BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@üstadsimon Adana için başvurmuştum, bu yıl da Adana için düşünüyorum.
-
@Schenker91 hadi bakalım şimdilik sayı 3 kişi.inşallah hepimize mülakat nasip olur.
-
İstanbul, Kırklareli veya Tekirdağ illeri için uzman yardımcılığına başvuran arkadaşlar puanlarını yazabilirler mi?
-
@başarısız ben 85puanla başvurdum.
-
@choosemyself hocam yanıtlarınızdan anladığım kadarıyla siz de maliye mezunusunuz ve oaib ikinci mülakatından elenmişsiniz. Aynı yollardan geçen insanları görmek güzel. Ben de 89 ile başvurdum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur artık.
-
@başarısız bu iller için atama nasıl olacak? ilanda bir yerde noter huzurunda kura diyordu genel hükümlerdi sanırım o şekil mi yoksa ikametgaha göre mi tercih mi olacak ? bilgisi olan paylaşabilir mi?
-
@başarısız Evet hocam, hayırlısı. Ankara gelmez diye basvurmadım, İstanbul'a başvurdum.
-
@limonagaci Hocam anladığım kadarıyla genel şartlar işkur üzerinden ilana çıkan tüm kamu kurumları için aynı. İkametgah şartı aransaydı özellikle belirtilirdi veya sistem başvuruyu engellerdi. Kura ile de alım yapılacağını düşünmüyorum. Mülakat sonucuna göre alım yapılacağı kanısındayım.
-
@choosemyself Ben de Ankara'nın gelmeyeceğini düşündüm ve p3 puanım daha yüksek olduğu için şansımı arttırmak istedim.
-
@limonagaci işkurda belirtilen kriterler sizin ve @başarısız arkadaşın açıkladığı gibi bütün kamu kurumları için genel hükümler. Başvuruda ikametgah şartı yok, kpss sıralamasına göre mülakata kalanlar belli olacak ve mülakat Ankara'da Botaş genel müdürlüğünde yapılacak her şehir için.
-
@Schenker91 Mülakatların Ankara'da olmasına sevindim
-
başvuru esnasında 2019 puanını sistem otomatik olarak mı alıyor. yoksa bizim ayrıca belirtmemiz mi lazım? En yüksek puan seçimi gibi bir durum var mı?
-
@paşabey sistem yüksek olanı alıyor.
-
@Schenker91 @başarısız Merhaba ben başvurudan bahsetmemiştim aslında. Mülakat sonucunda alınan 5 kişinin hangi ilde çalıştırılacağına nasıl karar verilecek die sormak istemiştim
-
@limonagaci sanırım bunu İstanbul'un geçtiği ilandan dolayı soruyorsunuz, çünkü hangi ilde çalışılacağı belli olmayan ilan sadece o var
-
@Schenker91 evet o ilan için soruyorum bir bilginiz var mı ? bir iki kadroda da böyle belirsizlik gözüküyor ama iibf ilanı değillerdi die hatırlıyorum tam da emin değilim.
-
@limonagaci ilk defa bu sene öyle bir ilan gördüm Botaş'ta; geçmiş yıllarda şehri muallakta olan bir ilan çıkmamıştı iibf için
-
@Schenker91 çok teşekkür ederim.
-
@Schenker91 evet istanbul için ilçe bile belli değil bekleyip göreceğiz artık
-
Ankara p3 75 e iner mi? Tecrübeliler yanıtlarsa sevinirim