2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aslankayserili acıtasyonsa acıtasyon peki sizin yaptıgınız ne herkesin bir acıtasyonu var yorumlara baktıgımda o zaman bn diyormki bu sınavı bir ay erteleseler 5000 kişinin içinde hiç pozitif yada temaslı olmicak mı 5000 kişinin hepsi de mi negatif olcak bunun garantisini verebiliyormusunız sınav ertelensin diyenler olarak bna bunun cvbını verirsen tartışmicam artık seninle
-
@gandalf kalma kardesim Sana kal diyen yok. Ben her zaman otobusle gidip sinava girip dondum .
-
Koronavirüs (Covid 19) tedbirleri kapsamında, Bakanlığımız Teftiş Başkanlığınca 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacağı daha önce ilan edilen Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavının yazılı bölümü ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınavın yapılacağı tarih daha sonra duyurulacaktır.
-
ÖSYM ALES dahil bir çok sınavını ileri bir tarihe ertelediğini Başkan aracılığı ile duyurdu , GİB bu durumda ne yapar bilinmez ama ÖSYM gibi koca sınav merkezi sınavlarını ertelediyse GİB de mutlaka bu konuda bir toplantı yapıp karar verecektir personel veya eğitim daireyi telefon yağmuruna tutmanız sınavı ne erteler ne de yaptırır , tamamen kurumun inisiyatifinde bir durumdur gerçek olan şudur ki bizler çalışmaya devam etmeliyiz en geç yarın bir açıklama bekliyorum eğer erteleme olursa aksi halde sınav ın yapılacağını düşünüyorum hakkımızda hayırlısı kolay gelsin...
-
@busraaa11 erteledi halis aygün twiterdan açıklama yaptı
-
Hazine ve Maliye müfettiş yardımcılığı sınavı ertelendi
-
@poncik yoo tartışalım sıkıntı yok bana. Nerden çıktı bir ay ya da neden bir ay ? Şimdi senin kafandan uydurduğun soruya nasıl cevap vereyim de tartışmayalım ?
-
@numerusclausus İşte anlamadığınız şey bu rakamlar daha öncesinde yoktu. Bu rakamlar bu kadar arttığı için zaten insanlar sorguluyor bu durumu. Ben mesela bir ay öncesine kadar etrafımda karantinaya alınan aileler görmemiştim. Sokağımda bir sürü karantinada aile var. Kpss’ de böyle değildi kesinlikle. O dönem kpss ertelensin diye etkinlik yapanlara bende karşı çıkıyordum.
-
ÖSYM Ales dahil bir çok sınavını ertelediğini Başkan aracılığıyla duyurdu eğer GİB de pandemi dolasıyla ÖSYM gibi erteleme kararı alacaksa mutlaka en geç yarına kadar bu hususu duyuracaktır bu konuda bir istişare yapıldığına eminim.Bizler çalışmamıza devam edelim telefon yağmuruna tutmanız devletin karar organlarını etkileyeceğini düşünmüyorum olsa da olmasa da mağdur olan bir kesim elbette olacaktır hakkımızda hayırlısı...
-
Arkadaslar butun sinavlar ertelendiine gore buda tabiki ertelenecek.tek dilegim cok ertelenmemesi gidipte temmuza martlara kalmamasi .zor bi surec hayatta hayallerimizi erteliyoruz bisure daha boyle olacak dilerim cok otelemezler
-
@aslankayserili ha bir ay ha iki ay farkeder mi neyse istediğiniz olacak ztn az kaldı başınızı yastığınıza rahatça koyabilirsiniz bu gece huzurlu uykular zira bu sınav kimbilir ne zaman yapılır hatta yapılır mı oda mechul
-
Şu dönemde
Kulüpler maçları seyircisiz oynatıyor milyon dolarlar kaybediyor
Millet sermayesini gömdüğü işlerden ev alıp kiraya verse kazanacağı parayı kazanamaz durumda
Kafesi restoranı olan adam krediyle evde mandalina yiyip dizi izliyo
Esnaf dükkanına koyacağı malın borcunu çeviremiyoBizimkiler de 5 sene beklemiş ama 2 ay daha işe geç başlayamam teranesinde.
