2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@dr-pyle Twitterda bir arkadas kurum ici calisandan bilgi aldigini söylemis .
-
@dr-pyle tvitirda kpssavekurum diye bi hesap paylamis duyun diye ben de simdi gordum
-
@city-of-justice terbiyenizi takının hocam
-
@sokrates12 Sağolasın
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@dr-pyle kaynak dötü
-
@city-of-justice SON DAKİKA
Hazine ve Maliye Bakanlığının yapacağı sınavların maalesef erteleneceği hakkında duyum aldık.
Twitterda böyle yazıyor -
Ne zamana ertelencek bu virüs belası uzun bir süre başımızdan gitmicek vakalar mümkün değil düşmez önümüz kış zaten
-
@whshw
kısıtlamalar gayet ciddi. elbet seyreltecektir. mühim olan yoğun bakım doluluk oranları. oranlar tekrardan işlerin içinden çıkılmaz halin altına indiğinde yeniden açılma başlayacaktır. çoğu ülke gibi kapat-aç sistemi zaten uyguladığımız.11 aralık için de 20 milyon doz aşıdan bahsedilmekte. bu da 10 milyon kişinin aşılanması demek.
bir de daha yeni gelen defterdarlık ilanının başvurusunun dahi ocakta yapılacak olması eğer başka kendi içinde bir sebebi yoksa bu durumla alakalı bir ileri görüş olabilir.
-
An itibariyle kitaplarımı masadan kaldırdım bende Uzun bir süre sınav mınav olmaz hepinizin hakkında hayırlısı.
-
@ćekonomist Eger ki doğruysa Bakanlık resmi açıklama yapmasında engel bi durum yok birileri Trollüyor süreci.. 2 hafta önce hakimlik sınavı girdik yemek yedik, otelde kaldık, yolculuk ettik hiçbir şey olmadı zımba gibiyiz. Kötü niyetli insanların bu süreçten nemalanması çok yazık bilinmeze doğru sürükleneceksiniz buna izin vermeyin.
-
Sınav öncesinde duyum var mı? Sınav ne zaman? Etkinlik yapalım? vs vs vs şimdi ertelenecek mı ? Duyum var mı? Değişmeyen tek şey (duyum)...
-
farklı bir başlıkta forumda çok enteresan zihniyette insanlar olduğunu görünce bir süre pasif kullanmaya karar vermiştim forumu.
ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum.
birkaç kelam edip sessizliğime döneyim.
buradaki yorumlar ve tavsiyeler kurum kararını etkilemeyecek. şurada bunun için harcadığınız vakti aslan belgeseline harcasanız o bile daha faydalı olur.
bu süreçte bana kalırsa eldeki imkanlar doğrultusunda her iki karar yönünde de mümkün olduğunca alternatif yollar geliştirmek en mantıklısıdır.
ertelenmezse şunu yaparım, ertelenirse şöyle ilerlerim demek lazım.
örneğin ertelenme durumunda günü ikiye bölüp guy dersleri yanında yds çalışıp yds puanınızı alırsınız, isteyen ales kasar vs.
gereksiz tartışma yerine alternatifler üretmeye çalışın dostlar. biliyorum şu süreçte çok zor bir şey alternatif yaratmak ancak herkes kendi hayat koşulları doğrultusunda elinden geldiğince bunu yapmalı.
zor şartlara uyum sağlayanlar ve çözüm yolu yaratabilenler yola devam ediyor dostlar. bu evrenin genel yasası.
darwin in ruhu şad olsun.
herkes için hayırlısını diliyorum. -
@city-of-justice surada en iyi yorumu sen yapıyorsun hocam,kim ne derse desin.Ayni düşüncelerdeyim seninle
-
@abondance_55 Eyvallah kardeşim. Hakimlik sınavı için de ertelenmesini istediler olmadı ben çok sert tepki vermiştim şimdi bana hak veriyorlar. Öyle bir sürece sürükleniriz ki bilinmeze doğru gideriz. Otelde kaldım, birçok insanla yakın temas oldu yemek yedik, yolculuk ettik ama çok şükür ki zımba gibiyim hiçbir şey olmadı ben çok titizimdir temizlik konusunda geçmişten beri öyleyimdir. Toplu taşıma araçları dahi kullandım şimdiye kadar hiç yakalanmadim Allah nazarlardan korusun
-
@city-of-justice zaten hocam erteletmek isteyenlerin %90 i zaman kazanmak gayesindeler ,bundanda adım gibi eminim.Insallah son senesi olupta,sınava girmeye hak kazanmış olan abilerin,ablaların hakları zayi olmaz..
-
@abondance_55 Yaş sorunu yaşayanlar için belki de son sınavın ellerinin arasından kayıp gitmesinin sonuçlarını kim ödeyecek. Onlar da büyük emek verdiler umutları çalınmasın ucube insanların kötü emellerine yenilmesinler inşallah.
-
@city-of-justice ne zaman banlayacaklar acaba seni
-
Erteleyecekseler neden bekliyorlar?Belirsizlik daha kötü.
-
Sabahtan beri doğru düzgün ders çalışamadım . Bütün dikkatim dağıldı gitti
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sokrates12 O düdüklüde inek yahnisi gibi pisirecem onu. Sınav ertelenemez. Sınav ertelenirse belirsizlik çok daha yüksek olacak stres, işsizlik ve sinir yüzünden herkes harap olacak. 2 hafta önce hakimlik sınavına girdik çok şükür ki taş gibiyiz çok abartıyorlar. Kötü niyetli insanlar var vandal, gezici arkadaşlar bunlara fırsat vermeyelim.
Birader sen ne seviyesiz bir adamsın vandal gezici ne alaka şimdi ,bi argümanın varsa bunu saygı çerçevesinde sunarsın seviyesiz seviyesiz muhabbetler ediyorsun herkese karşı ayıp yani. Anonim olmanın faydaları işte