2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Aradığınız gib personellerinin inisiyatifinde bı durum değil ertelemek arkadaşlar rahat olun. Bakanlık bu saate kadar bi açıklama yapmadiysa ertelenmez
-
@maliyeciece hocam zaten ajanlık ertelenecek olumsuz bir durum yokmus
-
@adanali01 suanlik
-
Resmi karar imzalanmadan, telefonda bilgi verilmesi mümkün değil arkadaşlar. Bu şekilde davranılması ciddiyetin gereğidir. Telefonda görüştüğünüz personeli çok sıkıştırırsanız, karar çıkmadan bilgi verilemeyeceği için, tutarsız görünen cevaplar alabilirsiniz.
Bu önemli bir karar ve bakan düzeyinde onaylanması gerekecektir. Birkaç saat içinde sonuçlanması mümkün olmayabilir. Sabırla beklemeniz en doğrusu.
-
Arkadaşlar kendi aranızda rehavete kapılıp sınavın ertelenmesi gibi bir psikolojiye bürünmek size şuan sadece zarar verir o yüzden tavsiyem şu ki çalışma temponuza aynı şekilde devam edin ve pişman olmayın
-
@poncik bak kardeş şimdi öyle bir yazıyorsun ki bu yazdığın ihtimaller kimsenin aklında yok bir tek sen düşündün. Herkes herşeyin farkında ben sana sınavdan sonra naparsın demedim . Bir de şu an dan bahsediyoruz bak 11 günlük bir süreç var arada kapanmayacak. Tabi ilerde hangimize n'olacak bilemeyiz ancak şu an da risk herks için maximum. E ben gireyim de kime nolursa olsun mantığın varsa bilemem.
-
Arkadaşlar şaka mısınız?
Ertelenmesini talep edenlerin ne işe ihtiyacı olmadığı kaldı ne cahilliği ne korkaklığı...
Biraz insanlarla empati yapmaya çalışın. Kronik rahatsızlığı olanlar, psikolojik rahatsızlığı olanlar, evinde yaşlısı olanlar, şehir dışından gelecek olanlar... İnsan sayısı kadar endişe var.
Kimse bu sınav ertelensin bir daha da yapılmasın gibi bir şey talep ediyor olabilir mi? İnsanlar vakaların daha makul seviyelere geldiği bir dönemde yapılmasını talep ediyorlar herhalde.
Sınav ertelenirse bir daha yapılmaz bir kaygınız varsa bunun sorumlusu çeşitli endişelerle ertelenme talep edenler midir yoksa sınav ve alım süreçlerini yönetenler midir?
Hepimiz benzer durumlardayız, ortalama 3 yıl bu süreçlerdeyiz, işsizliği birbirimize anlatmanın anlamı yok fakat ortaya çıkabilecek herhangi bir sağlık problemini kimse göze almak istemiyor.
Burada makul sebeplerle endişesini dile getiren insanlara can düşmanınız gibi davranmanın kimseye faydası olmaz.
-
2022 de ancak normale dönülebilir diye TAHMİN EDİLİYOR. Sınavın ertelenmesini isteyenlere soruyorum.Sınav 2022 de mi yapılsın? Siz bu virüsün yakın zamanda biteceğini mi düşünüyorsunuz? 2018deki Vmy sınavına döner bu sınavın ertelenmesi sonra iptal ederler hiçbirimiz birşey diyemeyiz.Bize zaten verilen kadro sayısı ve şehirleri hepiniz görüyorsunuz umurlarında mıyız sizce? O yüzden bu sınava girelim ve nasibimiz varsa atanıp işimize bakalım.Artık yorulduk ders çalışmaktan.
-
@sena61 onu bana değil ara gibe söyle. Ben şahsi bir durumdan bahsetmiyorum.
