Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Ben aradım.listede adıma bakmak için bekletti
Sonra henüz belli değil numaranızı açık tutun dedi -
Arkadaşlar selamlar. Acaba hazine uzman yardımcılığıni kazanıp TÜİK mülakatına giren kaç kişi var iktisattan? Bu arkadaşlar yazabilir mi acaba
-
@gardaş bu isteğine çok zor dönüş olur diye düşünüyorum
-
Var mı başlayacak olan ya da çalışacağı birim belli olan?
-
@genclerbirlikli masak var hocam.var mi bir bilginiz bu birim hakkında?
-
@Liverpool295 yapılan iş bakımından bence zevkli bir yer. 5549 sayılı kanuna bi bakın derim. Ayrıca;
Bağlantıda faydalı bilgiler var. Hayırlı olsun.
-
@genclerbirlikli teşekkürler hocam
-
@Liverpool295 Tebrik ederim. Zevkli ve gelişmeye açık bir bölüm. Önceden maaşları da normal 657'den yüksekti diye duymuştum(yanlış olabilir) ama şuan durumu bilmiyorum.
-
2020 500 kişilik hazine maliye uzman yardımcılığı sınavı başvurusunda YDS isterler mi acaba, sonuçta mülakata 2000 kişi çağırılacak.
-
@BluePhantom saolun hocam.Şuan tüm uzmanlar aynıymış maaş açısından
-
Duyum yok mu arkadaslar ya puan turleri yds sinav tarihi........
-
Merhaba, İibfli olup ataması yapılmış arkadaş varsa bana ulaşabilir mi özel mesaj ile? Bugün itibariyle atamam gerçekleşti de benim bir kaç ufak sorum olacak.
-
İstanbul a atanıp ise başlayan var mi çalışma ortamı ve şartları bakımından nasıl ve daha sonra istanbul finans merkezine geçiş olacak mı bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
-
İstanbula başlamak için muvafakatname bekliyorum ben de. Aynı şekilde yazı bekleyen veya kurumundan dönüş alan arkadaşlar var mı?
-
Kurumu aradım, ilanın kesinlikle revize edilmeyeceğini söylediler. Artık bundan sonra umarım sorular, konular ve sınav hakkında hangi kaynaklar çalışılması gibi sınavla ilgili konular ağırlık kazanır. Kriterleri sağlayan arkadaşlara ve sağlamayan arkadaşlara gelecek ilanlar için başarılar dilerim. Murat Güzelli hocanın dediğine göre bugün en geç bir hafta içerisnde duy ve vmy duyuruları gelirmiş, bu arada.
-
Atanan arkadaşları tebrik ediyorum. Malum 500 kişilik bir ilan daha geldi ve nasipse mülakatına gireceğim. Mülakata giren arkadaşlar mülakat hakkında bilgilendirme yaparsa sevinirim. Mülakatta ne tür sorular geldi, sadece kendi alanınızdan mı soruldu yoksa diğer alanlardan da soru geldi mi? Benim bölümüm Kamu Yönetimi. Kendi alanıma çalışmam mülakat için yeterli olur mu?
-
Mülakat bölüme göre mi oluyor yoksa konuları size mi seçtiriyorlar?
-
@Kpssveteran merhaba kardeşim hazine uzman yardımcısı mısın??
-
Bu ülkenin başkenti Ankara değil mi kardeşim devletin hazinesinin İstanbulda ne işi var ayrıca memur maaşı istanbulda anca hayatta tutar adamı ortalama bir semtte 2+1 ev kirası 2500-3000den aşağı değil. İlanı neresinden tutsan elinde kalıyor.
-
@lafz bunu bende merak ediyorum