Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@KamuMaliyend Teşekkürler hocam. Şaka gibi gerçekten.
-
@KamuMaliyend ne kadar enteresan bir süreç
-
Belli ki bir şekilde sayın bakana sesimizi duyurmamız lazım, süreç ancak öyle hızlanacak.
-
Çok ilginç bir durum cidden, diğer yandan kurumla alakalı acayip bir ön yargım oluştu sürecin başından beri, olumlu olsa bile emin olamıyorum gerçekten çalışmak isteyeceğim bir yer mi. Sanki tek mücadele buraya girmek ve sonrasında herkes içerde köşesine çekiliyor ve hiçbir şey yapılmıyor gibi bir hava var bende kurum hakkında, umarım yanılıyorumdur.
-
@KamuMaliyend komisyondan mulakat sonrasinda hic sonuc mu alamamislar.Daha 20-30 gun once kurul un karari bekleniyor dediler(isteyen 1-2 sayfa geri gidebilir bulmak icin). Simdide bu alim konusunda hicbir ilerleme olmadigi yonunde. Bende sorarim pandemi surecinde ilkonce bilisim yazılı+sozlu sinavi acip, tam tamina 5 gün sonra korona nedeniyle sadece sozluye cevirmek nedir? 5 gunde mi yayildi bu korona? Tabikide hayir. Eeeee..... buradan anladigim altta olup tellere bakan sinavi gibi onemsiz seyleri hazirlayan alt takimin hicbirseyden haberdar olmadigi yonunde. Onlar onemsiz isleri yapiyor,sinavi yapacak olan üst kisim herseyi belirliyor. alt takimlarla koordineli calismiyorlar, cokta bilgide paylasmiyorlar.
-
bu sınavın p19u yani maliye alanı diğerlerine göre neden yüksek kapatmış?kontenjan mı o kadar yoksa dolmamış mı?
-
@megg, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
bu sınavın p19u yani maliye alanı diğerlerine göre neden yüksek kapatmış?kontenjan mı o kadar yoksa dolmamış mı?
Maliye için sadece Ankara'da 6 kişilik kadro açılmıştı. Örneğin iktisat, Ankara ve İstanbul 12+12 toplam 24 kişiydi.
-
https:// www. memurlar. net/haber/926095/ic-denetci-sinavi-basvuru-tarihleri-belli-oldu.html
Başvurmak isteyenler varsa.
-
@ready Bu sınava başvuru yapabilmeniz için kamuda belli unvanlarda belli bir yıl çalışmanız gerekir.Mezun bir kişi bu sınava başvuru yapamaz.
-
@ready hocam bu sınava başvurabilmek için kamuda denetçi/müfettiş olarak (denetçi/müfettiş yardımcılığı süresi dahil) 5 yıl, merkez uzmanı olarak (uzman yardımcılığı süresi dahil) 8 yıl çalışma şartı var. Yani bir yere denetçi/müfettiş yardımcısı veya uzman yardımcısı olarak atanıp bu süreleri geçirdikten sonra başvuru yapabilirsiniz. Bizi ilgilendiren bir ilan değil yani.
-
Anladim. Birkac arkadasim ilani görünce bana mesaj atmis,bende herkes faydalansin diye fazla okumadan burada paylasmistim. Tesekkurler cevaplariniz icin.
-
Yds den kaç istiyor arkadaşlar?
-
@kpsslik, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Yds den kaç istiyor arkadaşlar?
70
-
Noldu bizim sonuçlar !!!
Sonuc disinda her sey konuşuluyor yine.
-
@Legendary1, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Noldu bizim sonuçlar !!!
Sonuc disinda her sey konuşuluyor yine.
Buraya üye olanların bir bilgisi yok ne yazık ki.
Üye olmayıp burayı okuyan ve duyumu olan arkadaş varsa kayıt olup bizi bilgilendirsin lütfen.
-
1 ay daha unutun en az. Arkadaşım bunu dedi esnek calismadalarmis cok kimse gidip gelmiyormuş ayrica belki 2 ayi bile bulabilirmis. Fazla ümitlenmeyin yani kisa vadede.
-
@elahmet arkadaşlar böyle bir durumda Ankara' da yaşayan arkadaşlar bakanlığa gidip topluca yetkili biriyle görüşmeye çalışabilirler mi yani organize olabilirler mi ne dersiniz? içişleri bakanlığı mülakatı sonrası 3-4 kişi yetkili biriyle görüşmek için bakanlığa gitmişler gayet de iyi karşılanmışlar ve görüşmeden kısa bir süre sonra sonuçlar açıklanmış diye bir şey duydum.
-
@nii-san varsa öyle arkadaslar gidelim. Ben gidebilirim. Fakat bu sürecte ziyaretçi kabul edileceğini pek düşünmüyorum. Bir de esnek calısma olsa bile yönetim kadrosu için esnek calısma pek mümkün olmuyor. Ama tabi yinede bence süreci uzatacaktır. Farklı daireler birimler İstanbul vs karar veriyorsa belki o yüzden bu kadar uzamıstır diye düşünüyorum. Ama ben değerlendirmelerin mülakatlardan sonra hemen yapıldığını duymustum.
-
@sbf13 ben Ankarada degilim ama 2,5 saatlik mesafedeyim gelebilirim. Sadece isimlerimiz mimlenir alinmayiz diye korkuyorum
-
Beyler bayanlar 5 küsur milyon işsisiz, sınava milyonlarca insan giriyor, hiç mi yetkili bir kişi/kurumu tanıyan veya insiyatif alıp meclise ziyarete gidecek kimse bulunmuyor mu? Ya artık bir şeyler yapalım, bu eylemsizlikle kimse halimize acımaz, acımıyor da zaten. Lütfen buraya okuyan sevgili site kurucuları/abilerimiz BİRLİK olalım, bir şeyler yapalım.