2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@nic39
Hocam ben yalnız yaşıyorum. Bunu baya bi önce iletilerimde belirtmiştim. ama şurada tiye alınan kaygıları yaşayan biçok insan var tanıdığım bildiğim. ki hak da verdiğim. 8 aydır hala eve soktuğu ürünleri çamaşır suyuyla yıkayan adamım ben, beni geç aşırı dikkat ediyorum ama sınav olsa benim gitmeme gibi kaygım olmaz.Ancak bunun yanında büyük bi çoğunluk bu süreci şu an yaşamaktan çok haklı derecede tedirgin ve onlara hak veriyorum. ben 89,6 puanla vmy bekliyorum guy kurum sınavından zerre korkum yok. isterse yarın olsun. ama akıl tutulmasının da alemi yok. insanlar erteleme talep etmekte haklı. ortalık bu haldeyken anasının babasının yanına geri döncek insan uzun yolculuk yapıp otel odasında kalıp sınava girip tekrar aynı yolu tanımadığı etmediği kişilerle dönüp anasının babasının dibine girmek istemez. istemek ne kelime gayet korkutucu. ki öyle herkeste sizin dediğiniz gibi kendini karantinaya alma gibi imkanlar falan da yok nerde yaşıyorsunuz.
ben de meraklısı değilim 32 yaşımda sınav stresi çekmeye ama gerçekler de ortada. Ben buradaki tek doğru benim düşündüğüm olmalıdır benim doğrum herkesin doğrusu olmalıdır tavrından dolayı tartışmanın içersindeyim. hiç empati yok. beni tartışmaya çeken bu oldu.
-
@yolosapiens yolun açık olsun kardeş
-
@düdüklütencere doğru söylüyorsun hocam.. ertlensin diyen kaygı duyan herkes Mart'tan beri eminim dışarı hiç çıkmadı hiç toplu taşımaya binmedi.. hiç dışarı çıkmadı.. neyse hocam kusuruma bakmayın.. tartışmak değil niyetim.. zaten yeterince zor bir süreç ve iyice zorlaşıyor her geçen gün.. selametle kalın..
-
@düdüklütencere kardeş cuma günü giderken gerekirse çift maske takılmalı dikkat edilmeli, akşamda nerede kalıncaksa azami dikkatli olunmalı, sınav zaten cts her yer kapalı, pazar da kapalı dönüşte de kimse olmayacak. Seferler açık. Niye bu kadar korkutuyorsunuz insanları, aylardır kaç tane mülâkat sınav görüldü, bu süreci virüsün azalması veya yok olmasını beklersek çoook bekleriz ve zamanımız zayi olucak, zaten mülakatlar uzar zaten bekleyecez en azından tedbirli bir şekilde gidip gelip şu yazılıyı aradan çıkartmış olsak fena mı olur.
-
Dünden beri Hızır idi yunus idi Hızır idi yunus idi boşverin herşey olacağına varır ne desek boş .
-
“Tedbir bizde takdir Allah’tan”inanın kuruma güvensen 1 ay 1.5 ay ertelensin diyeceğimde, görünen köy kılavuz istemez.
-
@sbui61 oyle hocam . 5 sene oldu Mezun olali ki burda cok sayida eski mezun vardir hayatimizi erteleye erteleye ne hale geldik . Ilkokul mezunu arkadaslarim bile yuvasini kurmus isini eline almis biz nasil bir yol secmisiz isyan etmekte istemiyorum ama durum boyle yazik gercekten cok yazik
-
@hayırlısıı
dostum işte yazmıyor ki kimsenin alnında. insanlar akrabalarında kalacak, arkadaşlarında kalacak, otel odalarında kalacak.ki ben ne diye korkutayım. ben zaten tartışmalara erteleme isteyenleri bencillikle suçlayanlar sebebiyle dahil oldum konuya.
ama ülke neredeyse yeniden kapanmış, hala korku korkmak korkutmak falandan bahsediyorusunuz. ben etrafımdaki kayıpları bilirim. bunun korkuyla alakası yok. bir gerçeğe karşı alınması gereken bir tutum var. aylardır olan sınavlardan bahsediyorsunuz, kıyasladığınız günlerden çok farklı bi noktadayız.
insanların sokağa çıkmasının yasak olduğu bir dönemde şehirler arası seyahat edip konaklayıp sınava girmesi zaten normal olan değil, normal olan ertelenmesi.
-
@düdüklütencere sokağa çıkma yasağı olduğunda girilen sınav mı yoksa normal hayatın aktığı virüsün nerden kimden geleceği belli olmayan bir zamanda mı girmek mantıklı
-
ülkede her konuda bir çok yasak gelmiş tüm sınavlar iptal edilmiş şimdi gelir uzman yardımcılığının ertelenmesi forumdaki isteyenlerin istekleri dikkate alınarak mı yapılaacak sanıyorsunuz gerçekten komedisniz ya
-
Allah hepimizin yolunu bahtını açık etsin, akıl fikir versin, sabrı kalmayanlara sabır versin, müşkül duruma düşenlere ferahlık versin, en önemlisi de sağlık versin ne diyelim artık diyecek söz kalmadı
-
Ertelenir veya ertelenmez kimse memnun olmayacak bir belli. Herkes kendince doğrulara sahip. Pozitif insanların seyahat etmesi özel araç dışında zor gibi duruyor. Ertelenmesi en makul çözüm ama belirsizlikler can sıkıyor. Yaş mağduriyeti olacak mı, sınav iptal olacak mı vs vs. Biz burada ne dersek diyelim bir faydası yok. Birbirimizi kırmaya gerek yok. Eşini, dostunu covidden kaybetmiş birine ertelenmesin demek ne kadar saçmaysa yıllarını verene nice fedakarlıklar yapana hatta 35 yaş sınırına dayananlara ertelensin demek o kadar saçma.
Bir tarafı savunmuyorum asla. Her iki seçenek de beni üzmez. Fakat çok yıprandık anlayışlı olalım elimizde olmayan şeyler için lütfen.
-
@düdüklütencere biri bunun düdüğünü kaldırsın her sayfada sen .düdüklü tencere daha pişmedi mi
-
-
Duruma karar verecek Kurul buradakiler gibi karar almaya kalkarsa 1 2 saate haberi okuruz:
"Kurulda tartışma kanlı bitti. Ertelenmesin diyen üyeler ertelensin diyen üyeleri salon camından aşağı attı."
Ben böyle cinnet hali görmedim hayatımda.
-
Sürekli önümüze yokuş çıkıyor. Yorulduk, yıprandık. Allah sonumuzu hayır etsin. Ne desek boş artık yorum yapacak takat bulamıyorum.
-
eminim kuruldakiler sabahtan beri tüm işlerini bırakıp forumu takip ediyordur ertelensin diyenler mi çoğunlukta ertelenmesin diyenler mi.. ülkede tüm sınavlar ertelendi ama biz bakalım forumdaki çoğunluğa göre erteleme kararı alırız demişlerdir kesin böyledir
-
@aytenka madem forumda konuşulanlar sizde küçümsenecek alay edicek bir tavıra sebep oluyorsa, girmeyebilirsin, egonu başka yerlerde tatmin edebilirsin.
-
@aytenka çok önemsemiyorsunuz madem forumu burada ne işiniz var? Okumayın,takılmayın...
-
@aytenka alaycı olmakla eleştirmek başka şeylerdir. Karakter meselesi. Selametle.