2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
Hocalarım herkese iyi akşamlar. 75.122 puan ile bu listeyi yaptım sizce oluru var mıdır olursa sizce hangisi olur yorumlarsanız çok sevinirim
1 istanbul
2 kastamonu
3 Iğdır
4 Van
5 Ardahan -
Tercihlere bakılırsa 5 il tercih sisteminden sonra guy puanları biraz üniversite puanlarına dönmüş gibi. Batı illeri yüksek doğu illerinde de birkaç il haricinde düşük kapatacak görünüyor tıpkı üniversite taban puanlarında olduğu gibi.
-
@serra yakın puanlarımız sanırım inşallah düşük kapatır
-
1.Muş
2.Ağrı
3.Antalya
4.Bursa
5. İstanbul
Puan 90.11
Eş durumundan dolayı 1. sıra tercihim Muş oldu Allah herkesin gönlüne göre versin -
Ne kastamonuymuş kastamonu kastamonu olalı böyle ilgi görmemiştir ...
-
@taksflasyon 5 te 3 ayni tercihlerimiz kral
78.0küsur puan
İstanbul
Samsun
Kastamonu
Ordu
Ardahan -
@toroskaplan diğer illere göre sayı çok ya dostum. Ona istinaden bence 22
-
Istanbul
Balikesir
Bursa
Sakarya
Kastamonu
78.68 puan -
@varol Hocam hakkımızda hayırlısı sizin liste Ardahan'a kalmadan birisi olur muhakkak bakalım benimki patlamaz umarım..
-
@taksflasyon hayirlisi hocam
-
- İzmir
- Denizli
- Niğde
- Nevşehir
- İstanbul puan 79, herhangi biri gelir mi sizce, yoksa bu da mı gol değil?
-
@hayırlısı035 Tekirdağ ne alemde güzel insan. Hiç duymadık
-
Bugüne kadar 80 altı puan görmüyorduk, içim rahatladı son paylaşımlardan sonra.
-
@strtmn haklısınız evet acemi birliğimi yaptığım yer olarak bende aklımdan geçirmedim değil...ama çok temiz bir yer yazan arkadaşlar için hayırlısı olsun haklarında...
-
@hayırlısı035 hocam nasıl girebiliriz bu gruba
-
@hayırlısı035 hocam bu grubun üye sayısı kaç?
-
@taksflasyon ığdır ya da ardahan olur bence
-
Bende 73,09xyz puan ile adana antep niğde karaman ve biraz ölü tercih oldu ama son sırayada ankara yazdım...herkesin hakkında hayırlısı olsun artık ...
-
@Dr-Pyle yanıt için teşekkürler hocam, benimde beklentim Iğdır üzerinde belki bir ihtimal Kastamonu olur diye düşünmüştüm ama sanırım Kastamonu epey tercih edilmiş hayırlısı