Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@lordwoodo arastirdim tabikii sonuca ulasamayinca buraya yaZdim. Ayy bir siz magdursunuz sanki ben hic ugrasmadim memurlar nete mesaj yazma akimini baslatanlardan biri de benim cevremdeki herkese mesaj attirdim. Bakanligi onlarca kez aradim acsalardi onlara soracaktim. Sizler iibflisiniz sizlerde tek duze mevzuatiniz vs. bizde oyle degil. Kafamda soru isareti olusmasi da normal. Sizler kucumsuyorsunuz asil
-
@lordwoodo kucumsemeyi kim yapmis burada acaba siz haddinizi bilin. Cevaplamak istemiyosan cevaplamazsin olur biter herkesin aglamalarini okurken benim bir sorum mu batti
-
@lordwoodo https://www.sabah.com.tr/memurlar/haberler/2020/01/06/hazine-ve-maliye-bakanligi-100-sozlesmeli-personel-alacak-personel-alimi-basvuru-sartlari-belli-oldu-mu
Bu haber sozlesmeli diye yazmis meselaaa. -
@zlyhkls hocam arkadaslar ve kendi adima özür dilerim. Kuruma olan sinirimizden kaynaklandı bu hoş olmayan sözler. Aylardir aciklamiyolar dolayisiyla herkes gergin ve size yansıdı bu da.
-
Yeni bir alım ilanı daha yayımlandı.
Vallahi bravooo
Asla açıklama yapmayıp, patır patır alım yapan güzide bir kurumumuz -
Rüyamda bugün açıklanıyordu
-
@KamuMaliyend şak bi 100 ilan acarsin. Şasirir millet, hani kadro rezervi azdi diyecekler, demekki varmis diyecekler. Yetmedi mi bi 10 daha, yetmedi mi bi 10 daha. Çil yavrusu gibi dagilirlar sonra.
Not: Yukarida yazilanlar sadece ama sadece geyik amacli yazilmistir.
-
@ready belli oluyor geyik olduğu epey komikmiş
-
@ready hey dostum burası twetter değil, bürokratik entelijansiya hakim buraya
-
açıklanmış
-
Tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
-
Beyler sinav aciklanmis. Sinav sonucunda sadece basarili yaziyor. Bu kadar mi yani bitti mi. Allahim sana geliyorum.
-
Başarılı olmuş benim de
-
Olumsuz benim istanbuldu ne diyim ki hayırlıs8 böyleymiş
-
@elahmet o kadar bekleyip olumsuz yanit almak gercektende cok moral bozucu. benim olumlu ama olumsuz olanlar arkadaslar adına cidden çok üzülüyorum. hepimizin rüyalarına bile girdi bu sınav sonucu. inş sizler daha güzel yerleri kazanırsınız.
-
Niye liste açiklamiyosun nerde şeffaflik . Sizin yöneteceğiniz süreç anca böyle olur zaten . 3 ay bekletmesini biliyosunuz anca
-
Hayırlı olsun
-
Siteye erişim sağlanmıyor.
-
Site çökmüş bir saate düzelir arkadaş düzeltmeye çalışıyor dedi.
-
Arkadaşlar listenin ekran görüntüsünü alan var mı? Güncelleme nedeniyle kapalı diyor