BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@ank3435 mülakata girceğimiz gün de oradaki arkadaş 2 temmuzda bitecek büyük ihtimal 1 ay içinde de açıklanır demişti.
-
@kemankeşş2 ben bekliyorum hocam ama il göç mülakatına girmedim başka mülakat sebebiyle
-
@Estevez öyle mi hocam peki il göç mülakatınız hangi tarihteydi
-
@kemankeşş2 2 hafta önceydi hocam benim ama oranın mülakatı ne kadar sürüyor ne zaman biter bilmiyorum.
-
@Estevez 3 temmuzda bitecek inşallah bizim hakkımızda hayırlısı dostum
-
@kemankeşş2 Allah gönlünüze göre versin hocam. İnşallah mutlu olacağınız yer olur.
-
@cevatcobanli444 Teşekkür ederim hocam. Umarım dediğiniz gibi kısa sürede sonuçlanır. Geçen yıllarda süreç epey uzun sürmüş, bir de bizimki pandemi sebebiyle kesintiye uğrayınca insan meraklanıyor.
-
@kemankeşş2 ben varım.fakat 800 kişilik ilgoc listesine buradaki birkac kişinin etkisi pek olmaz.
-
@Estevez öyle mi ben cuma bitti sanıyordum hocam doğrudur 2 temmuz diye bir bilgi varsa
-
@cevatcobanli444 evet mülakat günü bankoda görevli olan arkadaş öyle demişti.
-
@robinson12 hocam hergün girmeyen var sayı iniyor en az inşallah 75 ü bulur ama daha yükselir mi bilemem inşallah atanırsınız
-
@Sofie-Amundsen eylülde başlatırlar gibi geliyor bana
-
açıklandı arkadaşlar. hayırlı olsun.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
il göç uzman yardımcılığı mülakatına girenler feragat ederse çok seviniriz. -
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.benim teyit ettirmek istediğim bir husus var.uzman yardımcısı olarak başlayanların maaşı merkez uzman yardımcısından yaklaşık 2bin lira fazla olduğu ve 6 ayda bir kıyafet yardımı yapıldığı hususu.geri dönüş yapabilirse başlayan arkadaşlar bu konuda bizi aydınlatacaklar.tekrar hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar yedeklere sıra gelme durumu nasıl oluyor bu konuda bir bilginiz var mı? Yedeklik durumu bir sonraki alıma kadar korunuyor mu? Şimdiden teşekkür ederim
-
İL GÖÇ MÜLAKATINA GİRİP DE KAZANAN VAR MI
-
@robinson12 hocam inşallah kazanmışsındır
-
Arkadaşlar, İstanbul için yedek adaylara dönüş yapıldı mi hiç ?