Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
-
@mehmetfriedman hocam her kurum 100 binlerce alim yapıyor ama bizim bakanımız ihtiyaç çok olmasına rağmen almiyo parayı kısıyor diğerlerine yaranmak için ee diyorlar bakanlıkta konuştuğum zaman iste diğer öğretmenlere sağlıkçılara ihtiyacımız var bize ihtiyaç yoksa kapatın gitsin bölümü gitsin alsınlar sağlıkçı öğretmen 100.000 alsin ama bizdende 1000 kisi alsin yeterki
-
p3 70 işletme 21-9 kaç puan gelir p24 bilen var mı?
-
Ya gerçekten pes arkadaşlar.
21 Ağustosta mülakatları tamamlanan Rekabet Kurumu bile açıkladı. Helal olsun gerçekten işini hakkıyla yapanlara... -
Hangi mevzuata tabi oluyoruz burada bilen var mi ? 657 mi sozlesmeli mi 399 khk mi ya da baska bir sey.
-
@zlyhkls şaka yapıyorsun herhalde
-
@zlyhkls iş kanununa tabi işçi oluyorsun
-
Ben geçici personel olarak biliyorum.
-
Mevsimlik işçi statüsü diye duydum ama tam emin değilim.
-
Stajyer alımı değil miydi? Ben staj diye başvurduydum.
-
Amatörler!!! Orası hayat boyu eğitim kapsamındaydı!
-
Kurumla görüşebilen oldu mu ? Ben aradım birkaç kez ama bakan olmadı.
-
Kadronun statüsü hakkında dönem dönem sorular gelmekte başlıkta. Açıklama ihtiyacı hasıl oldu. Değerli arkadaşlar bu kadro Özel İstihdam Bürosu aracılığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı arasında kurulan geçici işçi sağlama sözleşmesi ile personel almaktadır. 6 aylık bir geçici iş sözlesmesi yapılır, bakanlık memnun kalırsa bir 6 ay daha uzatma opsiyonu var. Ne yapıp edip bakanlığı memnun etmeye bakınız. İkinci 6 ay için. İşvereniniz ise, bakanlik değil Özel İstihdam Bürosudur.
-
Kurumda halihazırda çalışan arkadaşım, tabi olacağımız mevzuatın kura ile belirlendiğini söyledi.
-
Hakikaten geç kalındı,
-
Arkadaşlar hiç mi utanmanız yok sizin hiç mi arlanmanız yok? Birisi bilememiş belli ki sormuş hangi haklara sahip olacağını öğrenmek için. Herkes başka bir şey söylemiş ayıptır. Tabii ki 4/B li olarak çalışılıyor kurumda.
-
Bilmedigim icin sordum ne var ki bunda herhalde herkes eli bos issizliginden eglence aramis, dalgaya almis. Sizlere mustehak issiz kalmaniz. Daha da uzar umarim dicem buyuk beddua olacak neyse..
-
@elahmet neden saka yapayim ? Ben su an zaten 4/b liyim alinirken ilanda hepsi yaziyordu bu ilanda hic birsey yazilmamis. Ve zaten 4/b li oldugum icin bosuna sonuc beklemeyeyim.
-
Ben muhendislik bolumunden girdim mulakata simdi anladim dalganizi. Ben iibf bolumu degilim. Bizde A grubu diye birsey yok. P3 le girdim mulakata sadece genel kultur genel yetenek ile. Bu p3 puani ile biz her turlu mevzuata sahip is yerlerine atabiliyoruz. Sozlesmeli, 657 vs vs
-
Daha neye başvuru yaptığını bilmiyorsun üstelik kaç ay olmuş! Bari internete yaz da bak gelip insanların sonuç beklediği haber var mı diye ikide bir kontrol ettiği başlığa boş yere yazarsan insanlar da dalga geçer tabi. Ayrıca terbiyesizlik yapma haddine değil buradaki insanları küçümsemek.