-
Hayır benim anlamadığım daha 2 ay önce KPSS ye girdin mi girdin o zaman da virüs var mıydı vardı? Sayıştay a girdin mi girdin? İdari hâkimliğe girdin mi girdin? Şimdi sınav iptal başvuran herkesi atanmış saydık.. 1 haftaya atandığıniz ile gidin derseler gidecek misin ? Hem de koşa koşa.. daha da birşey yazmam... hakkımızda hayırlısı
-
@aslankayserili ertelendiğimde senin de covid olmayacagının garantisi yoksa eğer madem bütün sınavları iptal etsin maliye bakanlığı nasılsa bu covid bir sene daha bitmeyecek temaslı yada pozitiflerde bitmeyecek oldu olacak hiçbir sınava girmeyelim kurumiçinden de telafi ederler nasılsa rahat olalım bari biz olmasak onlar var bak içim rahatladı şimdi
-
@yusufyigitt07 hocamm zaten şu anda alınan önlemler vaka sayısının azaltılması için herkes biliyor sıfır vaka olmasının çok zor olduğu. Nasıl ki vaka sayısı azken sınavlar yapılabiliyorsa bu sınavda vakalar azaldığı zaman yapılabilir.
-
Şu sınav ertelensin diyenlere sormak istiyorum. evinizde hiç çalışan yokmu? yani yaklasik 8 aydir hic dışarı cikmadinzmi. anneniz babanz kardesinz işe gitmedimi?
sınavın olucagi tarih 2 ay öncesinden belliyken nolduda şimdi kronik hasta muhabetti artti. elbette herkesin evinde kronik hasta olabilir. ama yukarıda yazdığım gibi herkes dışarı cikiyor bişey olmuyor iş sinava gelince hemen ertelensin napariz biz virüslü ortamlarda... yaf daha 2 ay önce kpssye girdinz. bişey olmadida simdimi bukadar büyük dert ediyorsunuz.. ki hayatımizin sinavi bu.. Bn genel konuşmak istemiyorum ama çalışmayan adam sınav ertelensin diyor bukadar basit.
-
@yusufyigitt07 biz TÜRKÇE konuşuyoruz. Sınav hastalık bittiğinde yapılsın diye bir amacımız yok. Vaka sayıları düşsün o zaman olsun diyoruz o zamana kadar da sıkı önlemler alınmaya devam edecektir
-
@poncik hocam sen önce bir sakin ol evham yapma bence. Dil klavyeye vuruyor anladıkta sana kimse sınav iptal olsun yok içerden alınsın falan demedi. Kendi kafandan uydurduğun şeyleri buraya yazma istersen. Resmen dağlara taşlara vurdun olayı.
-
@nic39, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hayır benim anlamadığım daha 2 ay önce KPSS ye girdin mi girdin o zaman da virüs var mıydı vardı? Sayıştay a girdin mi girdin? İdari hâkimliğe girdin mi girdin? Şimdi sınav iptal başvuran herkesi atanmış saydık.. 1 haftaya atandığıniz ile gidin derseler gidecek misin ? Hem de koşa koşa.. daha da birşey yazmam... hakkımızda hayırlısı
Kardeş bunun üstüne daha da bişey yazan varsa bende bişey bilmiyorum, özetlenişsin tüm süreci/olayı
-
Tedbirlerden önce de virüs vardı ne oldu iki günde hemen erteletme kafasına girdiniz. Halihazırda sınav 12 Aralık'ta. İyi çalışmalar
-
@pisagor gerektiğinde ihtiyaçlarımızı karşılamak için dışarıda çıkıyoruz ailemiz işe de gidiyor ancak şehirlerarası seyahat yapmıyoruz misafirhanede, otelde konaklamıyoruz, kalabalık ortamlara girmiyoruz.
-
Şurda ertelensn ertelenmesin tartışması yerine bastırıp bilgi almaya çalışsaydık şimdi kafamız kuşağımız rahattı. Hoş telefona cevap veren yok gerçi ama
-
@gandalf bizim sınav olacağımız gün Sokak kısıtlaması var yani kimseyle karşılaşmıcaksın...