2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere katılıyorum sana ama fikrini beyan etmeye müsait bir forum değil esasen burası maalesef
-
@sokrates12
yanisi ne daha ? ertelenmeyi destekleyenleri ders çalışmamakla itham ediyorsunuz ya
bi siz değilsiniz ders çalışmaktan helak olan. ama vaziyetler ortada. illa ki vardır ertelenmeyi ders çalışmadığı için de destekleyenler ama bu öyle genelleme yapabileceğiniz bi durum değil. durum ortada riskler ortada. insanların binbir türlü farklı derdi var pandemi konusunda. tedirginlikleri de haklı. ertelenmeyi destekleme sebebim de bu. -
@düdüklütencere valla bende sınav ili arttırılır yapılır kurtuluruz diye düşünüyordum ama şurada yazılanları görünce ertelenmesini istemek bi haktır bu en doğal hakkı ama yok ertelensiciler demeye başladı yakında terörist ilan edilir inşallah ertelenir sınav
-
@düdüklütencere Ne zaman yapılmalı peki sizce sınav
-
@sokrates12
gönül tabi ki istemiyor çok sürmesini.
ama ya sınavların illere dağıtımının sağlanabileceği kadar bir süre
ya da alınan tedbirlerin meyvesini vererek + aralık ortasında 20 milyon doz aşıdan bahsedilmekte, bunlarla birlikte biraz vakalar seyrelene kadar.ki zaten mücadelede uygulanan sistem kapat-aç sistemi biçok ülke gibi. vakalar yoğun bakımları zorlamıcak seviyeye indiğinde yeniden açılacak zaten. kimse kökü kuruyacak demiyor ki.
ama şu an kalacağımız akrabanın bile garantisi yok ortalık pozitif kaynıyor. -
@düdüklütencere güzel evmiş düdüklü
-
Millet kafayı yedi kitaplarını foto çekip atanlar falan kdkskskskkd
-
@marsiyal
:DDDDD yahu gerçekten sinirlerim bozuldu da artık attım.yetkili bir kişi varsa fotoğrafları silebilir. ONAYLIYORUM.
-
@blueberry ben de beğendim
-
@düdüklütencere önümüzdeki üc ayin kiş oldugunun ve hastaligin seyrinin "bu şekilde"gideceginin farkindasinizdir umarim.
O değilde hocam biz napiyoruz gercekten adam evi atti ya jfjfjjfjffjfjf
-
dur dur kendi iletimi şikayet ettim
-
Hshshsjshsh iyice kafayı yedik cümleten hayırlara vesile olsun
-
olayları görünce kaldırdım sessizi. Bence bu kadar tantana yeter arkadaşlar herkes birbirini kırdı. Sonuçta kararı forum yönetimi vermeyecek kimi ikna etmeye çalışıyoruz. Cümleler tekrarlanmaya başladı artık. Gereksiz entry ler giriliyor. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
-
@düdüklütencere @sokrates12 sizin mesele şu an bu https://youtu.be/RzwEJqYezug
-
aslında biraz vergi tvs bi de idari yargı çalışsam iyi olur biliyon mu
-
@düdüklütencere benimde idaride eksikliklerim var hocam madem ertelenicek bakalim öyleyse
-
ertelenmesin abi ne ertelenmesi. çalışmadınız tabi ertelensin ertelensin tutturdunuz
-
Contalar yakıldı hayrılı olsun asgdjdjn
-
Yıllar sonra nasip olurda atanirsak buralara gelip okucam şu muhabbetleri nasil kafalardan buralara geldik unutmamak lazim sjsjjsjsj
-
@düdüklütencere Sen Abdulhamit'i savundun ashadshashhd