2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere olayın özeti bu yani ertelenme sebebi bu bir daha inşallah kimse bir şey yazmaz.Yarın belli olur
-
@düdüklütencere
2 iletiden birisini siz yaziyorsunuz. Kafayi takmışsinız ankara sokaklarina da o sokaklar bugün doluydu mesela. Yarında dolu olucak. Cuma da. Avm'lerde açık mesela? Otellerde açık , şehirlerarası otobuslerin saatinde en ufak aksaklik da yok mesela? Sizin konulariniz ne zaman biticek onu söyleyin siz buradaki arkadaslara. -
@law klasik sınav, soru cevaplama süresi fazla ve iki gün süre uzun ayrıca sınava 5 gün kala böyle bir karar aldılar bunun dışında daha guya on gün var
-
@sokrates12
arkadaşım takmışsınız burda ertelenmeyi destekleyenlere.
bi türlü anlamadığınız şey ertelenmenin sebebi erteleme isteyenler değil
ertelenmenin sebebi gayet içinde bulunduğumuz vaziyet.avm'ye gitmekle, sokakları doldurmakla bir değil bu. avmye gitmek tercih meselesidir. ancak bu sınav için uzun süreli şehirler arası seyahat, tedbirinden emin olmadığı yerlerde konaklama ve tekrar aynı şekilde dönüş; puanı olup hak kazanmış biri için zorunluluk. yani avmye gitmemek farz ediyorum döneceği evinde kronik hastası olan birinin tercihine kalmışken bu sınav şu dönemde yapılırsa avmden kafasını uzatmamış insanlar bu riskin altında 2 ay daha sınava geç girmemek için evindeki anasını babasını risk altına almaktan tedirgin.
konu sıkıntım yok. sınav yarın olsa hazırım.
ama bir gereklilik var ki risk var ki her şey ertelenmiş, vay efendim bu ertelenmesin.
restoran sahibi de desin restoranlar kapanmasın.
öteki de desin barlar kapanmasın.
biri de çıksın sinemalar kapanmasın.yahu sanki salgını ben çıkardım. durum gayet insanları uzak yollardan getirip konaklatıp sınav yapmaya müsait olmayan bir durum. gerçek bu arkadaşım gerçek.
kimsenin şahsi keyfi talebi değil ertelenmeyi desteklemek. -
@düdüklütencere Anlamıyorlar hocam, zorlama.
-
@sokrates12
vay efendim ertelenme isteyenler ders çalışmayanlarmış da
vay efendim korkuyosan girmeymiş de
vay efendim bu da vmy gibi iptal olurmuşmuş da2 sayfa önceyi okumadan damdan düşer gibi her sayfada aynı teraneleri yazanlar olursa
tabi ki 2 entriden biri benim olur. -
@düdüklütencere 2 hafta önce hakimlik sınavına girdik ama hiçbir şey olmadı Zımba gibiyim Zımba..Otur ders çalış sürekli bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıp durma
-
@city-of-justice
her arayan bulacak diye bi şey yok ama bulanlar hep arayanlardandır gibi bi laf vardı bildin mi -
Tabi yine siz bilirsiniz ama bu tartışmalar bir yere varmayacak tartışmalar. Enerjinizi daha iyi şeyler için kullanabilirsiniz. Kurumdakiler ertele konusundaki isteklere bakmayacaktır. Sınavı başarıyla yapıp yapamayacağına bakacaktır. Kendinizi bu kadar yormasanız daha iyi bence ama tabi sizlerin bileceği iş.
-
@yolosapiens anlamayanları anlamak daha zor bence şuan.
-
-
Arkadaşlar bırakılım bu tartışmayı kurum kendi kararını kendi verecek. Bizi dinleselerdi 3 yıldır dinlerlerdi diye düşünüyorum muhtemelen bu sınav ertelenecek bu durumda sınavı unutturmamak adına etkinlik yapalım ayrıca sayının arttırılması konusunda da baskı yapalım. Sonuçta yeni bir bakan eski bakan kadar duyarsız kalacağını düşünmüyorum.
-
Aaa bakanlık hala açıklama yapmamış. Bakanlık: ne açıklaması? Sınavın 12 Aralık'ta olacağı ilanda, sınav giriş belgelerinizde bile yazio bir de bunu için açıklamami yapalım
-
@strtmn evet bu düşündürüyor gerçekten
-
@düdüklütencere Hocam her sayfanın yarısı sizin yazdıklarınızla kaplı. Ayrıca mükerrer yazılar mükerrer cümleler.
-
silinmiştir
-
@strtmn Bir günde en az yüz kişinin aradığını düşünüyorum. Pazar günkü sınavı iptal ettiler. En azından ertelenmeyecekse duyurmaları gerek.
-
kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
@düdüklütencere yani?
-
@düdüklütencere evin güzelmiş düdüklü reis.