Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
@Çagatay-Yılmaz-7 hocam boş bir A4'e sağ üst tarafa fotoğraf yapıştıracak kadar boşluk bırakın. Sonra kısaca kendinizden bahsedin okuduğunuz okullar yaptığınız şeyler hobileriniz hedefleriniz vb.
-
Arkadaşlar transkripte nasil ulaştınız
-
@ramsey transkripti üniversiteden almanız gerekiyor
-
@scofieldmustafa tamam teşekkür ederim
-
Arkadaşlar ben bugün basvurdum ek 1 deki formu elle veya bilgisayar ile farketmiyor adalet bakanlığına gidebilecek olanlar merkez bina gideceksiniz
-
merhaba arkadaşlar.
geçenlerde diploma almaya gittim .diploma ve transkripti aldım .
gitmişken fazladan transkript istedim ama biz vermiyoruz bilgi işlem sisteminden internet üzerinden alabilirsiniz dedi
indirdim bir tane fakat üzerinde öğrenci versiyonudur resmi nitelik taşımaz diyor .
bir sıkıntı olur mu ki -
@kadr ben de bilgi yönetim sisteminden alıp yolladım,imzasız. İlanda onaylı hali veya aslı gibi ibareler olmadığı için sorun olmaz diye düşündüm yolladım. umarım sorun çıkarmazlar.
-
Transkript fotokopisi ve orijinali yanınızdaysa sorun olmuyor posta ile nasıl oluyor sormayı unuttum ama bence fotokopi yeterli olr
-
Elden başvuru yapan arkadaşlar çok başvuru var mıydı. Puan aralığı kaçtı. Boşuna evrak göndermeyeyim çok yüksekse.
-
güvenlik soruşturmasını elle mi doldurdunuz ?
-
@Ertuğrul-Bey 90 la başvurmadım ben
-
@Marsiyal Elden başvuru yapmaya gidipte mi vazgeçtiniz.
-
@Ertuğrul-Bey yok hocam ankarada değilim geçen yılda böyle başlık ölüymüş tek yıl puanı olmasına rağmen 90.5 le kapatmış. O sebepten başvurmadım.
-
@Marsiyal 91.4 benimde kararsız kaldım valla.
-
@Marsiyal ki gecen yıl 70 kisi mulakata kaldi bu yil 60 kalacak, bir de cift yil puanlarini hesaba katinca 93 civari kapatacaktir
-
@mert12344321, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
93 civari kapatacaktir
Bende sizin gibi düşündüğümden kararsız kaldım bir sürü fotoğraf boşa gidiyor.
-
@Ertuğrul-Bey deneyin isterseniz
-
@Marsiyal Düşünüp karara varacam hayırlısı artık yaa.
-
@Ertuğrul-Bey başvuru gerçekten cok zahmetli
-
@mert12344321 evet 4 tane fotoğraf gidecek bir sürü evrak vs.