Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Oranın insan kaynakları zaten insan degil
-
Oranın insan kaynakları zaten insan degil
-
Bakan bu akşam saat 8’de NTV ye çıkıyormuş
Twitterdan bi dikkat çekelim arkadaşlar
Sesimizi duyuramayacağız bunlaraLütfen ihmal etmeyin 1 mesaj bile önemli
-
Beyler simdi siteye baktim. 28.08.2020 de yani yarından sonra bilisim personeli sinavina girenler listelenecek ve 08.09.2020 da ise mulakatlari baslayacakmis.
Simdi eger 2 gün sonda bu listeler belli olacaksa, bu listeyi belirlerken bizim sonucuda tartisabilirler ya da 8 eylulde baslayan mulakatin sonucunu bizimki ile birlestirip kurul eylül sonu ekim başi gibide tartisip kararlastirabilir.
Tabi bunlar sadece birer spekülasyon. -
Bu 11 sayfalık, 40 kişilik bilişim personeli ilanıyla uğraşırken bize sıra gelmedi sanırım.
-
Arkadaşlar biz birlik olmazsak kimse önemsemeyecek gibi görünüyor. Yaklaşık 60 gündür iyi bile sabrettik.
Sizleri sosyal medyaya davet ediyorum.https://twitter.com/HMBakanligi?s=21
https://twitter.com/HmbSosyalMedya?s=21Lütfen ihmal etmeyelim.
Açıklanmayan sonuçlarımız için kendimizi hatırlatalım mesajlarımızla. -
Bu kurumların sonuçları açıklamama konusunda gösterdikleri inat gerçekten hayret verici. Sırf açıklanmayan bu sonuçlar yüzünden personel alımı açan tek tük kurumların listeleri de aynı isimlerle dolup taşıyor, yazık.
-
@yorgunasker Size harfiyen katılıyorum. Ayrıca beklemek gerçekten zulüm. 2ayda nasıl belirlenemiyor aklım almıyor gerçekten... bugün de açıklanmazsa bu hafta sonunu geçirmek çok daha zor olacak. Kpss’ye odaklanmak da çok zor.
Bir de bu konuda epey cahilim, bakanlıklardaki aşamaları bilen var mı? Kimlerin, hangi birimlerin önünden geçiyor listeler?
-
Bilişim mülakat listesi açıklanmış, bizimkinden ses yok.
-
@yorgunasker senin nickname i gördükçe derin dusuncelere daliyorum, sigara yakasim geliyor. aciklayin artik şu mulakati.
-
Haha hocam bilişim personeli mülakatını görünce benim de bir sigara yakasım geldi. Eylül ayı ortasına kalacak anlaşılan bu açıklanma işi. @ready
-
Esnek calısmaya gecilirse işimiz daha da uzun gibi
-
Bilin bakalim aklima yeni ne geldi?
Ya bilişimciler bizden önce aciklanirsa...
-
yedek liste de açıklanır mı bu ilanda acaba
-
Yedek listesinin de açıklanması gerekir tabi...
Yeni bir haftadan da elimiz boş dönmeyiz inşallah
İnanalım ki olsun artık
Kpss geldi gerçi
-
@KamuMaliyend abi aciklansa ne olacak. Kazansak bile verecekleri 6-7bin maas. Istanbul ankara sartlarinda bu yeme icme+ kira. Bide yanina telefon gibi ufak taksite girersin. Araba almaya kalksan binilebilecek en alt duzeyde araba bile100bin olmus o da egea clio fln. Ev zaten hak getire. Koskoca bakanlikta calisan bir uzman yardimcisi bile boyle sartlarda. Asgari ucretli zaten yaşayan ölü. Hicbirseyin tadi tuzu kalmadi.
-
@ready hocam memurlar.nete iletsek aciklanmamasi durumunu daha etkili oluyor orada haber olması
-
Kurum alımlarında sonuçlar için bir üst sınır getirilmesi lazım. Yoksa kimsenin acelesi yok, empati yapan da yok.
Ha açıklandı ha açıklanacak derken KPSS de geldi. Sınava da çalışamadık...
-
Memurlar nette sonuç çıkar mı ki bı haber yaptırabilir miyiz
-
@sonilanbukucu ben yazdim 0 (532) 540 05 90 bu numaraya durumu. Benim gibi bir çok kişi yazarsa haber olur bence. Telefonların fişini çekti herhalde insan kaynakları bölümü telefon bile çalmiyor.