2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mathilda bende dersi biraktim hocam
-
@xqarmedo
boşver be abicim. bilinçli kışkırtıyo işte. -
@hukukcukişi ne güzel sistemi oturtmuştuk son düzlüktü şimdi heves filan kalmadı hocam
-
Bu ertelensin diyenleri yarın Bi gün iptal duyurusunu okudukları andaki yüz ifadelerini merak ediyorum..
-
Yarın gel göreve başla deseler kuruma maskesiz gidecekler sınav iptal olsun diyor . Atandığınızda virüs bitmiş olacak mı ? Muhtemelen bitmemiş olacak biraz samimiyet. En son vergi müfettişiliği sınavına giriyorduk 3 yıl geçti hala bekliyoruz. 1 ay sonra her şey normale döner her yer açılır biz etkinlik peşinde koşarız sınavı yapın diye benden söylemesi
-
Guy sınavı ertelenirse yapılır belki ama vmy sınavını uzun bi süre unutalım bence bu nasıl bi şanstır nasıl bi döneme denk geldik.
-
@ztrkrdvn çok haklısın hocam ama bunu keşke herkes anlasa. Umut tacirlerine yazıklar olsun . Hakkımızın yenmesine müsade edenlere de , kişisel durumları yüzünden ortalığı velveleye verenlere de..
-
Ya bir açıklama yapılmayacak mı artık
-
1- yarın göreve başlayacak adam bilmediği etmediği insanlarla allaha emanet bi şekilde bir yerlerde konaklamıcak.
2-ve en önemlisi yarın göreve başlayacak adam uzun süreli seyahat sonrası, böyle bir konaklama ve sınav ortamı ardından tekrar aynı şekilde geri dönüp anasının babasının burnunun dibine girmek zorunda kalmayacak.
bunları işledik arkadaşlar.
3-vaktinde ertelenen 500 kişilik vmy ilanının iptal olma süreci ile bu sınavların ertelenmesi arasında hem sebep olarak hem de ertelenirse birden fazla sınavı etkileyeceği için ilgilendireceği kişi sayısı bakımından en ufak benzerlik dahi yok.
yani ne yarın gel göreve başla dediğin hikaye ile bu ankarada gidip sınava girme sürecinin benzerlik kurulabilir yanı var
ne de 3 yıl önceki vmy muhabbetinden duyduğun korkunun bir benzerliği var.4-bunca kısıtlamanın gerekli görüldüğü bir ortamda yaşanan tedirginlik ise asla kişisel sebep, şahsi mesele olarak algılanamaz.
şöle bi 10 sayfa geriden falan okuyarak gelirseniz aynı şeyleri tekrar tekrar tartışmak durumunda kalmayalım.
-
@yolosapiens Senin gücün yetmez maçan da yetmez
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sokrates12 O düdüklüde inek yahnisi gibi pisirecem onu. Sınav ertelenemez. Sınav ertelenirse belirsizlik çok daha yüksek olacak stres, işsizlik ve sinir yüzünden herkes harap olacak. 2 hafta önce hakimlik sınavına girdik çok şükür ki taş gibiyiz çok abartıyorlar. Kötü niyetli insanlar var vandal, gezici arkadaşlar bunlara fırsat vermeyelim.
Vandal? Gezici? Bu yazdıklarınızda ciddi misiniz şaka mı yapıyorsunuz?
-
Maşallah sağlık da 12 bin atama takır takır yapılıyor onlar gidip o virüs dolu hastanelerde çalışmak için neredeyse can atıyor biz yana yakıla aldığımız 1000 kişilik ilanı elimizden kaçıralım virüs gerekçesiyle evet sağlık olmadan bişey olmuyo ama iş aş olmadan da hiç bişeyin değerli olmadığını hep birlikte göreceğiz
-
@law of evet elim kitapta gözüm burda resmen dağıldım
-
@swezy sağlık bakanlığı ve 12 bin alım + 8 bin polis alımı. Bunlar gökten zembille inip tekrar gelecekler. İçim yanıyor. Hala ertelensin diyolar. Deseniz de demeseniz de ertelenecekse zaten ertelenir. Ama ertelenmemesi yönünde hiç gayret yok bizde. Allah sonumuzu hayır eylesin.
-
@city-of-justice Ahahhaha bu süperdi
-
@hayırlısıı evet hocam maalesef öğretmenler dün geceden beri okula gitmek istemiyoruz diye Tweeter ı linç etti bizde sınav ertelenmesin diye gib yada başkanı etiketleyip bi etkinlik yapsaydık ya
-
@swezy hocam ertelemenin en büyük destekçileri bizzat sınava girecek adaylar zaten hepsi biraz daha çalışırım da daha iyi puan alırımın derdinde. birlik yok, hiçbir zaman da olmadı zaten malesef. 12 bin sağlıkçı 8 bin polis alımı çatır çatır devam eder, 3 seneden beri beklenen ilan ülkede taş kıpırdasa ertelenir durur. siz sanıyor musunuz ki marttan nisandan önce sınav olacağını?? bir kere ertelendi mi(ki öyle gözüküyor) en az bahara kadar beklenmez bu sınav. ondan sonra mülakatıdır açıklanmasıdır bulacak yine seneye bu zamanları. valla zor, çok zor şeyler bunlar.
-
Sinavin olma zamani en az nisan. mulakati temmuz agustos aciklanmasi goreve baslamasi aralik en iyi ihtimal virusun nisanda tekrar artmayacaginin garantisi yok maalesef. Ertelenmesinden yana olanlara mutluluklar .
-
Bütün sınavlar ertelenecek desek vmy için bir açıklama yapılmadı sonuçta belki ertelenmez guy da kendimi böyle teselli etmek istiyorum
-
@aintmadatcha Hakimlikte inşallah mülakat arkadaşım dediğim kişinin sınav ertelenmesini destekleyen kişilerin yanında saf tutması beni büyük bir hüzne boğdu, yakıştıramadim