Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
evet, bende öyle oldu abi. sonradan sayfa yenilendiğinde de bakım çalışması çıktı karşıma.
-
@kulesbf Enteresan, dediğiniz gibi bir durum olabilir. Çünkü bu kadar az kişiyle sitenin çökmesi normal değil.
-
Çok amatörce cidden. Olumlu/Olumsuz sonucumu henüz bilmiyorum ama şu yaşatılanlar cidden 3. Dünya ülkesi olduğumuzun net kanıtıdır. 3 ay sonuç açıklamıyorsun, bilgilendirme yapmıyorsun, telefonları açmıyorsun, hiçbir iletişim kanalını kullanmıyorsun. Sonuç açıkladığını duyuruyorsun onu bile eline yüzüne bulaştırıyorsun. Cidden çok amatörce. Yazık cidden!
-
@kartal1903 çok cidden olmuş... cidden
-
@kulesbf bugün tekrar açarlar mı acaba siteyi
-
@mülkiye_leee, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@kulesbf bugün tekrar açarlar mı acaba siteyi
Bi zahmet.
-
@shepherd aciklanmayacak gibi mesai bitimine kadar. Şaka gibi ya
-
Ankara hukuk için girip kazanan var mı arkadaşlar? Site çökmeden önce öğrenenler açısından
-
@Ribek, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Ankara hukuk için girip kazanan var mı arkadaşlar? Site çökmeden önce öğrenenler açısından
ben varım hocam. en azından gördüğümüz kadarıyla.
-
Düzelmiş şimdi sistem,
-
site açıldı arkadaslar
-
Sabah 1. Yedek görünüyordum şu an başarısız yazıyor ikisinin de ekran görüntüleri mevcut. Böyle bir durumla karşılaşan başka biri var mı
-
sabah basarılı gözüküp şimdi başarısız yazan oldu mu benim gibi
-
@mkv19 Ben 1. Yedektim şu an basarisiz görünüyor
-
Nasıl ya, başarılı yazarken başarısız ya da 1. yedek iken başarısız , akıl alır gibi değil. 9 ay sonraki muamele... Çok yazık.
-
@cyy00 benimki de başarısız oldu
-
@izmirli-hukukcu şu an hiç başarılı görünen var mı acaba eğer yoksa yine bir yanlışlık olmuş olmalı herkes başarısız mı görünüyor
-
Benim başarısız yazıyor ama değişti mi bilmiyorum. Hay sizin yapacağınız işi...
-
benim başarılı idi başarısıza dönmüş. :(:(:(:(
-
Benim de başarılı yazıyordu şimdi başarısiza döndü. Ekran görüntuleri mevcut.