2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısıı birşey diyeceğim gerçekten inanılmaz kompleksli insanlarsınız birincisi nereye girip girmeyeceğimi ssana sormayacağım. dünden beri arkadaşlar gerildik ama saygı çerçevesinde tartışalım diye 100 tane yorum attım. o kadar uslubu bozuk ve kalitesiz bir muhabbet var ki üzülmemek elde değil dalga geçmemek de öyle herkes sabahtan beri birbirni yiyior biri karşı tarafın aksine görüş belirttiğinde belalar beddualar havada uçuşuyor tabiki böyle bir ortamda olmak hoşuma gitmiyor o yüzden artık dalgaya vurdum ama yine söylüyorum buna karar verceek sen değilsin haddini bil
-
Ya ne olacaksa olsun bi çözüm bulcaklarsa bulsunlar genel anlamda bi açıklama yapılsın şöyle belirsizlikte kalmayalım cidden odaklanamıyorum
-
@aytenka girip girmeme kararı sana ait ama gelip de burda konuşanlar hakkında alay edip de dalgaya vurdum diyemezsin. Asıl hadsizliği yapan sensin. Önce alay ediceğin kişiler kimdir onu bileceksin. Kimse burda senin yakın arkadaşın veya dostun değil. Bi de üste çıkmaya çalışıyor.
-
Hakikaten guy vmy için ileri tarihe alındı paylaşımı korku filmi gibi böyle uçları açık olur bazı filmlerin hani, bazısı anlar finali hani, hani bazıları görmüş, geçirmiş, yaşamış, atlatmış, başkalarıyla doludur.. neyse, bu ilanlar için ileri tarihe alındı paylaşımının finalini kestirecek bir delikanlı zor bulunur..
-
@hayırlısıı tabiki dalgaya alınacak gibi. biri ertelenmesini istiyorum diyor diğeri ordan sizin yüzünüzden ertelencek allah a havale ediyorum inşallah ailenizden biri bilmem ne olmaz gibi beddualar diyor şaka mı ya ülkede tüm sınavlar ertelenmiş forumdaki tartışmaya göre mi karar alacak kurum tabiki genele göre hareket edecek emsallerine bakacak ki karar verecek
-
@extraordinary aynen bende öyle belirsizlik çok kötü bugün belli olur mu acaba hocam
-
@busraaa11 ya hiç bi fikrim yok benim de inanın ama hazineninki 1 hafta kala iptal oldu umarım bizde de böyle son hafta ya bırakmazlar kararı.
-
@busraaa11 bence belirsiz bir durum yok hocam iptal oldu bilelim daha az alimli simavlar iptal olmusken
-
@düdüklütencere valla hocam adamların doğrusunda bile yalan var,
-
@aytenka Forumda yazan insanlarla alay edecek kadar ne üstünlüğünüz var sizin? Konuştukça çirkefleşiyorsunuz. Lütfen daha fazla terbiyesizlik yapmayın.
-
Bugün şu olay yüzünden zerre ders çalışmadım artık açıklansın erteledilerse ertelesinler
-
Gerçekten sağlığı kötü olup, sağlık açısından sorun yaşayan kişilerin sınav ertelensin demelerine bişey demiyorum ama ertelensin diyenlerin yüzde 99 u ya sınava puanı yetmeyen,belki ilan seneye daha çok kişiyle gelir diyen kişiler,ya da ertelensin de ders çalışamamıştım 1-2 hafta daha ders çalışayım diyenler.Hiç boş yere kendimizi kandırmayalım. Kesinlikle ertelenmemeli, eğer öyle birşey yapacaklarsa da direkt açıklamalılar odaklanamıyoruz
-
150-200 kişinin girdiği alımlar bile ertelenmişken binleri geçen bu alımın ertelenmemesi saçma olur. Ertelenmiş bilin arkadaşlar. Üzücü maalesef, ama durum bu. Yarın açıklanır muhtemelen
-
ülkede ertelenmeyen sınav kalmadı
''ALES/2, YÖKDİL/2, DUS-STS Diş Hekimliği, e-YDS/13, DİB-MBSTS, YDUS ve DHBT''
bunun şahsi bir istek değil de
bir gereklilik olduğunu nasıl anlamıyor ya da kabullenemiyorsunuzbu gereklilik var ki bunca sınav iptal oldu. bu gerekliliğin olduğu yerde erteleme isteyen insanların nasıl samimi olmadıklarını itham edebiliyorsunuz
al yine 190 can kaybı 30 bin 110 yeni vaka. yoğun bakım doluluk oranları ortada. 3 gün hastane yatışına sıra bekleyenleri biliyoruz.
dolayısıyla yeniden kısıtlama dönemine girdik tüm ekonomik zorluklara rağmen. sanki inadınıza yapılan bi şeymiş gibi algılamakta ısrarla devam ediyorsunuz.
-
Günler öncesinden ayarlanıp gündeme giremedigimiz etkinliklerden tamamen anında bir tag belirlenip gündeme girdigimiz günlere.
Twitterda GelirUzmYard SinaviErtelenmesin tagıyla gündeme girdik. Gelin bir el atın arkadaşlar.Bu arada düdüklü abi haklısın sen tamam ya.
-
@sokrates12 O düdüklüde inek yahnisi gibi pisirecem onu. Sınav ertelenemez. Sınav ertelenirse belirsizlik çok daha yüksek olacak stres, işsizlik ve sinir yüzünden herkes harap olacak. 2 hafta önce hakimlik sınavına girdik çok şükür ki taş gibiyiz çok abartıyorlar. Kötü niyetli insanlar var vandal, gezici arkadaşlar bunlara fırsat vermeyelim.
-
@sokrates12 Maalesef Bakanlik sinavlari ertelemiş arkadaşlar. Henüz yayinlanmamakla birlikt kurum icinden o yönde güçlü duyumlar gelmiş.Bir bardak soğuk su ve bol sabırlar herkese.
-
@sokrates12 ya ne öyle geliyosun aklımız gitti
-
@sokrates12 kaynak ne hocam
-
@dr-pyle kaynak dötü