BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@limonagaci mülakata kaldınız mı hocam? @choosemyself tebrikler umarım mülakatlar da güzel geçer.
-
@başarısız Teşekkür ederim hocam hepimiz için hayırlısı olsun. Bu İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ için il dağılımın nasıl olacağına dair bilgi edinebilen olursa paylaşırsa çok iyi olur
-
P48 kaçla kapattı arkadaşlar
-
Kurum uzman yardımcıları genel olarak memnun olduklarını söylüyorlar maaşlar da merkeze göre yüksek sanırım. Ancak kurum hakkında başka bilgisi olan var mıdır artıları eksileri nelerdir ?
-
@ank3435 83.6
-
Bu botaş in uzman yardimcisi maaşlari nedir arkadaslar ? Gecmis sayfalara da baktim bilen yok sanirim. Öğrenebilir miyiz @paretowilfredo
-
Mülakat tarihleri ne zaman belli olacak bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@başarısız herhalde botaş anasayfa da yayınlanır.
-
Mülakat tarihleri hala yayınlanmadı değil mi ? Ben herhangi bir şey bulamadım da.
-
@choosemyself Ben de sitelerinden duyuruları takip ediyorum ancak hala bir duyuru yok.
-
Kurumu arayıp mülakat tarihleriyle alakalı bir bilgi alan oldu mu arkadaşlar?
-
2020 ocak net maaş ne kadar bilen var mı ?
-
Bir gelisme yok herhalde?
-
@Cura Hala bir gelişme yok bekliyoruz
-
Geçen yıl ve bu yıl başvuru tarihleri aynı, ama gecen yıl 25 Ocakta evraklar istenmiş. Süreç neden bu kadar uzadı? Bir şeyleri kaçırmadık değil mi arkadaşım için soruyorum
-
İşkur sitesinde iş başvurularım kısmından sonuçlar kaldırılmış.
-
@cevatcobanli444 Tarih aralığını genişletin hocam. Hala duruyor sonuçlar
-
BOTAŞ ana sayfada yayınlandı. Belge yükleyip sınav kaydı yapıyorsunuz.
-
İlköğretim mezuniyet notu nedir Allah rızası için onu nereden bulacağız
-
@Estevez ben de bunu yazmak için gelmiştim tam boş da bırakamıyoruz, ilkokul diploması kovalatmasınlar bize bu yaşta.
bu arada şifre değiştirebilen var mı?