Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Mülakatı olumlu sonuçlanan arkadaşlar evrak teslimiyle ve işe başlama süreciyle alakalı herhangi bir bilgi edinen var mi?
-
öğrenim belgesi diploma aslı, 2 fotoğraf, askerlik ilişiği belgesi, kimlik fotokopisi. gönderin yada kendiniz götürseniz de olurmuş. pazartesiden itibaren 8 Ekim perşembeye kadar. telefonla arıyorlar.
-
@drake58 evet hocam msb hukuk da yedekteyim
-
Herkese hayırlı günler. İktisat Ankara için ilk 12 de olup da başarılı olamayan var mı ? Acaba bunlar mülakat sonuçlarını direk sınav sıralama puanına göre mi belirledi ? Bu durumda olan varsa cevap yazarsa çok makbule geçecek
-
Neden böyle düşündünüz?
Siz 13.mu oldunuz? -
Arkadaşlar merhaba, ankarada değerlendirilecek arkadaşların hazine kısmında değerlendirilme şansı var mı? Yoksa tüm hazine kısmı İstanbul'a mı taşındı. Bilgisi olan var mı?
-
@Kul ben varım hocam ilk çağrılmada kpss sıralamasında ilk 12 deydim ama giremedim elediler
-
@esmin yok hocam yani acaba mülakat için işin içinden çıkamayıp kpss ön değerlendirme puanına göre mi aldılar diye merak ettim. Hak yenmedi demek için bir argümanlari mı var
-
@russellwestbrook tamam hocam o zaman hak yemeyip kpss puanına göre alalım tezleri de çürümüş oldu. Hayırlısı olsun hocam
-
Arkadaslar meslegin olumlu yonleri, yan haklari, gorevde ilerleme durumu, vs. hakkinda bilgisi olan var mi?
düzenlenmiştir
-
Evrak teslim sürecinde, şehir değişikliği mümkün olabilir mi acaba? İlan metninde açık olarak aksine bir husustan bahsedilmiyor.
"VIII-ATAMA:
Giriş sınavında başarılı olan adaylar, sınav başvurusu esnasında tercihte bulunduğu Ankara veya İstanbul İl’inde görev yapmak üzere Bakanlık merkez teşkilatı hizmet birimlerine atanacaktır."
Yani, atanmadan önce iki başarılı ve istekli aday arasında (mevcutsa) şehir değiş tokuşu (becayiş) yapılabilir mi sizce? -
Arkadaslar Istanbul ve Ankarayi kazananlarin hepsi, belgeleri Ankaraya Personel genel mudurlugune goturecegiz degil mi?
-
@kartal1903 hocam ben pek zannetmiyorum ama Bilgi edinirsen bana da yazar mısın. Merak ediyorum. Nasıl olduğunu
-
@yamushma Hazine'nin bazı genel müdürlükleri İstanbul'a taşındı.Geneli emek yerleşkesinde.
-
Arkadaşlar Yedekler haftaya mi açıklanır?
Siteye mi koyarlar ararlar mi? -
@bnrnef yedekler zaten belirli, muhtemelen hafta içinde arayarak evrakları isterler.
-
@Berkates eksik yazdım.yedekler belli biliyorum.ben de yedegim başvururken kaydettigim numaramı kullanmıyorum.o yüzden arayacaklar mı siteye mi yazacaklar diye merak ediyorum
-
@bnrnef yedeklere hiç bir zaman siteden çağrı yapıldığına rastlamadım, o yüzden ararlar. En iyisi siz personel genel müdürlüğü ile iletişime geçin bence.
-
@Berkates teşekkürler
-
Basvurudaki numarayı aradım çıkmadı.hangi numarayı aramalıyız?