2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@harmanhh otel de sıfır virüslü olacak mı kardeşim?
-
@pisagor sadece ortadaki cümlene cevap vericem dedin ya 2 ayda noldu diye . Dün bilim kurulu üyesinin söylediğini aktarayım 7 ayda kat etmediğimiz mesafeyi 1 haftada kat ettik dedi. Bende onun yalancısıyım. Zaten şartlar getirdi bu önlemleri almaya hocam. Olayı maliye minvalinde ele almamızın sebebi maliyenin yıllardır alım yapmıyor oluşu yani sorun özelde genelde değil. Bu yüzden tepkiler.
-
Annemin kronik rahatsızligi var babam ise 60 yaşında. İsmini anmak istemedigim bir bakanımız bu sınavı geçen sene marttan ekime ertelediğinde berbat psikolojiyi yaşamıstık. Sonra kpss'den dolayi tekrar ertelendi. Ve yine...
Sağliğimızdan olduk sadece biz degil ailemizde. Sanmiyorum ki şu iki yıldır icinde bulundugumuz surecler hem bize hem ailemize koronadan az zarar vermemiş olsun.
Biktık usandık , şu sinavi tedbir ala ala mi , takla aça aca mı nasil yapiyosak yapalim bitsin gitsin artık.
Yetti be -
@pisagor
-rutine oturttuğun bir sistemle
-şehirler arası yolculuk yapıp emin olmadığın insanlarla emin olmadığın yerlerde kalıp yine emin olmadığın insanlarla uzun süreli yolculuk yapıp dönmeyi kıyaslıyorsun.
kpss'ye girdik bi şey olmadı diyen mi dersin, marttan beri var diyen mi dersin... kurduğunuz benzerliklerin arasında biraz denklik gözetme kaygısı olmalı yahu.
-
@harmanhh sınav ortamını düşünmüyorsunuz sanırım.
-
@aslankayserili vururum kardeş 6 senedir uğraşıyorum ben babam risk grubunda burda bir çok ertelensin diyenden daha fazla sebebiö var lakin hayat devam ediyor şimdi atansak işe gitmicez mi sokakta mı yatıcaz virüs bulaşmasın diye ailemize hiç evden cıkmamama ragmen ne anneme ne babama sarılmadım yakın temasımız yok ne olur ne olmaz diye ama bu sınavada girmek istiyorum yeter da dağlara taşlara denizlere heryere vururum olayı gerekirse yani bir ertelensin diyenlerin ana babası yok yani hepimiz korkuyoruz ama ertelendiğinde başka birinim pozitif olmama garantisi yok anlatmaya calıstıgım bu sen olmassın bn covid olurum yada başkası olur sonsuza kadar ertelemeleri gerekiyor sizin savundugunuza göre o zaman
-
@mahlas, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@harmanhh otel de sıfır virüslü olacak mı kardeşim?
Otel bazlı düşünerek sığ bir bakış açısıyla bir yere varamazsınız. Virüs varsa heryerde var ki 1 yıldır devam eden bir durum o yüzden siz çalışmaya devam edin
-
@gandalf . Dünyanın her yerinde virüs var.
-
@gandalf valla hocam ozaman sizde benim gibi gece bilet alicaksinz otobüste uyucaksinz. sabah sinava girip ilk otobüsle geri geliceksinz. Göz kırpmakla, laf soktuğunu sanmakla olmuyor bu işler. herkesin ailesi var. Çözüm ariyorsan yıkıcı değil yapıcı olucaksin vesselam....
-
Arkadaslar kimse birbirinin fikrini değiştirmeyecek aynı sekilde kimse sınavın olup olmaması konusunda da bir müdahalede bulunamayacak burada birbirinize bi seyler anlatmaya calisarak kendinizi yipratiyorsunuz sadece.
-
Ösym erteleme yapmadığında ertelenmeyeceğini düşünüyordum. Ama bu ani kararın ardından gib de aynı doğrultuda karar verir gibi geliyor,ülkedeki neredeyse tüm sınavlar ertelendi
-
@poncik ertelense bile iptal olacağını sanmıyorum. Vdk zaten alım yapılmasını istemiyor. Ama gib de vergi daireleri hep talepte bulunuyor personel eksikliğinden dolayı. Vdk ilanıyla bence gib ilanı karşılaştırırlmamılı diye düşünüyorum. Ama tabiki de her gün gündem değişiyor bizim ülkemizde. Olmaz denilen olabiliyor. İnşallah en kısa zamanda açıklama yaparlar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını alırız.
-
Sınav ertelensin diyenler virüsü bahane ediyor. Bomba da patlasa bu sınav olacak.
-
@numerusclausus sığ olan sizin düşünceleriniz Türkçe yazıyorum vaka sayısı 31bin küsür hasta sayısı 6000küsür sığ olmadan okuduğunuzda konuşalım
-
@poncik mağdur edebiyatı yapıyosun bak. Gerçekten mağdur edebiyatı yapıyorsun. Kimsenin kaç yıl uğraştığını bilmeden kendi durumundan BAHSEDİYOSUN. Bunu yapma bak iyi birşey değil. Herkes kendinden bişey yazarsa o zaman maliye evlere adam yollasın öyle yapsına gelir. Lütfen bunu yapma rica ediyorum.
-
@blueberry iyidi bu
-
Geçmiş olsun hazine maliye müf yardımcılığı ertelendi bu haftaki
-
Şu ne olursa olsun bu sınav yapılsın diyip sığ düşünen arkadaşlar kusura bakmayın ama kendinden başka kimseyi düşünmeyen dediğim dedik ergenler gibisiniz.
-
@mahlas, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@numerusclausus sığ olan sizin düşünceleriniz Türkçe yazıyorum vaka sayısı 31bin küsür hasta sayısı 6000küsür sığ olmadan okuduğunuzda konuşalım
Bu rakamlar hep böyledi, yazılanı direk algılamak yerine kendi düşüncelerinizle olayları yorumlarsanız şuan ki sayılar abartılı gelmez dostum
-
@numerusclausus tamam arkadaşım sen haklısın ne diyebilirim ki... Hakkımızda hayırlısı olsun