600 kişi arasına girmek gerekiyor. Bu sonuçlar 70 ve üstü alanlar için henüz kesin birşey ifade etmiyor. Bu şekilde açıklanmasının çok bir anlamı yok bu haliyle. Listeyi bekleyip göreceğiz.
-
Yazılı sınav dedikleri klasik mi test mi
-
@A-Wagner liste ne zaman açıklanır bir bilginiz var mı?
-
@A-Wagner belki sonuç kısmında geçti yazanlar ilk 600e girmiştir . Çok belirsizlik var benim kafam karıştı ben 70 aldım geçti yazıyor. Ama şu an yazılanlardan dolayı umutsuzluğa kapildim
-
@vasıflıişsiz 70 guzel puan tebrikler.. Ancak gecti yazan herkes ikinci asamaya katilmayacak