Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
@norm ben yedeğim hocam
-
@Willsmithh saolun hocam ama belli degil ne oldugu
-
@norm inşallah ilk siradasindir inşallah gelir sıra inanıyorum 15 kişi başlamaz en az 1 2 fire olur
-
@Willsmithh cok saolun hocam butun umutlarimi buna bagladim.. umarim sizinde en kisa sürede olur fazlasiyla cok iyi yerleri hakediyorsunuz
-
@norm fire mutlaka olacaktir hocam bencede kaymakamlık mülakat sonucu bekleyenler falan var biraz sabredin inşallah hepimiz için güzel olacak
-
@nairu insallah hocam
-
SGK san feragat edecek var mı acaba burayı kazanıp
-
@kaderebak1 yada SGK da yedek olarak kazanan var mı ön sıralardan
-
Arkadaşlar merhaba kazanan herkese hayırlı ugurlu olsun. Göreve başlama ne zaman olacak tahmini sizi bilgilendirdiklerinde buraya da yazar mısınız? Bu salgın şartları altında göreve başlatma ne zaman oluyor diye merak ettim de
-
@Mambaa SGK ya girmişmiydiniz
-
Arkadaşlar öncelikle tebrikler
Ulaştırma bakanlığının mülakatına hak kazanan var mı aranızda? Mülakattan feragat edecek olan?
-
Evrakları bilgisayarda dolduruyorum arkadaşlar siz napacaksiniz bilgisayar mı el yazısı mi
-
@nairu hocam öncelikle hayırlı olsun
bilgisayardan doldurdum. Gönderdiniz mi evrakları -
@omer03 saolun hocam sizede hayırlı olsun dün gönderdim el yazısı ile doldurdum bende fark etmiyormus
-
Arkadaşlar geçen yıl kazananlar ne kadar sürede göreve başladı acaba bilen varmı? Bide bizim gvs lik bir durumumuz var mı mülakatlardan önce istemişlerdi forumları zaten yapılmıştir heralde diyorum ama bide onu beklemeyiz değil mi?
-
@calicartel yapilmistir. Yaklasik 1 ay surmustu. Ama bu virus isi durumu degistirebilir
-
başka kurum kazanmış olup gitmeyecek olan var mı
-
İşe başlama tarihi hakkında bilgisi olan var mı?
-
Tebliğler yapılmaya başlanmış arkadaşlar ben bugün aldım.seyahat yasağı ve salginin durumu malum onumuzde bayram 15gunluk süre var sanırım ne zaman gidip başlamayı düşünüyorsunuz?
-
@calicartel hocam ben de bugün aldım tebliği 15 günlük süre var ancak başlamayı pek geciktirmeyin. Seyahat izni konusunda izin belgesi almanıza gerek yok tebliğ belgenizi göstermeniz yeterli. Pazartesi salı başlamayı düşünüyorum inşallah.