Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
Bu turne olayından dolayı 95 ile başvurmuyorum. Girecek arkadaşlara başarılar.
-
Arkadaşlar sınava girmeyecekseniz laf olsun diye başvurmayın lütfen. Herkesin duyarlı davranacağını umuyorum.
-
Giren arkadaşlara mani olamam en kötü iş işsizlikten iyidir lakin hakim ve savcılar arasında kalan geri plana atılan bir meslek olduğu çokça söyleniyor çalışan arkadaşlar varsa gidip bilgi alsanız daha yararlı olabilir
-
Arkadaşlar denetim süresi 15-20-30 gün arası değişir sebebi gittiğiniz kontrolöre ve cezaevinin iş yüküne göre
2 ay denetim istisnadır onlar en büyük cezaevleri için geçerli ki biri zaten Ankara da diğerleri İstanbul ve İzmir’de
Adliyeler denetleme yetkisi yok cezaevleriyle beraber denetimli serbestlik müdürlükleri de denetlenir
Yaklaşık 5800 le falan mesleğe başlarsınız
Bi arkadaş adalet müfettişleriyle karşılaştırmış saçma bi karşılaştırma olmuş
olabiliyorsa adalet müfettişi olsun -
@ibovic Turkiyede su an cok ciddi sayida buyuk cezaevi var, evet saydiginiz sehirlerdeki cezaevleri buyuk ancak bunlardan ibaret degil, ote yandan bu saydiginiz buyuk capli cezaevleri daha cok kidemli kontrolör ve baskontrolorler tarafindan denetlenmekte yeni gorev yapanlarin stajyerlikleri bittiginde genellikle ilce cezaevlerine gonderiliyor, tabiki maas olarak ve gorulen itibar olarak avantajli bir meslek, ancak yukselme imkanları ve turne sıklığı ve uzunlugu meslegi ikinci plana atan etmenler oluyor, ozellikle isinden memnun olanlarin tercih etmesi bir hata olacaktir ancak calismayan arkadaslarim icin tercih edilebilir bir meslek
-
@ibovic teşekkürler hocam kafamı kurcalıyor 3 ay süren felan banda abartı gelmişti alcatraza gidecegimi felah hayal ettim :)) siz şuan kontrolörmusunuz yardımcı mi merkez ankara kazım kaeabekirde CTE yazan bina mi
-
@mert12344321 yanlış Bilgi alıyorsun yanlış bilgilendirme yapıyorsun
-
@Willsmithh yer orası
yardımcıyım. -
@ibovic anladım hocam tesekkur ederim mesleginizden ciddi anlamda memnuniyetsizliginiz olsa gelip buraya bizi yönlendirici mesajlar yazmazsiniz zaten inşallah bende basvuracagim kismet olur kazaniriz mesai arkadaşı oluruz umarım teşekkürler tekrar
-
@Willsmithh rica ederim
Hakkınız da hayırlısı olsun -
Başvurmayacağım deyip Mesleği kötüleyenlere kulak asmayın, Puan aşağıya insin çetesi onlar.
-
Alakası yok kardeşim ya herkesin hakkında hayırlısı olsun tabi ki ama zor meslek gerçekten ben abimden biliyorum yani...
-
@friedman-25 hocam hangi teftiş kolay
-
@Willsmithh haklısın aslında her işin zorluğu var tabi ki de burda hapishane vs vs biraz diğerlerinden ek olarak psikolojiye de oynuyor
-
@friedman-25 cezaevler bir nevi askeri disipline sahiptir . İnanılmaz bir saygı ve itibar görürsünüz cezaevlerinde. Düşündüğünüz gibi kötü bir ortam değil tam tersi çok hoşunuza gidecektir.Teftiş olarak hiçbir teftiş kurulundan farkı yoktur. İş yükü olarak her teftiş kurulu ne kadar yılda denetleme yapıyorsa sende o kadar yaparsın . Maaş ve özlük hakları olarak hepsi zaten aynı. Mesleke kesinlikle başvurun bu mesleğin de kendine has rahatliklari mevcuttur. Kendini geliştirmeye çok açık bir meslek bu tamamen kişinin kendisinde biter.
-
92.7 ile şansımı deneyecegim. A grubunun artık çok meslek seçme lüksü kalmadı malesef
-
Geçen yol 90.5 ile.mi kapadı o 2017 mi yoksa
-
@teftiszade İnsanlara karsi önyargıyı aşmanızı tavsiye ederim, burada herkes belli basli puanlari almis universite mezunu kac yasinda insanlar birkac kisinin dedigi sey ile etkilenip basvurmayacak ya da basvuracak insanlar oldugunu ima etmeniz herkese hakaret niteligi taşır, herkes bildigi seyleri yaziyor, mutlaka olumsuz yanlari da var yani olumsuz yanlardan bahsetmek dusuk kapatma cabasi mi oluyor
-
@nairu a değil hocam artık a grubundan belki 90 bile alsak b den işe girme olanağı olsun bırakacak çok insan var yıldırdı süreç insanları
-
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın 15-20-30 günler bir denetimin süresi
yılda ortalama 5-6 ay denetimde olursunuz