2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@rumelili vmy için vdk ile görüştük,ertelenme olayının görüşüldüğü söylendi. Sanırım bu tüm maliye bakanlığı ilanlarını kapsar
-
@rumelili kaynak?
-
@ayşenurrr234 Kaynak ÖSYM twitter hesabı
-
@law kararı ne zaman ögrenicez ki hocam biliyor musunuz
-
ales de ertelendi
-
@busraaa11 şimdi açıklama yaptı hocam ertelendi. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
-
Ertelenmesini isteyen ve istemeyen herkes kendilerince haklı ve doğru sebepler sunuyor. Ancak covidliler girmesin veya çalışmayanlar ertelensin istiyor demek çok yanlış. Ertelensin isteyenlerin başlıca nedeni hastalık artı olarak birçok kişi şehirlerarası ulaşım, konaklama, yeme içme gibi ciddi nedenlerden sıkıntı yaşayacak. Sınav salonunda tedbirler alınsa dahi, özellikle pozitif kişilerin ulaşımı , konaklaması çok zor olacak. Virüs evet marttan beri var ancak çok ciddi seviyelere ulaştığı ve ciddi tedbirlere sebep olduğu şu dönemde sınavın birçok il merkezine dağıtılması taraftarıyım.
-
@החוק-החוקתי
yahu dostum neyin karşılıklı o zaman öyle yapın bu zaman böyle yapın siz şöylesiniz siz böylesiniz muhabbeti bu.herkes sebepleriyle ne olması gerektiğini yorumluyor kendince.
kimisi diyor ki; ben evime döndüğümde kimseye bi şey bulaştırmaktan korkmuyorum, kimisi evinde döndüğünde bulaştıracağı kimse yok, kimisi ankarada zaten, kimisi günübirlik gidip konaklamadan dönebilecek mesafede. bu yüzden sınav tarihiyle ilgili bi sakınca görmüyor.büyük bir çoğunluk ise bu şekilde değil.
onlar sana verin o zaman otobüs paramı demen gibi döneceğim evdeki kronik rahatsız birine bi şey olduğunda sen ver o zaman vebalini dese verebilecek misin ?
ne biçim tartışma şekli bu yahu. -
Arkadaşlar birimiz arayalım mı gib i ? Yani neden bize acı çektiriyorlar evet ertelendi veya hayır ertelenmeyecek desinler de kurtulalım soru işaretlerinden
-
@busraaa11 makul süre dendi,ama bu bilgiyi veren vdk. Gib ne yapar bilemedim ️
-
@law bence gib farklıdır hocam onlarla bağlantılı olmayabilir
-
Şu sınavın hakkı geçen sene bu zamandı çok şey diyecemde yazamıyorum.
-
@busraaa11 hocam bende arıyorum sürekli belirsiz cevap veriliyor. Ben ona göre biletlerimi, rezervasyonumu iptal edicem tekrar arıcam olmadı. Yani ÖSYM bile pandemi dönemi gerekli önlemleri alıp o kadar sınav yapıp şimdi erteliyorsa demek ki ciddi sorun var önlem alamayacaklarını düşünüyorlar. Bir de bizimki gibi insan hareketliliğinin çok olmayacağı sınavlar.
-
Pozitif olanlar sınava girmesin. Hatta toplama kamplarında kazanlarda yakalım onları. Saçlarından peruk, kalıntılarından sabun yapalım.
Büyük ihtimalle ayrı sınıf yaparlar arkadaşlar. Kimsenin emeğinin çöpe gitmediği, mağdur olmadığı bir sınav olur inşallah. -
Aynı gün diş hekimliği sınavı vardı ertelendi. ÖSYM'nin çoğu sınavı ertelendi off yapsalar bı açıklama artık
-
@keynesin-faizi en büyük saçmalık da kpss ertelenmesi oldu hocam. O kadar erken ertelenmeyecekti.
-
@busraaa11 evet ama vdk erteleme kararı alırsa bunlar diğer sınavlara da uygulanır bence,sonuçta aynı bakanlık ve kararı verecek olan bakan aynı
-
@blueberry sizin o vakte kadar covid olmayacagınızın bir garantisi mi varda böyle konusuyorsunuz onlara ayrı sınıf açılır olur biter nasılki kpss alan sınavında da temaslı ve pozitif olanlar yolculuk yapıp sınava girebildiyse elbet bu kişilerinde sınava girmek sonuna kadar hakkı yani siz hayırdır
-
@gandalf öğlen ALES giriş belgeleri yayınlanmıştı hocam şimdi kararını değiştirmişler
-
insanlar dükkanlarını kapatmış kirasını faturasını nasıl ödeyeceğinin derdinde
hastaneler yer yok diyor
tüm ekonomik zorluklara rağmen kısıtlama kararları alınmış
bunlar hala şöyle bir dönemde ankaraya gelip konaklayıp dönmeyi normal görüyorlar
sanki şahsi bir meseleymiş gibi de istemeyen girmesin o zaman muhabbetleriinsanların bir araya gelmesinin yasaklandığı bir dönemde
normal olması gereken zaten insanları kaldırıp ankaraya getirip sınava sokmanın ertelenmesi.89 puanla vergi müfettişliği başlığında mesajım var taa ne zamandan sevinçli bir şekilde ilan geldiğinde. sence bu puanla guy kurum sınavından mı korkacağım ?