Arkadaşlar bu kısıtlamaların olmak zorunda olduğu bir gerçek var ortada.
Marttan beri var, 1 yıldır var gibi söylemleri geçin. Hiçbir zaman şu anki gibi değildi. Etrafımızdan gördüklerimiz duyduklarımız dahi yeter bunun farkında varmak için şu son dönemde. Ve kısıtlamalar ile yine seyrelecek. Bak kovid aşısı 11 aralıkta başlıyor haberleri geçiyor her yerde.
Şu ortamda yolculuk molculuk yapılmaz. Şu ortamda otelde motelde kalınmaz. Bunu ben demiyorum, bunu alınan tedbirler gösteriyor. Şahsi bir mesele değil bu, keyfi bir istek de değil. Kabak gibi açık bir gerçek.
Neyi neye riske atıyorsunuz ? 2 ay geç başlamak; 5 yıl bekleyen adama, döneceği evindeki büyükleri için kaygılanan insanlara girme o zaman sınava diyebilecek kadar koymamalı.
-
@gandalf Hocam Ankara özelinde söylüyorum bunu Ankara KPSS dönemi de böyle kötüydü. Yatış yapması gereken ama yer bulamadığı için ölen var. Benim abim de bu sekilde ölüyordu neredeyse. O zaman alınmayan tedbirler yüzünden bugün her şey daha kötü.
-
ÖSYM haricindeki sinavlardan sadece bu hafta olanlar iptal. Bı umut var yine de
-
@poncik deve hendeği atladı ama sen halen anlamadın ya hocam. Bak lütfen şu tavrından vazgeç .. işte kendinle çelişiyosun 1 ay önceye şu durum arasında ne kadar fark var belli işte her yerde kimse tahmin edemezdi. Tükenmişlik herkeste var ertelenirse de ertelenmezse de yapacağımız bişey yok.
-
@düdüklütencere sen öyle san adamlar baştan beri türlü yalanlarla örtbas etmeye çalıştılar rakamları sizin gibi herşeye inanan safdiller yüzünden bu hale geldik
-
@onuktekin hocam hepimiz haklıyız kendimizce sizi de anlıyorum ancak durum şu anda çok daha vahim biraz daha aklı selim düşünelim.
-
@poncik önümüzdeki ay aşılamaya başlanacak dendi 1 ay değil ama 2-3 ay ertelenirse daha sağlıklı şartlarda sınava girilebilir.Pandemi olmasa herşey normal olsa dahi bu süreç en az 6-7 ay sürüyor sınav yapıldıktan sonra ertesi gün işe başlayacakmış gibi davranmayın. Burada birbirinizi yemek için harcadığınız enerjiyi sınav ne zaman yapılırsa yapılsın sınavdan sonraki sürecin hızlandırılması için harcamanızı öneririm
-
Aynı gün DUS sınavı olmayacak ama GUY sınavı olacak sananlar hala var mı ?
-
Kpss den puan alıyoruz sonra kurumlar ilan açsın diye bekliyoruz. Bu kadar iibfli işsiz durumdayken şaka gibi bi ilan yayınlanıyor. Bi yanımız üzülse de bi yanımız yine mutlu oluyor en azından yıllar sonra bi ilan geldi diye. Şimdi canımızı sağlığımızı hiçe sayıp sınav olsun istiyoruz. Neden ? Çünkü çok iyi biliyoruz ki hiç bi işi düzgün yapmadıkları için hakkımız yenir aylarca beklemek zorunda kalırız diye korkuyoruz. Aklımızla alay ediyorlar sanki. Biraz güvensem ben de ertelenmesini isterdim ama yok hiç güvenim yok ha ertelenmiş ha iptal olmuş aynı benim için tek istediğim mağdur olmamak