Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
liste açıklanmaması çok düşündürücü. keşke tam net bilebilsek kaçla kapattığını.
-
Başlık neden bu kadar ölü? Kaçla kapatır arkadaşlar 90 a gelir diyorsanız başvurucam yoksa uğraşmıycam.
-
@Marsiyal bende çözemedim kimse istemiyor galiba mesleği 2 sayfa elistir oldu zaten
-
@Willsmithh bende okudumda cezaevi turne vs benim için sorun değil yaş 26 oldu iş yok güç yok bıktım artık herşeye okeyim. Ama alım sürecide pek şeffaf değil sanırım ondan pek ilgi duyulmuyor olabilir.
-
Ben düşündümde başvurmayı 90 aşağı gelmez gibi 88 yetmez dedim boşa uğraşmadım ondan açıkçası memlekette bekçi bile referansla alınıyorsa 15 kişiyi yedirmezler dedim ikinci olarakta
-
@Marsiyal basvuru cok zahmetli 10-15 tane belge istiyor en az, ancak buna ragmen 92 93 ten asagi kapatmayacaktir ne yazik ki direk mulakat oldugu icin
-
@Marsiyal hocam bence siz sayfanın böyle olduğuna takilmayin maden petrol uzman yard başvurusu da canlı değildi ama 20 kişi ve sözlü mülakat 91.97 ile kapatti ve 91.35 ile girememistm.Burda 60 kişi katılacak ve şartları biraz düşündürücü olduğundan da puaniniza gelebilir .
-
@Marsiyal muhtemelen 90-91,5 aralığında kapatır
-
@Blueberry gecen yil da 60 kisi mulakata kaldi 90.5 civari bir puan ile kapattı, ama bu yildan farkli olarak gecen sene sadece 2018 puaniyla basvuru yapilabiliyordu bu yil biraz daha yüksek olmasini tahmin ediyorum, ama tabi ki keske düşse
-
93 civarı benim de tahminim.
-
Arkadaşlar merhaba, ilanda belirtilen güvenlik soruşturması belgesinde muğlak bir ifade var. Kendinizin ve yakın akrabalarınızla ilgili ceza davasi veya mahkumiyet durumu hakkında bilgi isteniyor. Ancak burda yakin akrabaliktan kasıt ne kaçınci dereceye kadar yakın akraba sayılıyor? Hukuk sisteminde böyle bi kavram yok gel gör ki bu ilanı yayınlayan bi de Adalet Bakanlığı biraz tuhaf olmus. Bu konuda hakkında bilgisi olan var mi?
-
@JamesTobin yakın akrabalardan kasıt 1. Derece diye biliyorum hocam
-
@scofieldmustafa Tesekkur ederim hocam
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması belgesi bilgisayardan mı doldurcaz yoksa çıkartıp El yazısı ile mi
-
@skrbrdr ilan metni veya ek formlari iyice okursaniz cevaplariniza daha kolay erişirsiniz
-
@mert12344321
Peki pc den nasıl doldurulur o form? -
@skrbrdr zaten formu indirdiginiz an doldurulacak sekilde oluyor, gerekli yerlere gerekli bilgileri ekliyorsunuz bilgisayardan, ciktisini alip imzalayıp fotoğraf yapistiriyorsunuz
-
90.82 ile basvurdum ihtimali var midir
-
Posta ile yollayanlar hangi adrese gönderdiniz acaba ? İlanda doğru düzgün bir adres yazmıyor.
-
Arkadaslar merhaba herkese iyi aksamlar bu basvuru için istenen ozgemisi nasıl hazırlamamiz gerekiyor acaba herhangi bi kriter belirlememisler yardımcı olursanız sevinirim