2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bence ertelenmicek iyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar
-
@city-of-justice bizim mülakatın bile ne zaman olacağı belli olmaz geçen sene sırf 1.5 ay erteletmişlerdi. bu ertelenme dalgası hepimizi vuracak
-
@aintmadatcha İnşallah öyle bir şey olmaz yoksa hakimlik mülakatının ertelenmesini yürek kaldırmaz. En çok istediğim mesleği giremeden genç yaşta kalpten öldürecek bu süreçler ya
-
Ztn bu ertelensinciler yüzünden 1000 kişilik gelir uzman yardımcılığı kadrosu sınavıyla birlikte cok yakında uzay boşluğunda sürüklenirken kara delik yutacak sonra onlar sağ biz selamet ben bir bardak soğuk suyumı hazırladım iptal duyurusunu bekliyorum artık ağlanacak halimize gülüyorum
-
@poncik hocam hiç mi kimse bilgi sahibi değil acaba bi yerden bi haber alamadık artık bunaldım bu belirsizlikten
-
Arkadaşlar iptal olacak olsa şimdiye kadar duyuru gelmez miydi ? Sanki olmayacak gibi geldi bana
-
@su28a iptal olmayacak gibi geldi düzelteyim
-
@su28a hazine maliye müf yrd iptal olmuşken bunlar neden olmasın ki,ne farkları var anlamadım
-
İptal olur bence arkadaşlar ben olmasından yana değilim ama tüm sınavlar iptal edilmişken GİB böyle bir sorumluluk neden alsın diye düşünesi geliyor insanın...
-
Ya bu nasil bir aymazlik. Eger iptal edilecekse cikip artik aciklasinlar. Yemin ederim ders calisamiyorum artik elim telefonda surekli. Aglayasim geliyor artik. Erteliyceksen ertele, ertelemiyceksen soyle ayni ciddiyetle calisalim. Ama yeter gercekten.
-
@melisss iptal edilmez ertelenir o da daha belli değil. Bence sağlıklı düşünmeye çalışın biraz.
-
Ertelesinler hatta iptal etsinler de kurtulalım bence zira bundan birkaç ay sonra yapılacak olam sınavın hiçbir garantisi yok yine aramızda pozitf yada temaslılar olacak bu belki ben belki de ertelenciler olucak yani bu bir çözüm değildi asıl çözülmesi gereken mevzu pozitif veya temaslıların şehir dışından gelip sınava girmesiydi bu sınav 2/3 ay sonra yalıldığında da aynı sorunu yaşicaz ee o zaman da ertelensin diye arasınlar gib i ne diyim bu şekilde bir ksır döngüye gireriz 2023 e kadar sonra işte bu sene bazı arkadaşlar yaş haddinden sınava giremez falan filan ufak şeyler bunlar nolcak yaş haddi dolarsa özelde iş buluruz bizde
-
@aslankayserili iptal degil erteleme yazacaktim. O kadar cok iptal ve erteleme laflari donuyor ki beynim allah bullak. Allah korusun da iptal edilmesin zaten ondan korkuyorum.
-
@melisss Allah degil allak bullak shajshsj gider ayak carpilicam
-
GİB bence sınavı yapmak istiyor. Salgının durumuna göre hareket edeceklerini düşünüyorum. Eğer gelecek haftaya kadar salgının seyrinde alınan önlemler sonucunda azalma görülürse sınav yapılır diye düşünüyorum.
-
Bu erteleme muhabbeti ne çalışma isteği ne de istek bıraktı burda yıllarca emek veren insanlar var evet durum virüs çok yaygın ama ertelenmesi demek aynı zamanda iptal olma ihtimali yüksek demek malum geçmişte vmy en büyük örnek umarm ertelenmez
-
Twitter’a da biri attı bombayı kafayı yedik burada ya
-
Vmy zaten baskıyla geldi.Bu sefer farklı bakanlık ihtiyaç doğrultusunda zaten aylar once alımı açıkladı.Yani bu sefer biz istesekte istemesekte alım için her şey hazır.Lakin bu virüs artık zirve yaptı.En az 10bin kişiyi Ankara sokak caddelerine doldurmak hiç mantıklı gelmiyor.150 kişilik hazine ertelendi eğer bu sınav ertelenmes asıl o zman ne olacak?
-
Sonuç hala belli değil yarın kesin belli olsa bari
-
ülkedeki tüm sınavlar erteleniyor. bunun geçmişteki vmy örneğiyle benzer bi yanı hem sebep olarak hem de tek bir sınava yönelik olmaması açısından alakası yok. kapandık ülkecek tekrardan aloo farkında mısınız ? hem hafta sonu yasakları olsun, hem hafta içi belirli saatler olsun, esnek çalışma saatlerinin önceki kısıtlamalara nazaran daha detaylı düzenlenişi olsun, 30 bin vaka ve yoğun bakım doluluk oranları olsun, aralık ortası aşılanmanın başlayacak olması olsun.. insanların cafeleri restoranları kapalı. ne ankaraya gitmesi ne oralarda konaklaması şu tabloda akıl mantık işi değil. doğal olanı ertelenmesi.
sebep bu kadar açıkken, ertelenmenin fırsat bellenip iptale falan bağlanması saçma korkular bunlar. kısıtlamalar meyvesini verir vakalar seyrelir gireriz sınavlarımıza. herkes ankarada ya da yakınlarında yaşamıyor.
herkes sadece guya gidip günü birlik dönmeyecek.
gir guya otobüs yolculuğu + konaklama + otobüsle dönüş gel ana baba yanına. 5 gün sonra tekrar git konakla gir vmy sınavına bi daha konakla bi daha gir vmy sınavına bin otobüse uçağa dön bi daha falan bunlar şu ortamda ayan beyan risk risk risk. hem de aşırı büyük risk.kimsenin sınavların üstüne yatacağı yok. ama aşırı ciddi bi kısıtlanma dönemindeyiz ertelenme de normal olanı bu olağanüstü süreçte.