29 Aralık adli yargı kaçla kapatır tahminen
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık adli yargı kaçla kapatır tahminen
@burcumeral hayir hesaplamadilar. zaten gecen senenin 4500 u yine 70.5 civari falandi. arkadasimdan biliyorum
selamlar,adli mezun için 57-25 kesin diyebilir miyiz size göre?
-
@Berkan13 hocam ham 82 puanin var. havada karada geciyorsun. 1000-1500 arasi olursun en kotu ihtimal. facebooktaki sacma forumlardan falan uzak dur kanimca. bu sene ilk kez duyuyorum bu puanlari yapip bunlari soranlari. bi kisminiz troll mu bilemiyorum.
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık adli yargı kaçla kapatır tahminen
@Berkan13 hocam ham 82 puanin var. havada karada geciyorsun. 1000-1500 arasi olursun en kotu ihtimal. facebooktaki sacma forumlardan falan uzak dur kanimca. bu sene ilk kez duyuyorum bu puanlari yapip bunlari soranlari. bi kisminiz troll mu bilemiyorum.
teşekkür ederim yorumunuz için, facebookta grupta inanılmaz yüksek baraj iddiaları okuyunca moralim bozuldu.bu arada sizinle hemen hemen aynı yapmışız, 1.000-1.500 arası mı oluruz sizce?
-
@Berkan13 hocam onlari salla trol hepsi. biraz gercekci yorum yapalim simdi. baraj tahminen 75 veya 76 puanla kapaticak. senin sapmayla puanin 82.5 falan olur diye dusunuyorum. arada 6-7 puanlik bi fark olacak yani. bu puan farki 1500&2000 kisi sokar araya normalde. ondan yuzde 90 1000-1500 arasinda bi yere koy kendini. 1000 in ustu de zor olur 1500 un alti da bunun icin belli puanlarin bi yere sıkışmasi gibi ekstrem sebepler lazim. ondan yerlesecegin yer az cok belli
-
@yasamor peki soru iptali olursa diyelim doğru yapanları ne kadar etkiler ? Benim puanım şu 76,19 soru iptali olursa çok farkı olur mu sıralama açısından
-
@mslawyer hocam soru iptali isi cok karisik. eger olursa senin gibi olan da var olmayan da. siralama biraz oynuyor ama ekstrem bi oynama olmaz. yani ondan kesin bi sey demesi zor. hangi soru iptal olacak olacak mi bunun cevaplari bile belli degil. sonuclar aciklandiktan sonra falan da olabilir her sey mechul su an
-
57 18 olur mu sizce?
-
@yasamor kaymakamlıkta sonuçlarla birlikte iptaller de açıklandı bu yüzden tedirginim. Facebook ta birkaç kişi hakimlikte böyle olmuyor diyor bana mantıksız geldi ama
-
@yusufer olmasi gerekir ama baraja yakin olursunuz
-
@mslawyer cok bos soruya itiraz oldu. 1 ya da 2 soru haric hepsi red yiyecek ne zaman sonuclanir bilemiyorum tabi. osym genelde hatasini kabul etmeyen bi kurumdur fahiş hata haric soru iptaline gitmez. ivedi yargilama sorusu haric soru iptaline gitmez diyorum.
-
@yasamor ivedi yargılamayı da anlamıyorum kanunda hala özel.yük.kurulu var ama
-
İvedi yargılama sorusu iptal edilecek bir soru değil Kanunda hala özelleştirme yüksek kurulu kararları ifadesi geçiyor. Soruda da kanuna göre soruluyordu. Khk çıktıysa bile değişikliğin madde metnine işlenmesi gerekiyordu belli ki işlenmemiş
-
ben kurum olmadigi icin itiraz edilebilir diye demistim. tek muhtelif soru da o zaten. ama 12 soruya itiraz edilmis. sanirim yanlis yapip cevabini begenmeyen osym ye dilekce yazdi. saçma bi durum olmuş
-
@yasamor aynen öyle çok komik bir durum.
-
iptal konusunda bence de bir şey çıkmayacak.ilk aşamada tüm itirazlar iptal edilir ve dava konusu olursa yaz aylarını bulur sonuçlanması.önemli olan 23 ocaktan önce iptal olmaması