29 Aralık adli yargı kaçla kapatır tahminen
-
@yasamor hocam geçen seneye göre girmeniz lazım ama bu sene ne olur kestirmek güç
-
@sefmo anladım hocam sağolun 82 ham puan da ilk 1000 e sokmazsa demek millet iyi çalışmış der geçerim napayım.
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık adli yargı kaçla kapatır tahminen
arkadaşlar sadece merak ettiğimden soruyorum. bi hedefim vardı olmasa da olur fakat olursa sevinirim ondan sorucam. 58-23 veya 58-24 gelicek büyük ihtimal. sınırdan da olsa mesela 950 960 falan gibi derecelerle ilk 1000 e girer miyim adlide
hocam ilk 1.000 demişsiniz ama baraj tahminleri inanılmaz yüksek facebookta. 2.800-3.000 arasında bile olabilirsiniz.
-
20-59 ile ilk 3000 girer miyim ? İnanılmaz yüksek tahminler var bu yüzden endişeleniyorum
-
@burcumeral boşa kuruntu yapiyolar bence. gecen sene dusuk soyleyip patlamislar ondan isi garantiye alicaklar olacak en yuksek puani diyerek. sapmayla beraber 83 puan gelecek bu puanla baraji zor geciyosam seneye alimlar dustugunde size tavsiyem bu sinav defterini temelli kapatin. baraj daha 86-87 nin altina hic inmez o zaman. ben de zaten daha bu boş sinava hayatta calismam.
-
@burcumeral boşa kuruntu yapiyolar bence. gecen sene dusuk soyleyip patlamislar ondan isi garantiye alicaklar olacak en yuksek puani diyerek. sapmayla beraber 83 puan gelecek bu puanla baraji zor geciyosam seneye alimlar dustugunde size tavsiyem bu sinav defterini temelli kapatin. baraj daha 86-87 nin altina hic inmez o zaman. ben de zaten daha bu boş sinava hayatta calismam.
size %100 katılıyorum, bitti artık yüksek sayıda alımlar. artık bu sınava girmek akıl karı değil. ne stresi çekilir ne 100 kişilik yer için sonucu meçhul mülakat serüvenine girilir. diğer taraftan 58-24 garanti bir sonuç ama geçen seneden sonra paranoyak oldu millet!!!
-
son tahminler 78-79 puan.bunun altı mümkün değil diyorlar.
-
@burcumeral 75 falan olacak 1000 kişiye yakın kişinin puanını bilen bir yetkiliden duydum. boşuna manipülasyon yapmayalım. sınav sonrası bu yazdıklarını silmek zorunda kalıcaksın. boşu boşuna da milletten küfür yiyosun amacın ney anlamadım tam olarak
-
@burcumeral 75 falan olacak 1000 kişiye yakın kişinin puanını bilen bir yetkiliden duydum. boşuna manipülasyon yapmayalım. sınav sonrası bu yazdıklarını silmek zorunda kalıcaksın. boşu boşuna da milletten küfür yiyosun amacın ney anlamadım tam olarak
hocam kim bu 1.000 kişinin puanını bilen "YETKİLİ" inşallah kaynağınız sağlamdır ve sizin dediğiniz gibi olur.ben de burda gelir herkesten özür dilerim
-
@burcumeral ben dediğim çıkıcak olarak bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. sadece boşuna ortalığı germeyin diyorum. sağlıklı yorumlar yapamıyorsun cidden çok çabuk denen şeylere inanyorsunuz. sakin olun ve mantıklı düşün o kadar. sonra dediğin sayıların mantıksızlığını farkediceksin. adli 75 idari 80.5-81 civari. şimdiden yazayım kıyağım olsun daha milleti de paniğe sokma
-
@burcumeral ben dediğim çıkıcak olarak bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. sadece boşuna ortalığı germeyin diyorum. sağlıklı yorumlar yapamıyorsun cidden çok çabuk denen şeylere inanyorsunuz. sakin olun ve mantıklı düşün o kadar. sonra dediğin sayıların mantıksızlığını farkediceksin. adli 75 idari 80.5-81 civari. şimdiden yazayım kıyağım olsun daha milleti de paniğe sokma
hocam biliyorsunuz geçen sene çoğu kişinin dengesini bozdu.geçen sene hocalar 48-22, 49-21 derken 74,2 geldi baraj.o yüzden bu sene 75 olmasına kimse inanamadı,herkes 78-79dan bahsediyor.insallah sizin dediginiz gibi olur.ben kendi adıma özür dilerim.kimseyi kırmak üzmek niyetinde değilim.saygılarımla
-
@burcumeral ozur dilemelik durum yok hocam kirmak istemedim sizi kusura bakmayin. zaten ben de umut tacirligi yapmiyorum dedigim puanlar da sikintili. o kadar zor mor dediler yine 75 i bulmus adlide. fakat siz citayi mantik disi yerlere koymaya baslayinca ondan soylemek zorunda kaldim.
-
@burcumeral ozur dilemelik durum yok hocam kirmak istemedim sizi kusura bakmayin. zaten ben de umut tacirligi yapmiyorum dedigim puanlar da sikintili. o kadar zor mor dediler yine 75 i bulmus adlide. fakat siz citayi mantik disi yerlere koymaya baslayinca ondan soylemek zorunda kaldim.
peki sizce maximum kaç olur? doğru sayısı açısından, alan/gk olarak?
-
@burcumeral 54-21, 55-20 falan ve ustu. bu ikisi sinir puanlar ustune hayirli olsun
-
@burcumeral 54-21, 55-20 falan ve ustu. bu ikisi sinir puanlar ustune hayirli olsun
peki son bir soru,1.000 kisilik puanı bilen dediginiz instagramdaki themishakimlik sayfasımı?
-
@burcumeral degil. dersane hocalarina inanmayin size onu diyeyim tek. tek amaclari dikkat cekmektir uç seyler soylerler ondan. fazla dusuk veya fazla yuksek gibi.
-
@burcumeral degil. dersane hocalarina inanmayin size onu diyeyim tek. tek amaclari dikkat cekmektir uç seyler soylerler ondan. fazla dusuk veya fazla yuksek gibi.
cok sagolun,artık daha emin oldum sizin dediginiz sonucun cıkacagına.tesekkur ederim
-
@burcumeral amaclari beklenti yaratmak. 2 senedir sinav puanlarin bi anda artmasindan dolayi hocalar su an formda olan ata oynayip beklentiyi artirdilar. 78 diyelim tutarsa iyi tiraj yapariz havasindalar. mantik tamanen bu. gecen sene 67-68 diyen hocalar baraj puanin dusuk olmasindan kaynakli ekstrem alimlardandi. halbuki gecen sene alim 4500 den 3000 e inmesini hesaplamadilar sonra da patladilar
-
@burcumeral amaclari beklenti yaratmak. 2 senedir sinav puanlarin bi anda artmasindan dolayi hocalar su an formda olan ata oynayip beklentiyi artirdilar. 78 diyelim tutarsa iyi tiraj yapariz havasindalar. mantik tamanen bu. gecen sene 67-68 diyen hocalar baraj puanin dusuk olmasindan kaynakli ekstrem alimlardandi. halbuki gecen sene alim 4500 den 3000 e inmesini hesaplamadilar sonra da patladilar
ama geçen sene bir önceki senenin 3.000 kişiye göre hesaplamadılar mı?
-
@burcumeral hayir hesaplamadilar. zaten gecen senenin 4500 u yine 70.5 civari falandi. arkadasimdan biliyorum