2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar biliyorsunuz hazine maliye müfettiş yardımcılığı ertelendi sınav tarihi 5 indeydi ve hem sizler hem kendim için bakanlıkta ilgili kişiye az önce ulaştım ve Bilgi almaya çalıştım tam olarak dediği şu : Bu durum şuanda istişare ediliyor açıklama yapılacağını ve kendi şahsi düşüncesi ise guy un da erteleneceği yönünde çünkü takdir ederseniz ki müfettiş yardımcılığı bizden çok daha az sayıda bir yazılı sınav katılımı olacaktı , o erteledi farklı bünyeler olduğu iÇin GİB de dediğim gibi çok kısa zamanda açıklama yapacaktır
-
150 kişilik müfettiş yardımcısı sınavı ertelendiyse...
-
Bi daha yazmayacağım diyorum dayanamıyorum arkadaşlar artık virüs muhabbeti de yapmıyorum korkarım ki bu sınav ertelenecek ve yine korkarım ki belirsiz bir zamana kalacak Allah kimin ne şartlar altında yaşadığını biliyo nasıl gecelerce ders çalıştığımızı da biliyor ben inanıyorum bu emekler heba olmayacak ama kimsenin ahı da vebali de kimseye kalmaz bu yazdığımı da sadece kıs kıs sevinenler üzerine alsın sınavı inatla ertelemeye çalışanlar her dışarı çıkıp gezdiğinde misafirliğe gittiğinde avm ye gittiğinde bu günü hatırlasın........
-
Ailemden ve çevremden gördüğüm kadarını söyleyim hastalık çok ciddi. Ciğere inince her şey kopuyor. Sınav ertelenecek dendiğinde gerçekten erteleneciğine ikna olsak içimiz rahat ertelensin derdik hepimiz.
-
Yasim bilmem kaca geldi sirf su dersleri birakmayayim pes etmeyeyim diye ise giremiyorum. Allah kahretsin boyle duzeni sinavi en az 3 ay daha erteleyecekler o da en az yine kocaman 1 yil gidecek. 2024 de bir dahaki guy alimi sirada diyorum. 2021 2022 kpss ye giren arkadas dostunuz varsa hic bosuna zahmet etmesin. Gencligimi yedi su surec yemin ediyorum...
-
silinmiştir
-
@gandalf ben ertelenmesini akla daha uygun buluyorum. Ama şu da var iyi bir organizasyonla isterlerse bu sınavlar yapılır. Bu da sorumluluk almak ister. Bakalım ne olacak.
-
@estergon-kalesi bu nasıl pis bir üsluptur ya
-
@estergon-kalesi o zannediyor ki her girdiği sınavı kazanacak içlerinden tercih yapmak kalacak kendisine. O yüzden sürekli sınav ertelenmesini talep ediyor sgk guy vs hep ertelensin arkadaşa kalsa. Kendine çok güveniyor ama işler öyle değil daha öğrenecek oda.
-
@ludwig-büchner
yok be hocam. etrafımızdan gördüklerimiz duyduklarımız dahi gösteriyor şu an çok daha farklı olduğunu. ben iyiydik demiyorum 1 ay önce. şu an daha kötü diyorum sadece. -
@onuktekin katılıyorum hocam.
-
3 hafta önce ailecek koronayı evde atlattık. Yakın akrabalarımdan bir kaç kişi hastanede kalarak geçirdi bu mereti. En kötüsü de dedemi toprağa verdik covid yüzünden.
Kimse kusura bakmasın ama Ankara’da olanlar için bu sınavın yapılması bulunmaz nimet. Hatta eminim ki Ankara’da olup da sınavın ertelenmemesini istemeyen bir kişi dahi yoktur.
Ben de 2016’dan beri işsizim ama ölümden başka da her şeye çare var. -
Arkadaslar tabiki durum suan 2 ay oncesine gore daha kötu evet sartlar ortada ama yine de uzuldum icim sıkıldı cunku belirsizlik ve guvensizlik var bilsemki ocakta sinav subatta inanin yine kabullenebilirdim iste bu is belirsizliklerle dolu ve bizleri hic de onemsemeyen bir bakanlik insallah vaka sayilari azalir ve yakin tarihte yapilir .oturup ben ders calisamam şahsen bu belirsizlikte
-
Kimseyle münakaşa etmicem artık zira erteleceneği ayan beyan ortada ama inşallah korktuğumuz başımıza gelmez ve eğer gelir de bu sınav da vmy gibi mechule karışırsa işte o zaman ertelenmesine neden karşı çıktığımızı anlayacaksınız ne diyim inşallah korktuğumuz başımıza gelmez ertelensin diyenci arkadaşlarda her markete girdiğinizde çarşıya gittiğinizde bu sımavın ertelendiği günü hatırlayın ve bence evinizden hiç çıkmayın zira çok dikkat edenlere bile bulaşıyor bu virüs inşallah ertelendiğinde sınava gireceğimiz zaman hepimiz negatif oluruz aman dikkat edin
-
Ertelenirse üzerine bir bardak su için arkadaşlar
-
@poncik hocam burda iller de belli oldu ya ertelense bile vmy gibi olmaz diye dusunuyorum
-
1000 kişinin hiç alınmayacağını filan düşünenler var. Galiba burada sınav olsun diyenlerin hepsi Ankara'da yaşıyor. Başka açıklaması yok.
-
Hazine maliye müf. 4 gün kala ertelendi arkadaşlar. Kimse kimsenin aldığı bilet veya barınma masrafını düşünebilecek tarafta durmuyor şu anda. İşin diğer tarafında ölüm var ve bakanlık bir bulaş olursa kendini de düşünmek zorunda. Ben hem vmy hem de guyun ertelenme haberinin geleceğini düşünüyorum. Şehirler arası yolculuklar be barınma söz konusu.
-
@rabia89 valla inşallah söyleyecek fazla birşey yok artık ztm Allah sonumuzu hayır etsin dayanacak güç versin ne diyelim inşallah süreci cok uzatmazlar olumlu düşebilen varsa helal olsun
-
Ertelenmesi konusunda etki edecek bir merci değiliz. Sadece şunu söyleyeceğim ertelenirse sakın ola boşlamayın. Sıkı çalışmaya devam edin her an olacakmış gibi. Umarım ertelenirse mağduriyet yaratmazlar diye temenni edelim. Gerçekten sağlık için destekleyen vardır ama hazır olmadığı için destekleyenin de olduğu aşikar. Yiyeceğimiz ekmek varsa yeriz. Hakkımızda hayırlısı olsun.