Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Sayın Bakan akşam 21:00'da Ahmet Hakan'ın programına çıkıyormuş. Ne dersiniz soru aldıkları zaman bi sıkıştıralım mı? Ahmet Hakan okur belki...
-
Göç açıklandı bakalım bizimki ne zamana...
-
@KamuMaliyend göç?
-
@ready İl Göç uzmanlığı sınavı...
Hazine ile yakın zamanlıydı, çok uğraştı tabi onlar açıklansın diye. Bizler daha sakiniz görünürde içimizde fırtınalar kopsa da -
maliyenin sınav açması bi ders açıklaması bi ders.işe başlatması bi dert.
maliye eskiden böyle değildi.
seneye açılacak sınavlar açılması falan süre. yine 1 sene sürecek gözüküyor -
@merasim34 bence seneye acmasin. Bizim alimladaki alacaklarini 2 katina cikarsin cok daha iyi. gerek yok 8-9 ay suren süreçlerle devlet buyuklerimizi yormaya.
-
@KamuMaliyend ugrassakta birseylerin degisecegini sanmiyorum...
-
@merasim34 Maliye olarak düşünemeyiz bu alımı...
Hazine kanadının istihdamı amacıyla yapıldı.
Yeni bir yapılanma olduğu için her ne kadar olmaması gerekse de aksamalar oluyor demekki -
3.kisiden aldığım bı duyum net olmamak birlikte.150 kişi İstanbul için alincakmis.Geri kalanı hakkında bilgi yok malesef.
-
@sonilanbukucu Gelecek alımdan mı bahsediyorsunuz ?
-
@sonilanbukucu yds hakkında bilginiz var mı
-
yds ve bölüm ayrımı olmazsa tadından yenmez.
-
Yanlıs başliga yaziyosunuz.
Şu sinav açıklansa da önümüze baksak
-
Arkadaşlar bu kadronun derecesini bilen var mı, 4B'li mi yoksa 657'ye mi tabi olacağız?
-
@hks999 evet hocam
-
@pabloescobarr YDS hakkkinda bakan ve yardımcısı nihai kararı belirliyomus
-
@nocturne 4B’li değil, 399 ya da 657 kadrolu yani
-
inşallah yds olur da 1 yıl kendisini ingilizce öğrenmeye adayan insanların da farkı olur. Hem yds hem de kpss puanı iyi olanlar iyi yerlere gelmeli. Hakedene hakkı verilmeli şiarıyla hareket ediyorsak dil öğrenen bir adım önde olmalı
-
@KamuMaliyend anladım hocam teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar konu dışı bişey sormak istiyorum son 2 yılın kpss alan cıkmış soruları elinde olan var mı